2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Service; Handleiding en bijkomende receptenboek zijn in het Frans en dit kan niet worden opgelost. Waardeloos.

Pluspunten

Zeer correcte info, vlotte levering waarbij ruimte is voor inspraak. Had per vergissing een verkeerd toestel besteld, maar super vriendelijk telefonisch onthaal met de klantendienst en heel vlot opgelost. Al mijn keukentoestellen er aangekocht en zeker een aanrader.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan ik niet bedenken!

Op (08-06-2017) heb ik een verrekijker besteld. Helaas kon het artikel niet geleverd worden. Ze hebben toen aangegeven het geldbedrag zo snel mogelijk op mijn rekening terug te storten. Helaas had ik het geld na een maand nog steeds niet ontvangen! Toen heb ik geprobeerd de klantenservice te contacteren en (20 min!) aan de lijn gehangen (wat dus ook weer geld kost). Ik kreeg niemand aan de lijn...dus toch maar opgehangen. Vervolgens nog een email gestuurd en na een week pas eindelijk mijn geld ontvangen. Ontzettend jammer dat de service van art&craft zo matig is. Voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik hier een product heb besteld.

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers, zowel in Mariakerke als St.-Denijs-Westrem. Goede informatie over het product; verkoper was niet pusherig om accessoires te verkopen. Ik apprecieer dit ten zeerste.

Bij reservatie via telefoon zeker nagaan of dit goed doorkomt in de winkel. Had smartphone telefonisch gereserveerd in St.-Denijs-Westrem, maar die bleek dan toch nog verkocht te zijn.

Pluspunten

Art en Craft had te kampen met storingen en dit hebben ze netjes erkent en verholpen. De klantenservice had contact opgenomen en goede service verleend door duidelijke instructies te geven de stappen te bespreken. Alles werd nog vastgelegd per email. Een fout van de fabricant wordt momenteel aan gewerkt waar Art en Craft niets aan kan doen. Als dit naar wens is verholpen, krijgen zij volle sterren.

Geen verbeterpunten, vooral zo doorblijven gaan. Fout(jes) erkenen en service verlenen.

Pluspunten

Art & Craft reageert zeer snel en adequaat op vragen of opmerkingen. Ik had een probleempje met het invullen van een promotiecode en dit werd zeer snel professioneel opgelost. Levertijd was zoals afgesproken maar vooral de levering zelf wordt heel handig aangepakt, je kan ze opvolgen terwijl de koerier onderweg is. Je krijgt eerst een geschatte levertijd en daarna nog een sms met een preciezere tijdspanne wanneer de koerier gaat arriveren. Je hoeft dus niet de ganse dag thuis te zitten wachten op je pakje. Echt een voorbeeld hoe het kan!

Met mijn ervaring kan ik er geen verzinnen!

Pluspunten

Mijn dure side-by-side koelkast van Siemens ging binnen een jaar kapot. De enige service van Art & Craft was het doorverwijzen naar de website van Siemens. De fabrikant heeft 2 keer een tevergeefse reparatiepoging ondernomen. Tenslotte heeft Siemens de koelkast kostenloos omgeruild. Hoewel we een maand zonder koelkast zaten heeft Siemens telkens keurig gecommuniceerd via een toegewezen casemanager. De bijdrage van de klantenservice van Art & Craft was bedroevend: Onkundige medewerkers, telkens opnieuw hetzelfde verhaal moeten uitleggen, afschuiven van verantwoordelijkheid en niet mee willen werken aan een spoedige oplossing. Wij hebben ons lesje geleerd: Volgende keer gewoon weer kopen bij de winkel om de hoek. Als er bij hen een probleem opduikt staat de winkeleigenaar binnen een uur op de stoep voor een oplossing. Art & Craft is voor ons definitief door het ijs gezakt.

Pluspunten

Scherpe prijzen Snelle levering Goed opvolgbaar met track and trace Dit is nu de derde bestelling bij Art & Craft Tot op heden een dikke 10 op 10

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

misschien sommige stukken zijn ze wel goedkoper van prijzen.

service zoals de chat. levering. trace link

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs

service/levertermijn/nazorg.. (in alle mogelijke opzichten)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas via reviews zag ik al dat ze geen 24-uurs levering geven ondanks dat ze dit beloven. Eerste en nooit meer ervaring.

Leveringsvoorwaarden nakomen!!!!!

Pluspunten

Correcte en vriendelijke bediening. Zeer goede prijzen

Soms moet je iets te lang wachten in de winkel voor je bediend wordt vanwege de drukte.

Pluspunten

Zeer positieve prijzen en goede levertijd !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levertijden op de website zijn totaal onrealistisch. 'Verzending binnen 1 a 2 werkdagen' volgens de site, maar volgens de klantenservice is het artikel niet leverbaar via hun leverancier. Als klant kun je niets dan afwachten. Ook geen pro-actieve communicatie over waarom het uitloopt, je moet er eerst achteraan bellen, en krijgt dan een vaag verhaal over de leverancier te horen. Dat is niet het probleem van de klant! Stuur op zijn minst een mailtje met 'excuus, kunnen niet binnen afgesproken termijn leveren, wilt u geld terug of wachten?' Je betaalt vooraf, dus je moet ook nog achter je geld aan als je wilt ontbinden.

Pluspunten

Goede wijn behoeft geen krans. Uitstekend advies en vlotte levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg lange levertijd en super wachtijd op de klantenservice.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe nog geen enkele positieve ervaring met Art & Craft. Van mijn eerste bestelling heb ik 2 keer naar de levertermijn gevraagd zonder duidelijk antwoord. Na 3 weken werd mijn bestelling dan gewoon (van hun kant) geannuleerd... leuk. Toch een nieuwe kans gegeven en 2 weken terug 3 pc componenten besteld. 2 waren op voorraad. 1tje had als levertermijn 1-2 werkdagen. Ondertussen zijn we 2 weken later en nog altijd geen nieuws... Nagevraagd bij hun klantendienst en toen bleek dat ze wachten op 1 onderdeel dat "eerstdaags" zal binnenkomen. Dat was vorige week. En dat ging trouwens over een onderdeel dat op hun website staat als "voor 18.00u besteld, morgen in huis". 2 weken later.. nog steeds niets. Met andere woorden de voorraad/levertermijn op de website is gewoon bullshit.

ENKEL VERKOPEN WAT JE KAN LEVEREN !!!

Pluspunten

Vlotte service en goede productkennis!

Pluspunten

Online bestellen afhalen in de winkel Groot assortiment

Niet altijd even goede prijzen, vaak zelfs duurder Online communicatie kan beter

Pluspunten

Zeer competitieve prijzen. Online aanbod maar met een echte winkel.

De winkel in Sint-Denijs-Westrem is telefonisch niet bereikbaar. Maar dit is wel goed opgelost want ze hebben me zelf teruggebeld.

Pluspunten

Super, een aanrader! u heeft er zeker een tevreden klant bij

Pluspunten

geleverd volgens afspraak binnen de beloofde termijn. Product goed ingepakt ter voorkoming van beschadeging. Leuke tracking in realtime wanneer pakketje ging geleverd worden. Alles in orde, nog geen behoefte gehad om beroep te moeten doen op support of garantie, dus daar kan ik me niet over uitspreken.

Pluspunten

Grote waaier aan produkten. Correcte prijzen.

De warenkennis van de verkopers kan nogal verschillen. Vooral in de afdeling fotografie is deze productkennis van zeer groot belang ! Hier kan nog wat vooruitgang geboekt worden al is dat geen gemakkelijke opdracht !

Pluspunten

Top service!

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.