1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Klantenservice! - ze antwoorden niet op mails (pretenderen dit te doen binnen de 48 uur) en niet op facebook (pretenderen dit te doen binnen het uur) - ze doen geen moeite om de klant enige vorm van goed gevoel te geven Levering - leverancier weigert in een pakketbrievenbus te leveren - leverancier laat geen bericht na - na twee mislukte pogingen hoor je van niks meer - geen afhaalservice mogelijk Dit is de slechtste ervaring ooit op de online markt!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen kunnen ontdekken want ze leveren niet en komen niet terug op vragen omtrent levering.

Vandaag voor de 2e keer achter mijn bestelling aan moeten bellen, product zou binnen 1-2 werkdagen geleverd worden maar is na 5 werkdagen nog niet leverbaar. Vragen aan de klantenservice resulteren in of geen informatie of verkeerde informatie zoals dat er de dag erna geleverd zou worden en vervolgens geen levering. Ik ga mijn product elders bestellen.

Pluspunten

Everything was smooth. I ordered the product one day, the next day it was delivered without any problem.

There wasn't much information about the product on the website.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling online geplaatst, artikel stond online levertijd 1 à 2 dagen. Besteld met full service. Na 4 dagen nog niets gehoord. Vervolgens gebeld en telefonisch werd medegedeeld dat artikel de volgende dag geleverd zou worden. De volgende dag nog steeds geen verdere info; weer gebeld en plots bleek die toch niet meer die dag geleverd te worden en kon geen levertermijn gegeven worden... Absoluut slechte service, volledig onbetrouwbaar en heel veel technische problemen bij het callcenter.

Pluspunten

Top bedrijf We hebben een heerlijke service ontvangen in de winkel. Online de dag nadien besteld na beslissing. Dit besteld op 20u en de dag nadien perfect in huis. Een echte aanrader

Pluspunten

Best tevreden Mooie printer voldoet aan mijn verwachtingen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verkeerde koelkast geleverd door art en craft, verkeerd type, Slechte klantendienst die niks voor ons wou doen. Ze weigerden de juiste koelkast na te sturen. we moeten eerst de retour aanvragen. De enige snelle oplossing was volgens hun "gewoon" weer een nieuwe te kopen, en dan het geld retour krijgen. Of wachten tot de volgende retour was aangekomen om dan de juiste op te sturen. ik was een goede klant, ik kwam speciaal van het antwerpse voor de klantvriendelijkheid/ mooie winkel /prijs-kwaliteit. Jammer... NOOIT meer art en craft!!! Volgende keer ga ik gewoon naar VDBorre of mediamarkt achter mijn hoek!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht, in december een fornuis gekocht van aeg. De knoppen worden nu al slecht en kan binnkort niet meer lezen wat erop staat. Probeer al meer dan een week ervoor te zorgen dat er iemand naar komt kijken en dat dit hersteld wordt. Moet het allemaal zelf doen, site werkt niet. Niemand die mij kan uiteggen hoe het dan wel moet. De site zit in een uitprobeerfase is mij medegedeeld maar ondertussen kan niemand iets doen. Nu vandaag een telefoonnummer van AEG zelf gehad en die blijkt niet te kloppen. nog nooit zo iets slecht meegemaakt

Pluspunten

Ik kende Art & Craft niet. Toevallig via het surfen ontdekt omdat zij de beste prijs aanboden voor het artikel dat ik wou. Eerst in de winkel zelf langs gegaan. Zeer vriendelijk en onderlegd personeel. Voldoende uitleg gekregen. Zij hebben uiteindelijk de bestelling voor mij geplaatst. De volgende dag werd alles reeds geleverd. Alles was in orde. Zeer tevreden.

Pluspunten

Winkel waar je iets kan bekijken en die tezelfdertijd een internetwinkel is. Goede prijzen in België (we hoeven niet naar "de winkel van ons allemaal") en zeer correcte leveringen.

Heb er geen!

Pluspunten

Zeer vlotte service. Steeds correct

Geen. Doe zo verder.

Pluspunten

prima uitleg en service!

Pluspunten

Een zeer persoonlijke aanpak, men neemt de tijd om klanten te woord te staan, en ze correcte informatie te geven! Ik heb ook al enkele nieuwe klanten aangebracht!

Pluspunten

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Stipte levering op afgesproken tijdstip.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reclame over levertermijn is onjuist: vandaag besteld, morgen geleverd. Nog in geen week ja.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb een bestelling gemaakt voor product van 800 euro.. Op hun site stond 1-2 werkdagen .Nadat ik niks van hun heb gekregen ,heb ik gebeld waar men vertelde dat de levering niet ging aankomen op die dag en dat die levertijd onbekend was. Dus gewoon bestelling annuleren. I k zit nu te wachten op mijn geld terug. Als de product niet hebben moeten zij niet op hun site staan dat het binnen 1-2 dagen leverbaar is . Nu moet ik andere cadeau proberen vinden en hopen dat ik het op tijd vind . Bah week tijd verspilt aan onbetrouwbare winkel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

hooguit een gunstige prijs

4 artikelen besteld, en 4 ANDERE artikelen geleverd gekregen. Niet te geloven, geen enkel correct artikel in de doos kunnen doen blijkbaar. Vervolgens een email gestuurd met uitleg + foto van de geleverde artikelen. Krijg ik een mail terug, met de vraag of ik het toe wil lichten? Vervolgens klantenservice gebeld, die ook net doen of ze niets begrijpen, en doen hun uiterste best om je vooral maar niet verder te helpen. Een sorry kan er ook niet vanaf. Je moet blijkbaar een bijzonder omslachtige retourprocedure volgen via de website, waarbij je ook nog eens 13,99 verzendkosten mag betalen voor hun fout! Na vele foutmeldingen op de site de retouraanvraag weg kunnen doen. Een dag later een email, die verwijst naar een retourlabel dat niet is toegevoegd, met een no-reply afzender. Tja, maar weer gaan bellen dan? Werkelijk de belabberdste "service" die ik ooit ben tegen gekomen....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik wilde net een Macbook Pro bestellen van +/_ €3.000,-. Ik dacht ik bel even om te kijken wat de verschillen zijn. Al zuchtend werd mij verteld dat zij hierover geen informatie had en dat als ik wilde zij dat wel een keertje over de mail zou verstrekken.... Vorige week heb ik hier nog een monitor gekocht van €1.449,-, maar toch echt dat ik dat Macbook nu ergens anders koop. Wat een waardeloos bedrijf zeg...

Een normaal verkoopteam aannemen, wat nog bereid is een beetje hun best te doen. Wat als je bij zo'n bedrijf problemen ervaart na aflevering... Ze willen al niet eens iets verkopen, laat staan enige service verlenen....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen !

zeer slechte communicatie, nieuw gekocht toestel na 3 maand defect, zopas mail ontvangen dat de herstelling MEER dan 6 weken zal aanslepen, voor het ogenblik is het al 4 weken in reparatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wou een informatie voor een Dual Sim kaart voor in een auto. Na 10 minuten naar een wachtmuziekje te luisteren kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Die mevrouw kon mij op onvriendelijke wijze vertellen dat ze daar niets over wist. Ze kon ook de stock niet nagaan in winkel. Wanneer ik dan vroeg of ze me kon doorverbinden was het antwoord een barse neen. Conclusie: trek uw plan.

Pluspunten

Inmiddels separaat twee bestellingen geplaatst, goede informatie ivm technische specs, bij eerste bestelling slechte ervaring met de chauffeur van de transportfirma die voor hen werkt, de chauffeur gooide letterlijk en figuurlijk het pakje binnen toen ik de deur opendeed met de melding "tekenen"... De man racete weg en ik kon geen verhaal halen over de staat van de verpakking die al open was toen hij het binnengooide. Heb dan mails met foto's aan Art & Craft gestuurd en aan hun transporteur. Art & Craft heeft mijn klacht op een correcte en klantvriendelijke manier behandeld, van hun transporteur heb ik nooit iets gehoord.

Pluspunten

Scherpe prijs en snel geleverd.

Gratis levering wil zeggen levering tussen 9u en 17u, dat is dus een hele dag thuis zitten. Specifiekere tijdskaders zouden handig zijn.

Pluspunten

Omdat dit de eerste keer was dat ik bij deze winkel online iets kocht en het bedrag best wel groot was wat ik vooraf moest betalen, had ik na het lezen van de reviews over deze (web)winkel mijn twijfels om het product te bestellen. Ik had nog wat vragen en deze via de chat aan Hannelore gesteld. Dit ging allemaal heel keurig en uiteindelijk toch maar de knoop doorgehakt en de vrieskast besteld op vrijdagmiddag en zaterdag kon deze al geleverd worden wat ook is gebeurd. Ik kreeg keurig diverse mails met informatie over mijn bestelling. Op vrijdag was het tijdsbestek nog van 9.00 uur tot 17.00 uur maar op zaterdag werd het gelukkig al wat specifieker, nl. tussen 10.15 uur en 13.15 uur. (Je moet toch de hele tijd thuisblijven nietwaar). Ongeveer 20 minuten voor aflevering kreeg ik een sms dat de bezorgers om 12.05 uur er zouden zijn en dat was ook zo. Nette, vlotte aflevering door 2 bezorgers. Dus ondanks mijn twijfels vooraf helemaal niets op aan te merken!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mensen zijn vriendelijk

ze weigeren om een nieuw defect toestel direct te vervangen .Je moet eerst een slechtwerkende retour procedure ondergaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levertijd product (Dualit broodrooster, Spring deal aanbieding) was ná bestelling en betaling ineens onbekend. Konden me na telefonisch en mailcontact niet vertellen wanneer product weer leverbaar was. Dit terwijl er op de website en op de orderbevestiging een levertijd van 2 tot 3 werkdagen staat. Zelfs tijdens de melding per e-mail dat de levertijd onbekend was, stond er op de website nog steeds een levertijd van 2 tot 3 werkdagen! Heb na een maand wachten mijn geld teruggevraagd en gekregen met de afspraak dat ze me zouden laten weten wanneer het product weer leverbaar is. Na een tijd zélf gevraagd of product weer leverbaar is en ja, staat nu wel weer op voorraad. Alleen kunnen ze hem nu niet meer aanbieden met de Spring deal aanbieding... Ik ervaar dit als slechte klantenservice en klantenbinding kennen ze al helemaal niet!

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.