1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

I ordered a washing machine which is supposed to be delivered next day. It looks like they don't have any in the stock. However the website still claims "buy today delivery tomorrow". I wonder how this company has such a high customer rating.

Pluspunten

COMPLIMENTEN ! Uiterst scherpe prijs voor de Miele G 4930 SCi BW vaatwasser. Toestel werd 4 werkdagen later perfect bezorgd door Dynalogic: keurig de dag vooraf een mailtje ontvangen, en op de bezorgdag zelf een vervolgmail en SMS met nauwkeurige bezorgtijd. Via chat en mail vooraf bij Art&Craft nogmaals nagevraagd of het om een integreerbaar model ging; dit werd zeer netjes bevestigd. Kortom volop lof voor Art & Craft; zowel voor de prijzen, de ondersteuning (chat en email) en de bezorgservice !!!!!

Perfecte prijzen en (klanten)service; houden zo !

Pluspunten

Zeer voordelige prijzen, vriendelijke correcte service, next-day delivery!

Geen :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aucun

Service nul, nul, nul Commande effectuée le 18/01, reçue le 21/02 soit plus d'un mois plus tard (délai de 15 jours annoncés). Les produits commandés ne nous convenant pas, une demande de retour fut encodée le jour même de la livraison le 21/02/17 via le site internet du fournisseur, depuis lors les articles se trouvent toujours chez nous, malgré les nombreux appels téléphoniques effectués aucune réponse concernant le retour de la commande, en fonction de ce qui est mentionné, une réponse allait m'être envoyée sous 48h !!!! Le jeudi 23/02, quelqu'un m'appelle enfin en me disant qu'ils viendront récupérer les produits commandés le vendredi 24/02/2017 et qu'un mail me sera envoyé avec les informations du retour, aucun mail et personne n'est venu le 24/02/2017. On appelle le service client, on choisi dans le menu le 4 pour obtenir des informations sur un retour, on tombe sur des personnes incapables de nous renseigner. Leurs propres collaborateurs avouent que ceci est lamentable mais également que le service qui s'occupe des retours ne peut être contacté directement, dès lors quel est l'intérêt de nous faire choisir cette option dans leur menu téléphonique. Bref, en ce qui nous concerne, ce sera la seule et unique fois que nous ferons appel à Art&Craft.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Besteld product is anders dan op de foto op de site!!! Antwoord: u mag het terug sturen.... Nog nooit meegemaakt!

Eerst eens kijken naar de foto voor u iets te koop zet!! Dit kan zomaar niet!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie site Goede prijzen

Annuleren van orders werkt niet. Er is alleen een webformulier voor, maar deze wordt te laat verwerkt/gelezen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Toestel besteld en geleverd eind november. Heeft nooit gewerkt. Geen vervanging en geen terugbetaling na 3 maand. lk ben ongerust.

Pluspunten

Wat een service, gisterennamiddag besteld en deze voormiddag al geleverd, bedankt !

Pluspunten

top ervaring, webwinkel prijzen en service van een 'echte' winkel!

Pluspunten

ik ben nu reeds anderhalf jaar klant van dit bedrijf en ben bijzonder tevreden van de service. Je betaalt de prijs van een online winkel maar je krijgt de service van een echte winkel. Een product was na zes maanden defect, binnen de 24 uur kreeg ik een oplossing aangereikt. Onlangs had ik elders een goedkopere prijs gezien, binnen de twee uur hadden ze hun prijs aangepast. Een aanrader!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkope producten. Het positieve is dat er uiteindelijk een antwoord komt, al duurt het wel heel erg lang..

Het mag heel wat flexibeler als het aan mij ligt. Communicatie is niet hun sterkste punt; de chat is altijd onbereikbaar, op email wordt pas na enkele dagen gereageerd en de telefoon is regelmatig niet bereikbaar. De exacte levering van een product was telkens niet bekend. Uiteindelijk gevraagd om mijn bestelling te annuleren, maar heb nog steeds mijn geld niet terug.. En nu maar weer wachten op een antwoord.... Want direct vandaag een antwoord terug daar hoef je echt niet op te wachten..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jammer, de eerste twee bestellingen waren goed, maar de derde helemaal een flop.

Artikel in promo gekocht na 14 dagen bericht gekregen dat dit artikel niet meer beschikbaar was. Een voorstel gekregen van een andere toestel van een andere merk, helaas was dit toestel toch niet evenwaardig. Ik had toch een graag een compensatie gekregen voor het lang wachten en om een andere art. te moeten kiezen.. Was het promo art. wel ooit beschikbaar?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nilsfisk stofzuiger op hun aanbieding met Aut oprolsnoer uitgevoerd en ook telefonisch bevestigd door Klantendienst. Uiteindelijk geleverd model niet conform afspraak. Doos was niet meer geseald (Pay Back?)De juiste snoer is afzonderlijk onder de vorm van een vervangmodule op de markt beschikbaar voor 68 euro. Art & Craft kan of wil dit niet leveren. Toestel was aan een zijde gekrast bij uitpakken, doet geen afbreuk aan werking , echter ik er was niks vermeld over een demo of niet meer Mint aanbieding. De aangeboden toebehoren mij geadviseerd bij de stofzuiger en die ik bijbestelde zijn geen originele opties maar van een andere fabrikant. Gevolg is dat je met de tapijtborstel die ik bij aankocht de slang met stang niet langer meer op de standaard houder op de stofzuiger kan wegbergen, immers de houders verschillen van elkaar! Kortom of het nog niet voldoende was om de snoer er maar bij te gooien na gebruik die niet oprolt, kan ik nu ook de slang er naast bijgooien. Er zat geen origineel garantiebewijs van de fabrikant bij de levering , de bijgeleverde handleiding stemde niet overeen met het toestel. Verder heb ik het raden naar de produktiejaar van dit apparaat , ook daar is geen enkel spoor van te vinden in doos. Terugname werd voorgesteld doo A & C, ik vroeg het prijsverschil van 68 euro bij te passen zodat ik het toestel zelf kon updaten naar hetgeen zij mij hebben voorgeschoteld. Helaas nu 5 werkdagen geen rechtzetting, zelfs geen tel contact gezien!

Pluspunten

Snel op tijd, zijn klant vriendelijk

Geen verbeterpunte

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle levering, prima dienst na verkoop, vlotte communicatie met klantendienst.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 producten besteld die op voorraad waren met de melding "Voor 17.00 u. besteld, morgen in huis" Dag nadien niets ontvangen. Contact genomen en allerlei excuses gekregen en de melding dat alles eerstdaags verstuurd werd. Het ziet er naar dat "levering volgende dag" "levering volgende week" wordt. Eenmalig, maar nooit meer.

Pluspunten

Top geregeld allemaal, supersnel geleverd voor een mooie prijs. Uitstekende communicatie via chat en snelle reacties via mail! Top online winkel!!!

Pluspunten

Ja, alles is gegaan zoals door mij en Art & Craft gecommuniceerd is. Aflevering is gedaan door Dynalogic wat een onderdeel is van BPost (als ik het goed heb). De prijs die ik moest betalen was € 100,-- goedkoper dan bij de Mediamarkt, dus dat is ook oké. Daarbij kreeg ik nog een extra korting, en de aflevering was gratis. De aflevering door Dynalogic is rechtstreeks via hun website en het internet te volgen (track/trace). Dus al met al accuraat met daarbij een gunstige prijs.

Pluspunten

De webshop is niet heel spectaculair qua design, maar ze hebben twee belangrijke zaken goed op orde: 1. Telefonisch zeer goed bereikbaar en vriendelijk 2. Snelle levering, zelfs voor kerst. Het pakket zat goed ingepakt en kwam netjes aan. Belgisch bedrijf, maar doet goed zaken bij de buren in Nederland. Je kunt ook zonder account bestellen en ondersteunen iDeal. In de winkel mis je wel of iets echt op voorraad is, maar daarvoor kan je via o.a. de telefoon even naar vragen. Ook wat me opviel, is dat veel andere winkels nog wachten op levering van een "nieuw" product, Arts & Craft het al op voorraad heeft. Het inkoopbeleid zit dus goed in elkaar. Deze winkel, het bezoeken waard.

Er is wel een klein nadeel aan deze webwinkel dat ik wel het benoemen waard vind. Alles loopt perfect, maar ondanks dat je geen reclame wilt, krijg je toch een nieuwsbrief. Mogelijk is dit omdat het in België mag, maar hiervoor moet je in Nederland toch echt een opt-in hebben. Ook het afmelden, gaat niet via een link. Dit zou dus echt wel beter mogen. Geen nieuwsbrieven sturen zonder dat de klant dit wilt. Of als men dan wel een nieuwsbrief stuurt, pas de artikelen hierin aan op de behoefte en niet klakkeloos een rij producten.

2 sterren: slechter dan verwacht

VANDAAG BESTELD MORGEN GELEVERD IS TOCH WEL EVEN MIS GELOPEN: - vermits er op de verwachtte leverdag geen enkel nieuws was zelf gaan telefoneren( na 20 min trial- vóór 10h niks!)dan toch de zaak in gang gekregen; nadien telefoon, e-mail en chat maar niet gelukt de latere levering i/d voormiddag( vermits i/d namiddag niemand thuis) bevestigd te krijgen. - alhoewel bij de bestelling expliciet vermeld werd 'mag ook bij de buurman afgeleverd worden' is transporteur er toch in geslaagd onverrichterzake ( weliswaar geen bewijsdocument gezien dat hij er echt geweest is) langs te komen, om dan daags nadien wel te komen leveren... -= als ik zie hoeveel tijd/moeite dit gekost heeft kan ik beter zelf in de winkel het toestel gaan ophalen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlot chatgesprek gehad om meer informatie te vragen over bepaald product alvorens te bestellen... ik wou zeker zijn dat ik het juiste zou bestellen.

Ik kreeg geen verzendbevestiging, geen track-and-trace en moest dus maar raden of het onderweg was. Ook toen ik belde, hadden ze geen duidelijk antwoord. Ondanks het chatgesprek toch het verkeerde product geleverd. Retouren was een heel gedoe. Ik mocht een datum kiezen om het te laten ophalen, maar ze kwamen dan toch liever op een andere dag blijkbaar. Een heuse vrachtwagen stopte voor de deur... om een kabeltje op te halen. Centjes terugkrijgen ook niet evident. Ik heb heel wat mails gekregen: collega's mailden naast elkaar door en er waren dus verschillende mensen met mij bezig. Heel verwarrend en tijdrovend! Voor mij niet meer, dank u wel.

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling, vlotte levering

Pluspunten

alles correct

niets

Pluspunten

Zeer duidelijk informatie over producten, leveringstermijn, opvolging... Lage prijzen Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering voor de Kerst, snelle nalevering producten niet op voorraad, goede service, concurrerende prijzen

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.