Pluspunten

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Vlugge en vlotte feedback via mail bij info ivm de prijs van een toestel. Onmiddellijke lagere prijsaanpassing. Snelle en correcte levering op de afgesproken dag en uur. Meenemen van defect toestel. Prima !

Geen !

Pluspunten

Snelle service, meteen reactie op vragen en meteen aanpassing van prijzen indien ergens anders lager.

Pluspunten

Snelle en goede service, bij foutieve aanrekening wordt het te veel betaald bedrag onmiddellijk teruggestort. Vriendelijk onthaal.

Niets noemenswaardig op dit moment.

Pluspunten

Een snelle levering, en na het tegenkomen van problemen zijn we telefonisch zeer snel en zeer professioneel geholpen. Een grote pluim voor de klantendienst, die vele zo niet de meeste grote ketens in hun hemd zet.

Ik hoop dat u uw service op dit (hoog) niveau kunt behouden

Pluspunten

Snelle levering aan uitstekende prijs. Ik heb enkele dagen voor vakantie een Sony Alpha 77II besteld en tijdig ontvangen. Niets dan lof voor de snelle levering.

Pluspunten

stipte levering

Pluspunten

Duidelijke website. Duidelijke foto's van wat er te koop is. Reageren direct en leveren precies volgens afspraak.

Pluspunten

Lage prijzen, vriendelijk personeel, geweldige service!

Geen! Ik weet waar ik vanaf heden moet zijn voor al mijn electro!

Pluspunten

Leverde aan de beste prijs. Snelle levering van mijn besteld product. Tevens ook een goede internetsite met voldoende informatie.

Sommige mails kwamen dubbel binnen.

Pluspunten

Correcte prijs en levering

Pluspunten

Snelle en professionele service

Pluspunten

Vlotte levering Duidelijke informatie op de site

Vooral niets veranderen!

Pluspunten

een grote keuze van alles wat je zoekt! een goede klantvriendelijkheid, en dit alles tegen een scherpe prijs! een absolute aanrader

persoonlijke nieuwsbrief, met de actie's in van de producten waar je zelf interesse in hebt

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Meer win-wedstrijden doen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd opgebeld door Art & Craft met verontschuldigingen en om het verbeterpunt te bespreken. Dit resulteerde in een compensatie (waardebon) en een goed gevoel. Er kan altijd iets fout lopen bij de levering, maar het persoonlijke contact en aanpak hierbij vind ik wel een zeer goede service!

Aangegeven verwachtte levertijd klopt niet. Reken daar sowieso enkele dagen bij. Best vervelend als je werkt en thuis blijft om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE SERVICE - FEEDBACK

NEEN

Pluspunten

goedkoopste goede service snel geleverd

Pluspunten

scherpe prijs - goede website - goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling doen wat ze beloven

toch maar eens goed de site bijwerken op de site stond 15 wat maar de geleverde lamp was maar 10 wat

Pluspunten

Personeel weet waarover het gaat en geeft steeds correcte informatie. Afhandeling snel en professioneel. Dienst na verkoop correct.

Het is niet altijd duidelijk aan welke balie een klant zich moet aanmelden?

Pluspunten

Art & Craft was mij onbekend ten opzichte van de grote spelers. Bij een prijs vergelijk voor een GPS kwamen zij er als goedkoopste uit en dus bij hen besteld. De levering was perfect en werd tijdig geleverd door een mij onbekende koerierdienst, maar veel vlotter dan bij de traditionele concurrenten die meestal dagen met het pakje in hun bestelwagen rondrijden of zich er van af maken met een briefje in de brievenbus. Ze bieden ook betere electronica aan van merken die moeilijker bij de klassieke webwinkels te vinden zijn. Art & Craft is voor mij zeker een aanrader.

geen

Pluspunten

Perfecte service, zeer goede prijzen

geen

Pluspunten

als je vandaag besteld heb je dit morgen al super alles staat duidelijk uit gelegd op de site en zeer duidelijke foto's van het product

het is niet rechtstreeks voor het bedrijf maar de leverdienst kwam toen ik even niet thuis was. maar ze gingen ook niet even horen dat ze dit bij de buren kunnen afzetten en dan moesten ze ook niet terug komen. ik werk veel met post nl en deze doen dit wel zonder probleem

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.