Pluspunten

No-nonsense bedrijf: goede kwaliteit tegen een goede prijs

Pluspunten

Alleen maar. Product besteld, en voor de afgesproken tijd en afgesproken prijs, probleemloos geleverd. Top, kan niet anders zeggen.

Pluspunten

snelle en correcte service

Pluspunten

Bij Art & Craft vind je personeel met verstand van wat ze verkopen, een hele bijzondere ervaring als je bv een mediamarkt gewend ben. verder zijn ze altijd het goedkoopst en bezorgen ze het snelst, ophalen kan natuurlijk ook, gelijk even een bezoek aan het mooie gent (google ff Gent en dan afbeeldingen) Vergeet ook niet even te tanken voor 1.20€ voor de grens dan heb de onkosten er weer uit. vooralsnog is Art & Craft de beste Belgische winkel van heel nederland.

uhhh.....

Pluspunten

Prachtige service!

Pluspunten

Heel professioneel en altijd een snelle reactie als je hen een mailtje stuurt met een vraag. Snelle levering.

Jammer dat de verzendkosten redelijk hoog zijn.

Pluspunten

Snelle en correcte levering Meestal de laagste prijs in België

Pluspunten

Goede klantenservice. Vriendelijk en snel

heel graag weer

Pluspunten

Toen ik op zoek was naar een nieuwe camera lens had ik van mensen positieve reacties gehoord over Art & Craft. Hierbij besloot ik om eens te kijken wat er te bieden was op de website. Mijn eerste reactie was zeer positief omdat er meer dan keuze genoeg was! Had op een andere website een zelfde lens gezien waar ik interesse in had maar die iets goedkoper was dan Art & Craft. Dit heb ik laten weten aan hen, en de dag nadien al een mailtje terug dat ik korting kreeg zodat ik deze aan dezelfde prijs kon verkrijgen als deze andere winkel. Toen ik de lens in de winkel ophaalde was ik ook heel te vreden over de vriendelijkheid en de service. Heel mooie winkel en professioneel personeel. Voor al mijn toekomstige aankopen van camera materiaal ben ik zeker van plan terug naar Art & Craft te gaan. Ondertussen ook al aan andere mensen deze winkel aangeraden!

Geen enkele opmerking te maken, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een mooie winkel! Nadeel hieraan is dat ik de website constant bezoek en meer wil kopen ;-)

Pluspunten

Een perfekte afhandeling van onze bestelling. Proficiat

Pluspunten

Correcte en duidelijke service

Pluspunten

Vlotte communicatie via chat, snelle levering. Ook dienst na verkoop werkte prima toen ons toestel het binnen garantie periode begaf.

Pluspunten

GEWOON GOED

DOE ZO VERDER

Pluspunten

Snel, goede service , prijs/kwaliteit ideaal !

Pluspunten

snellere levering

als er vertraging is in levertijd, dit communiceren met klant

Parking in Mariakerke

Pluspunten

Ruime keuze, scherpe prijzen, snelle levering

Pluspunten

Eens het produkt besteld was, ging alles heel vlot

Ik vond de beschrijving van laptops onvoldoende. Misschien is dat ondertussen al verbeterd? Ook het formulier met de klant zijn gegeven was ten tijde van onze bestelling geen vlotte fomulier.

Pluspunten

- scherpe prijzen en mooie actie-prijzen - vlotte communicatie (ook rechtstreeks via de website) - vriendelijk en behulpzaam personeel in beide winkels

- leveringstermijn en voorraadgegevens up-to-date houden

Pluspunten

* Hulpvaardig * Veel keuze * Vriendelijk

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede service. Prijs v kwaliteit. Professionele ondersteuning.

Pluspunten

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Betere (snellere) communicatie tussen transportbedrijf en Art & Craft. Bij beroep op garantie werd beslist om het toestel terug af te halen. Nadat we zelf het euvel hadden verholpen en afhaling niet meer nodig was, bleek het heel moeilijk om de transportfirma nog de onnodige rit te besparen.

Pluspunten

zeer goede service s avonds besteld dag erna thuisbezorgd had ook code gekregen met 5 euro korting maar dat lukte niet heb dat laten weten ze hebben dat 2 dagen later teruggestort op mijn rekening dat noem ik eerlijk zaken doen doe zo verder !

Pluspunten

op moment dat wij broodbakmachine zochten was deze winkel de goedkoopste. We werden netjes op de hoogte gehoorden van de voortgang van onze bestelling en product werd snel geleverd.

geen

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.