Pluspunten

Prijs, kwaliteit, advies & service zijn de grootste & belangrijkste eigenschappen. Art & Craft is top !

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam onthaal. Hoge technische kwalificatie. Correcte nabehandeling. Zeer goed materiaal.

Nog meer modellen van computers zichtbaar stelen. Verruimt de keuze.

Pluspunten

duidelijke website , geen verassingen , sublieme afhandeling , correcte prijzen

Pluspunten

Beste prijs, groot aanbod, snel antwoord op online vragen.

Pluspunten

Sterke prijzen en uniek trackingsysteem bij levering

Naam van het bedrijf is moeilijk te associeren met wat ze verkopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, concurentiële prijs

Pluspunten

Goede en snelle levering!

Pluspunten

Communicatie service levering TOP

Pluspunten

Degelijke website, chatfunctie voor openstaande vragen. Zeer tevreden over mijn aankopen.

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering.

Pluspunten

Correcte en vlugge afhandeling

Opvolging bestelling

Pluspunten

Snelle levering van de gekochte goederen. Meestal laagste prijs van de markt. Uitgebreid gamma

Pluspunten

Ik bestel. Ik word op de hoogte gehouden. En het wordt geleverd zoals de website het aangeeft. Dit noem ik kopen op internet. Of tenminste waar internet kopen voor staat. Mijn ervaring leert me dat dit de vorige keren heel anders is verlopen op andere websites. Hier gaat het zoals het zou moeten zijn. Eenvoudig, en zonder de minste zorgen. Geen telefoneren, geen wachten zonder te weten wat er gebeurt. Dus: prima geregeld, prima service. De na verkoop service moet ik natuurlijk nog afwachten. Maar ik heb wel waar ik voor gekozen heb. En ik zeg dit omdat ik met mijn zelfde item al 4 keer de boot ben in gegaan.

Pluspunten

Snelle levering voor een goede prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering. Nette verpakking

Pluspunten

ook fysieke winkel, prima service, advies, snelle & duidelijke communicatie, ruime assortiment, snelle levering. Past de prijs aan indien elders (wegwinkel) goedkoper.

meer duidelijke website/ betere product details en info wie levert t product

Pluspunten

In 2016 twee bestellingen geplaatst en beide keurig afgehandeld. De eerste bestelling was een offerte-bestelling, en ik was daar meer dan tevreden van, aangezien je heel goed kon volgen waar je bestelling zich in, laat ons het magazijn noemen, bevond, evenals de delivery-tracker op de datum van levering. Dus geen verloren tijd meer om een pakketje te gaan afhalen en/of een andere datum te bepalen voor levering. Zonder twijfel een tweede kleinere bestelling geplaatst en weer alle facetten perfect nageleefd hoe een webbestelling en weblevering zou moeten gebeuren. Dank je Art&Craft, en jullie mogen mijn volgende aankoop zeker verwachten en uitvoeren.

Op dit moment een klein puntje, is het mogelijk om de nieuwe, nog niet leverbare producten aangaande bv fotografie, al een initiële prijsindicatie mee te geven? Anders moeten we ons steeds baseren op de US-prijzen. Voor de rest geen probleem. Dank

Pluspunten

Vraag en uitleg wordt beantwoord ! Zéér goede kennis van zaken. De prijzen t.o.v. concurentie zijn top of the bill Snelle leveringen, binnen 24 uur. Betalingsvoorwaarden en mogelijkheden zijn optimaal. Garantie is géén probleem Last but not least: Zoek het niet te ver, Art&Craft ligt inderdaad in België. Besluit: Vakmanschap is hier Meesterschap !!!

'k Zou géén weten.

Pluspunten

Betrouwbaar, goede service. Goed e-mailcontact met administratie toen een produkt even niet leverbaar was. Mooie, kwalitatief goede artikelen in assortiment die in Nederland niet of nauwelijks te krijgen zijn. In mijn geval ging het o.a. om een ventilator en een keramische kachel.

Pluspunten

Ben hier steeds op een vriendelijke manier ontvangen. Bestellingen worden altijd op tijd thuis geleverd. Als men vragen zou hebben kan je die altijd stellen op de chat van de site en deze worden vlug beantwoordt. En net zoals bij andere gekende winkels geven ook zij altijd de laagste prijs. Enkel lof voor deze (online)winkel.

Pluspunten

Prima afhandeling en snelle levering

Pluspunten

service OK. Correcte levering. Goede service na de levering

Waardebonnen die die geldig blijken te zijn.

Pluspunten

Veilig gevoel in onveilige tijden

Nvt

Pluspunten

Klantendienst zijn er lange wachttijden

Pluspunten

correcte levering volgens afspraak goede service en klantvriendelijk

niet direct van toepassing

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.