1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- het was de enige die dit product nog had - het personeel doet aardig - ik kreeg een korting vanwege alle fouten die zijn gemaakt door dynalogic en/of artencraft

- het bezorgen duurde een maand. - beter klanten helpen. ik moest de hele tijd contact houden, want als ze je op de hoogte houden hoor je langer dan 2 weken niks van ze. - aan de klant vragen of hij een nieuwsbrief wilt ontvangen.

Pluspunten

Ondertussen al heel wat zaken gekocht. Zeer vlotte communicatie per email en telefoon. Scherpe prijzen en competent personeel die tijd maakt voor de klanten. En als er eens iets misloopt is de dienst naverkoop ook zeer aanbevelenswaardig.

Pluspunten

Fast, on-time and reliable delivery Better price than anywhere else

None

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

die boven de productomschrijving stonden. Op alle 7 foto's stond een accesoire afgebeeld waarvan een foto met de de 3 delige accesoire separaat in beeld en zelfs een van de verpakking met daarop de vermelding in beeld en schrift dat ceze onderdeel is van het pakket! Via de klantenservice krijg ik nu te horen dat deze niet meegeleverd gaat worden en dat ik mijn bestelling desgewenst wel mag annuleren. Duh. Ik vind dit op zn zachts gezegd zeer misleidend en niet wat je verwacht van een betrouwbare webshop. Al met al maakt dit bedrijf helaas geen goede eerste indruk.

Op 30-7 bestelde en betaalde ik een camera,AC-196232, het was mijn eerste kennismaking met A&C.. Vandaag, 3 weken verder heb ik nog steeds geen camera en geen enkele indicatie wanneer en of ik deze nog kan verwachten. Morgen ga ik op vakantie. Zonder camera dus. Dan de Klantenservice. Omdat de productomschrijving onvolledig was in wat er precies geleverd zou worden en wanneer(orderstatus bleef staan op"we hebben uw betaling ontvangen" heb ik n mailtje gestuurd om te vragen hoe dit zat. Hierop kreeg ik vlot eem repky dat ze het niet wisten maar meteen uit zouden zoeken en mij op de hoogte zouden houden. Ruim een week hoor ik niks dus besluit er nog maar een mailtje aan te wagen.dit mailtje komt terecht bij een (andere medewerker die opperde dat mijn boodschap vast niet voor hem bestemd was! Daarop nog maar een mailtje gestuurd met het verzoek om mijn vragen bij de desbetreffende persoon neer te leggen. Dat lukte zowaar en enige tijd later kreeg ik "antwoord" op 1 van mijn vragen: wanneer kan ik mijn camera verwachten? Het antwoord was: ik weet het niet, de leverancier weet t ook niet. Voor de kennelijk over het hoofd geziene 2de vraag moest ik, je raad t al: weer een mailtje sturen. Zucht. Gelukkig werd er nog wel excuses gemaakt voor de problemen met de mailtjes, iets met n nieuw systeem o.i.d. Mijn 2de vraag was wat ik nu precies geleverd kreeg omdat de productomschrijving hier geen opheldering over gaf. Wat wel duidelijkheid gaf of zo dacht ik, waren de 7 foto's

Pluspunten

-Snelle levering; -Retourzending vlot afgewikkeld nb ik had "gewoon" het verkeerde besteld, dus mijn fout

Pluspunten

Snel geleverd en in goede staat

Juiste bestelling leveren

Pluspunten

Volledig tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan ik niet vinden

Leveren wat er wordt besteld, met de goede uiterste verkoopdatum zou kunnen helpen denk ik.

Pluspunten

Als je je product niet levert gelieve dan het geld terug te storten in de plaats van niets te laten weten.

Pluspunten

* Zeer mooie prijzen * Goede Kwaliteit * Snelle levering * Behulpzaam & Vriendelijk

Pluspunten

Iets vriendelijker en behulpzamer bij de levering graag

Pluspunten

snelle afhandeling. Keurig en goede prijs

Pluspunten

Heel tevreden met de service en de aankoop, ook een hele mooie winkel om te bezoeken (Sint-Denijs-Westrem)

geen

Pluspunten

Prima verpakte bestelling en heel snel bezorgd.

Pluspunten

dik in orde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De gekochte hogedrukreiniger was goedkoop.

In eerste instantie ontving ik een duidelijk beschadigd en reeds gebruikt apparaat. Na retourzenden aan Art & Craft niets meer vernomen. Meermaals gerappelleerd zonder succes. Pas na een klacht bij thuiswinkel waarborg werd actie ondernomen en ontving ik na meer dan drie weken het bestelde apparaat. Hier koop ik niets meer!

Pluspunten

Beste prijs, beste service, snelle levering, vriendelijke bediening! Ik vertrouw deze winkel voor de aankoop van iets duurdere goederen.

Pluspunten

Levering toestel vlot geregeld. Vriendelijk personeel

Een beter transportbedrijf opnemen. De vriendelijkheid en correctheid kan veel beter van het transportbedrijf.

Pluspunten

Snelle en correcte reactie na melding van defect toestel. Defect toestel gratis op gehaald en vervangen door nieuw toestel. Zonder kosten en zonder problemen. Super service en betrouwbaaŕ.

Verloopt prima, dus geen tips momenteel

Pluspunten

De tweede keer weer zaken gedaan en wederom alles volgens afspraak

Pluspunten

Zeer snelle probleemloze levering van mijn Samsung SUHD curved TV. 1dag! Helmaal tevreden. Nu kijken hoe het met de aftersales is, hoewel ik die niet nodig hoop te hebben!

Nog niet gevonden

Pluspunten

Snelle service, goede online klantenservice.

Pluspunten

Correcte levering , factuur en mooi ingepakt tegen beschadigingen

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.