Pluspunten

Na een email of men een specifiekere tijd kon noemen op de aanlevertijd van het afleveradres kreeg ik netjes een bericht. Superservice!

Ik wist niet dat Art&Craft een partner/leverancier van Blokker, was wat enige andere verwarring kan brengen bij de klant. B.v. de bezorgtijden (na 23:00uur besteld bij Blokker of bij jullie voor 21:00 uur) i.v.m. aflevering de volgende dag.

Pluspunten

Top service, steeds vriendelijke bediening. Mijn winkel nr 1 voor audio - video en huishouselijke apparaten.

Pluspunten

Super klantvriendelijk zonder te overdrijven, niet opdringerig. Duidelijke informatie. Wij komen terug.

Kan nu geen aanhalen...ben zeer tevreden.

Pluspunten

Heel vlotte reservatie en uitstekende dienstverlening.

Pluspunten

Klantvriendelijke website met correcte levering en afhandeling. Grote keuzemogelijkheid, voldoende foto's en bijhorende info.

geen - perfect bezig

Pluspunten

De volledige aankoop was één pluspunt. Bij een volgende aankoop zeker hierlangs kijken of het in het assortiment zit.

Pluspunten

Art & Craft heeft de gemaakte fout erkent en rechtgezet. De eerst meegeleverde kabel voor mijn nieuw LG 27" inch scherm werkte wel, maar had niet de optimale mogelijkheden. Na verschillende e-mails is de correcte kabel geleverd.

Technisch van alles op de hoogte zijn is niet mogelijk. Maar een persoonlijk aanspreek punt is belangrijk.

Pluspunten

prijs/kwaliteit = top! Voldoende info over product terugvindbaar,...

Betere opvolging verzending naar klant toe. Track and trace werkt niet... persoon die moest leveren stond nog steeds op startadres, 19 plaatsen voor mijn levering op het moment dat ik het pakketje geleverd kreeg.

Pluspunten

snelle levering en goed verpakt!

geen

Pluspunten

Meestal laagste prijs. Levering verloopt meestal vlekkeloos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bijna altijd de goedkoopste. Overzichtelijke website.

Geen geopende doos afleveren. Goederen terug naar winkel in Mariakerke maar na een week nog steeds geen nieuw toestel.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod, maar vooral vakbekwame verkoper(s) die tijd maakt voor deskundig en gepersonaliseerd advies .

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere info doorgeven aan de klanten, waardoor achteraf de klant niet voor verdrongen feiten staat.

Pluspunten

Correcte service voor een correcte prijs !

Pluspunten

Snelle levering. Tevreden met het bestelde item.

Pluspunten

correcte afhandeling en vlotte service

als niet direct leverbaar is en termijn is vrij lang,.. eventjes tussendoor een herinnering sturen wat de nieuwe/huidige leverdatum is

Pluspunten

Snel en correcte service. Aangenaam om mee te werken. Correcte en stipte levering, zoals afgesproken.

Graag zou ik zien dat er met afhaalpunten wordt gewerkt.

Pluspunten

Scherpe Prijs Groot aanbod Vlotte levering Snelle en correcte afhandeling van problemen/omruiling

Niet van toepassing tot op heden

Pluspunten

Groot aanbod, goede prijs, snelle levering.

Pluspunten

Ruime keuze Goede prijs-kwaliteit verhouding Vriendelijk personeel in de showroom Je hebt de voordelen van een webshop gecombineerd met een winkel waar je terecht kunt

Herstellingen kunnen lang duren Geen laagste prijs garantie

Pluspunten

Eerlijk is eerlijk ik heb alleen maar goede ervaringen met Art & Craft. Juiste prijzen, goede service, aanspreekbaar en ook de levering/verzending is zeer transparant en snel.

Niet echt, een fikse korting mag altijd natuurlijk ;)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, zogenaamd de prijs! trap er niet in!

Ga met je klanten om met respect!

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.