Slechte service

Ze reageren niet op je berichten als je contact opneem, laat staan dat hun site optimaal werkt. Wil ik het retour sturen en dat gaat dan ook niet vlekkeloos, laat staan dat de instructies duidelijk zijn. Kortom: op basis van deze ervaringen geef ik intersport twinsport een magere beoordeling

Mooie hockeystick

Hele mooie stick besteld, ontvangen en tot nu heel blij mee. Jammer dat je op zo'n bedrag verzendkosten moet betalen.

Bezorging dramatisch

Met Pasen (zondag) besteld. Twee duidelijke meldingen in het scherm; Paaskorting 20%, én ‘voor 23.59 besteld, morgen in huis (kies voor Trunkrs)’. Dus ik kies voor Trunkrs. Wat blijkt na bestelling? Bezorging 2 dagen later (dinsdag), nota bene in de avond (dus zelfs nog later dan de reguliere PostNL optie). Als klap op de vuurpijl krijg je bezorg-updates waarin staat dat PostNL onderweg is, terwijl dit dus helemaal niet het geval is. Ik vind het slordigheid ten top.

Super te vrede

Super service

Slecht

Ik heb vorige week maandag in de middag een bestelling gedaan en het is nog steeds niet binnen. Ik wacht al ruim een week en ook niemand is te bereiken

Bestelling opgehaald in de winkel. Slordigheden zijn keurig opgelost. Het bleek dat de schoenen voor minder werden verkocht en ik heb het verschil nog terug gekregen in de winkel!

Top lekker snel ook aanrader

Ga zo s Door

Snelle levering, maar verkeerde maat!

De levering was snel, maar helaas was de verkeerde maat opgestuurd.

Slecht

Verkeerde en twee verschillende maten schoenen ontvangen.

In de maling genomen

Schoenen voor 127 euro kopen en als de schoenen hier zijn zien dat er een sticker van 105 euro in zit! Ze zijn gelijk retour gegaan. Erg slecht.

Eerste keer besteld , wat een top bedrijf

Snelle service en breed prijs kwaliteit assortiment

Mooi Nike assortiment!

1e zending 2 linker schoenen, 2e zending wel goed

Foutje kan gebeuren. Wel snelle levering

Snel en netjes geleverd.

Helemaal goed

Snelle levering zonder gedoe.

Matige ervaring

Product gekocht met sticker er waar de prijs 10 euro lager is en in e-mail vermelden ‘vandaag besteld , morgen geleverd’ wat dus onzin is aangezien het een week later komt. Geen probleem als je gewoon transparant over bent. Nu koop je product voor evenement maar komt dus te laat..

Helemaal top!

Op site besteld en paar dagen later in de winkel opgehaald. Mooi product van hoge kwaliteit! Helemaal top!!

Toppen op de voetbal schoenen waren al gebruikt

Jammer dat de schoenen al gebruikt waren … mar mijn zoontje was er verliefd op dus hebben we ze gehouden

Erg tevreden snelle levering en prijzen zijn iets voordeliger dan in een winkel.

Aankoop verliep top

Nog weinig hier online besteld maar ging gewoon top!

Snelle levering en retourzending helemaal geen probleem. Ook het geld is binnen een paar dagen terug gestort. Helemaal "TOP".

Prima, maar wel lang wachten

Wij kozen voor afleveren bij een intersport-winkel in de buurt. Dat duurt aanzienlijk langer dan thuis laten bezorgen. Maar je hoeft niet thuis te blijven en ook de buren niet lastig te vallen met jouw pakketjes.

Slechte communicatie

Schoenen besteld op zondag. Ik verwachtte ze dinsdag binnen te krijgen. Ik kreeg in plaats daarvan maandag laat op de avond een bericht dat de retourbetaling in gang was gezet. Slecht voorraadbeheer en geen communicatie over het niet op voorraad hebben.

Service is top.

Jaap Bijzerweg 3