Ze reageren niet op je berichten als je contact opneem, laat staan dat hun site optimaal werkt. Wil ik het retour sturen en dat gaat dan ook niet vlekkeloos, laat staan dat de instructies duidelijk zijn. Kortom: op basis van deze ervaringen geef ik intersport twinsport een magere beoordeling
Beste Michael, Bedankt voor uw recensie. Mag ik vragen waar u naar toe heeft gemaild ? Wij reageren namelijk binnen 24 uur op al onze mails. Ik zie dat mijn collega u ook een mail heeft gestuurd. We zien graag een reactie tegemoet. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Hele mooie stick besteld, ontvangen en tot nu heel blij mee. Jammer dat je op zo'n bedrag verzendkosten moet betalen.
Beste M, Bedankt voor uw feedback! Onze artikelen zijn op de website 5% afgeprijsd. Dit betekend inderdaad wel dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Met Sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Met Pasen (zondag) besteld. Twee duidelijke meldingen in het scherm; Paaskorting 20%, én ‘voor 23.59 besteld, morgen in huis (kies voor Trunkrs)’. Dus ik kies voor Trunkrs. Wat blijkt na bestelling? Bezorging 2 dagen later (dinsdag), nota bene in de avond (dus zelfs nog later dan de reguliere PostNL optie). Als klap op de vuurpijl krijg je bezorg-updates waarin staat dat PostNL onderweg is, terwijl dit dus helemaal niet het geval is. Ik vind het slordigheid ten top.
Beste Nodi, Bedankt voor uw recensie. Als het goed is staat er op de website op WERKDAGEN voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis. Helaas geldt dat dus niet voor bestellingen die in het weekend zijn gedaan. Mocht u nog vragen hebben mag u altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Super service
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie feedback! Veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Beste Marcel, Bedankt voor de recensie! Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Ik heb vorige week maandag in de middag een bestelling gedaan en het is nog steeds niet binnen. Ik wacht al ruim een week en ook niemand is te bereiken
Beste Sem, Bedankt voor uw recensie. Ik heb u even een email gestuurd met wat meer tekst en uitleg. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak! Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Bestelling opgehaald in de winkel. Slordigheden zijn keurig opgelost. Het bleek dat de schoenen voor minder werden verkocht en ik heb het verschil nog terug gekregen in de winkel!
Hi Sander, Bedankt voor uw mooie recensie! Wat fijn dat uw problemen netjes zijn opgelost in de winkel. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien in een van onze filialen of in onze Webshop. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Ga zo s Door
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie feedback! Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Twinsport. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
De levering was snel, maar helaas was de verkeerde maat opgestuurd.
Beste Marja, Bedankt voor uw feedback! Wat vervelend dat u de verkeerde maat heeft ontvangen. U mag voor dit soort gevallen ook altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Wij willen graag met u mee kijken naar een gepaste oplossing. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Verkeerde en twee verschillende maten schoenen ontvangen.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw recensie. Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd. Ik hoop hier spoedig reactie op te ontvangen. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Schoenen voor 127 euro kopen en als de schoenen hier zijn zien dat er een sticker van 105 euro in zit! Ze zijn gelijk retour gegaan. Erg slecht.
Goedemiddag Monique, Bedankt voor uw recensie. Mijn oprechte excuses voor het feit dat er een sticker van een andere prijs in uw schoenen zaten. U kunt hierover altijd even contact op nemen met onze klantenservice zodat wij het prijsverschil netjes kunnen terug betalen. Ik begrijp dat u de schoenen nu retour heeft gestuurd, zodra wij deze hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u automatisch het aankoop bedrag netjes terug. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Eerste keer besteld , wat een top bedrijf
Beste Ben, Bedankt voor de mooie feedback! Wij hopen u uiteraard vaker terug te mogen zien als klant. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Mooi Nike assortiment!
Beste Rakesh, Bedankt voor uw recensie! Wij proberen ons Nike assortiment zou uitgebreid mogelijk te houden. Hierdoor proberen wij te zorgen dat er voor iedereen genoeg keuze is. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Foutje kan gebeuren. Wel snelle levering
Beste Esther, Bedankt voor uw recensie. Wat vervelend dat u de eerste keer 2 dezelfde schoenen heeft ontvangen. Ik zie dat mijn collega u een email heeft gestuurd. Wij hopen hier spoedig een reactie op te ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Snel en netjes geleverd.
Goedemiddag, Bedankt voor de mooie recensie! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Snelle levering zonder gedoe.
Beste Gabi, Bedankt voor de mooie recensie! Wij hopen u vaker terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Product gekocht met sticker er waar de prijs 10 euro lager is en in e-mail vermelden ‘vandaag besteld , morgen geleverd’ wat dus onzin is aangezien het een week later komt. Geen probleem als je gewoon transparant over bent. Nu koop je product voor evenement maar komt dus te laat..
Beste Dennis, Bedankt voor uw beoordeling. Ik ben bang dat het helaas is vertraagd bij POSTNL. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Op site besteld en paar dagen later in de winkel opgehaald. Mooi product van hoge kwaliteit! Helemaal top!!
Beste Robert, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop! Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Jammer dat de schoenen al gebruikt waren … mar mijn zoontje was er verliefd op dus hebben we ze gehouden
Beste Kristof, Wat vervelend dat u de schoenen niet in nieuwe staat heeft ontvangen! Dit is uiteraard niet de bedoeling, excuses hiervoor... Ik zie dat u nog geen mailcontact heeft gehad met ons. Zou u foto's van de schoenen willen mailen? Dan kunnen wij van hieruit kijken naar een oplossing. Met sportieve groet, Intersport Twinsport
Erg tevreden snelle levering en prijzen zijn iets voordeliger dan in een winkel.
Beste Corine, Bedankt voor de mooie recensie! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Nog weinig hier online besteld maar ging gewoon top!
Goedendag, Bedankt voor uw mooie recensie! Fijn dat het allemaal goed is gegaan bij het bestellen. Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen verwelkomen bij Twinsport. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Snelle levering en retourzending helemaal geen probleem. Ook het geld is binnen een paar dagen terug gestort. Helemaal "TOP".
Beste Corrie, Bedankt voor uw mooie feedback! Wat fijn om te lezen dat het allemaal goed is gegaan bij het retourneren. Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Twinsport. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Wij kozen voor afleveren bij een intersport-winkel in de buurt. Dat duurt aanzienlijk langer dan thuis laten bezorgen. Maar je hoeft niet thuis te blijven en ook de buren niet lastig te vallen met jouw pakketjes.
Hi Ingmar, Bedankt voor de recensie. Bij winkel afhaal gaat uw artikel inderdaad met de interne vracht mee. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voor dat het bestelde artikel in het gewenste filiaal is. Mocht u hier nog vragen over hebben horen wij dit graag. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Schoenen besteld op zondag. Ik verwachtte ze dinsdag binnen te krijgen. Ik kreeg in plaats daarvan maandag laat op de avond een bericht dat de retourbetaling in gang was gezet. Slecht voorraadbeheer en geen communicatie over het niet op voorraad hebben.
Beste Dominique, Bedankt voor uw recensie. Onze online voorraad loopt gelijk aan onze winkelvoorraad. Het kan voorkomen dat het artikel is verkocht in de winkel waardoor wij uw bestelling moeten annuleren. Mocht u hier nog vragen over hebben mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via ; [email protected] of 0348-483022. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Service is top.
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze service als top ervaart! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Jaap Bijzerweg 3
3446 CR Woerden