Ben zeker niet altijd op zoek naar koopjes, maar in dit geval kon ik een product van Fjälraven niet laten liggen. Besteld en binnen 2 dagen in huis. Alles was in orde dus een tevreden klant van Intersport Twinsport.
Beste Henk, Bedankt voor de positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat u een tevreden klant bent. We hopen u in de toekomst uiteraard terug te mogen zien. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Spullen besteld. Achteraf niet de goeie maat. Dus nogmaals besteld. Alles bij elkaar verliep het vlekkeloos
Beste Rik, Bedankt voor uw recensie! Wat fijn om te lezen dat de retour procedure goed is verlopen. We hopen u terug te mogen zien in een van onze filialen of in onze Webshop! Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Snelle levering en mooie kleding
Beste Paul, Bedankt voor uw recensie! Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Alles toppie geregeld
Beste Ton, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Veel plezier van uw bestelling! Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Alles ging goed, levering was snel thanks
Beste Yukai, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wat fijn dat alles is gelopen zoals het hoort. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Gewoon goed.
Beste Alex, Bedankt voor uw recensie. Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Product is prima en netjes geleverd. Alleen de stortvloed aan mails die je vervolgens ontvangt is buitensporig en voelt als spam van een goedkope Chineese firma. Al twee keer afgemeld, maar de mails blijven komen. Zeer irritant.
Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Ik zal u handmatig afmelden van de nieuwsbrief. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Snel en correct. Blij met mijn padelballen
prima aankoop in deze winkel, fijn assortiment, snelle levering, goed verplakt
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Snel en goede service!
Beste Susan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport
Had een prachtige wintersportjas gekocht. Een week gedragen met het skiën. Daarna ging de coating loslaten bij de mouwen. Er zat een mooie zilverkleurige coating op. Jas teruggestuurd en kreeg een bericht terug dat ze die jas niet meer hebben. Maar nu krijg ik mijn geld terug zodat ik van de winter weer een nieuwe jas terug kan kopen daar. Ze hebben echt super mooie wintersportjassen!!!
Beste Mijarca, Bedankt voor uw mooie, eerlijke en uitgebreide review. Erg jammer dat de coating van de jas losliet. Fijn om te lezen dat we u een passende oplossing hebben kunnen bieden. Graag tot ziens ( eerder dan de wintersport ;) ). Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport
Originele beoordeling
Had een prachtige wintersportjas gekocht. Een week gedragen met het skiën. Daarna ging de coating loslaten bij de mouwen. Er zat een mooie zilverkleurige coating op. Jas teruggestuurd en kreeg een bericht terug dat ze die jas niet meer hebben. Mag iets anders uitzoeken ter waarde van mijn gekochte jas. Maar nu de wintersport tijd voorbij is en zeker in de winkel niks meer te koop is zou ik moeten wachten tot de winter. Het liefst wil ik die jas weer maar helaas. Nu willen ze tegoedbonnen geven. Maar dat wil ik niet ik wil of die jas of wat er op lijkt en anders mijn geld terug. Echt zwaar teleurgesteld in deze zaak.
Quick good cheap
Beste Markus, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Heel veel plezier uw aankoop, en graag tot ziens bij Intersport Twinsport. Met vriendelijk groet, Team Intersport Twinsport
Beste Said, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het is erg fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot ziens bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport
Hele mooie schoenen. En snelle levering. Top!!!
Beste Kornelis, Bedankt voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw schoenen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport
Verschil tussen Intersport en Intersport Twinsport is onduidelijk. Lijkt te veel op elkaar. Ik kon mijn bestelling niet meer terug vinden. Vond de product beschrijving erg summier. Wel een erg scherpe aanbiedingsprijs!!!
Beste André, Bedankt voor uw recensie. Intersport Twinsport is een franchise van Intersport. Wij hebben 16 eigen filialen en een eigen eigenaar. Bij een bestelling van Intersport staat erbij het afschrift INL. Bij Twinsport staat er payment for order : ? (6 cijfers) Mocht u hier nog vragen over hebben mag u ook altijd contact met ons opnemen via [email protected] Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Er miste een belangrijk artikel in mijn bestelling, maar met de klantenservice heb ik dit perfect opgelost!
Beste Robijn, Bedankt voor de mooie recensie! Fijn dat alles netjes is opgelost. Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Eigenlijk zegt het alles al in de titel. Artikelen hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Volgende dag netjes geleverd. Niks op aan te merken.
Beste Iris, Bedankt voor de recensie! Veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Originele beoordeling
Eigenlijk zelf het alles al in de titel. Artikelen hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Volgende dag netjes geleverd. Niks op aan te merken.
Artikelen besteld volgende dag geleverd
Beste Mo, Bedankt voor de beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Product was op voorraad, mooie korting erbij en zeer snelle levering.
Beste Marleen, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Bij mijn internet bestelling zit geen kwitantie bij of bon Zeer vervelend Als je de bon moet inleveren voor je werkgever Kan ik morgen gaan bellen of ze hem willen opsturen En dan nog iets Ik was bij intersport eindhoven Heb daar weer schoenen gekocht Maar een korting had ik nie opgebouwd Vanwege internet en een store is apart Wat raar
Beste Frans, Bedankt voor uw beoordeling. Wij sturen inderdaad alleen een pakbon/retourformulier mee. Dit omdat de meeste mensen daar genoeg aan hebben. U kunt voor de factuur mailen naar [email protected] U ontvangt dan binnen 24 uur de factuur. Mocht u nog vragen hebben mag u ook mailen naar eerder genoemd mail adres. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Ik ben erg blij met de snelle bezorging van het product dat ik had besteld.
Beste, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Heel fijn dat alles naar wens is gegaan en u tevreden bent. Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Angela van Intersport Twinsport
Het was een enorm snelle levering daar heb ik niets over te klagen... Alleen over de kwaliteit valt te twisten...
Beste Lisan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de schoenen niet naar wens zijn. Heeft u al contact gehad met onze klantenservice? Ik kan niks terug vinden op deze naam. Wij horen graag wat uw klacht over de kwaliteit is, en kunnen mee kijken naar een evt. oplossing. Met vriendelijke groet, Angela van Intersport Twinsport
Voor mijn dochter vond ik hier mooie kunstgras schoenen voor een aantrekkelijke prijs. Voor 23.59 besteld, morgen in huis. Top! Verzendkosten waren 4,95, dat vond ik wel hoog gezien het bedrag dat ik uitgaf. Bovendien werden ze niet de dag erna bezorgd, maar na twee dagen. Op zich niet erg, maar omdat het er zo nadrukkelijk bij staat reken je er wel op.
Beste Hendrik, Bedankt voor uw recensie. Het klopt dat er inderdaad altijd verzendkosten worden gerekend. Dit omdat al onze producten 5% zijn afgeprijsd. Mocht u hier nog vragen over hebben mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Hele goede winkel met een uitgebreid assortiment en een hele snelle bezorging.
Beste Edwin, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat alles netjes is verlopen. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Jaap Bijzerweg 3
3446 CR Woerden