Snelle levering. Fijn product

Zoals het fijn is

Mooie wandelschoenen op tijd geleverd, voor een leuke prijs

Snel en goed

Zoals t hoort

Wel betalen maar niet ontvangen

Ik had een mail ontvangen dat mijn schoenen waren betaald en onderweg waren. Helaas kreeg ik toen mail dat er een terugvordering zou plaats vinden omdat mijn keuze niet leverbaar was. Jammer. Ik had dat graag vooraf willen lezen. Nu kan het tijdje duren dat ik geld weer op m’n rekening zie.

Niet met zorg en secuurheid ingepakt

Goedemiddag, Helaas zat er een vlekje op het voetbalshirt ( maat 152 van Bayern Munchen) besteld voor ons kleinkind. Terug sturen teveel gedoe, door gebruik wordt het ook weer vies, maar het geeft als cado minder leuk. Ik ben geen fan van plastic maar zo'n kwetsbaar shirtje zou je mijn inziens niet zomaar los in een papieren zak moeten sturen. Een stukje dun papier eromheen zou ook heel goed kunnen! Vr gr Ineke Ploeger

Snelle levering en handige tas

Snelle levering en mooie, stevige en handige tas.

Mooie collectie en goede service

Er tevreden in winkel als online

Geen actuele voorraadstatus

Ze hebben geen actuele voorraadstatus online waardoor het gevraagde product niet belegerd kon worden.

Zeer correct geregeld met terugzenden

Wat een opdringerige marketing

Ik heb bij mijn bestelling niet aangevinkt dat ik mail wil krijgen. Toch krijg ik deze dagelijks. Een paar uur na mijn bestelling kwam de eerste al binnen. Ondertussen heb ik me afgemeld voor de mails, maar de volgende ochtend alweer een mail. Een zoveelste herinnering voor een review. Hopelijk ben ik nu eindelijk van ze af!

Pusherig en overkill

Ik heb me afgemeld voor de e-mails en vervolgens nog 5 mails ontvangen… als ik me in die mails dan afmeld krijg ik de melding dat ik al afgemeld ben. Zelfs deze enquête mail heb ik 2 X ontvangen. Vannacht een keer en vanochtend. Ik weet niet wie jullie mails verzorgd maar dit kan echt niet. Jullie zijn zelfs in overtreding. Uitschrijven is uitschrijven… pas ik had me niet eens ingeschreven. 1 bestelling een week geleden en de maildruk start direct. Onderstaande veld omschrijvingen zijn ook onvriendelijk. Waarom is t verplicht om alles in te vullen? Verwerking persoonsgegevens? Alleen voor deze enquête? Of is t weer een reden om te kunnen spammmen? Dat is toch niet vriendelijk? Waarom mag t niet anoniem?

Super goed en snel

het was er binnen 1dag dus ik kon er gelijk mee voetballen dus supef

Positieve ervaring

Snelle levering, scherpe prijzen, goede service.

Je krijgt foute product en ze willen het niet toegeven.

Ik woon in België en heb futsal schoenen online besteld bij hun, wachttijd was niet lang dus tot daar was het goed, dan krijg ik heb pakketje toe bij mij thuis en doe ik de doos open krijg ik wel het model dat ik besteld heb, maar niet de schoen dat ik besteld heb(kleuren). Ik had de schoenen zo besteld dat ze konden passen met mijn het tenue van mijn ploeg. Ik krijg uiteindelijk andere kleuren op mijn schoen, dus stuur ik een mail naar hun met alle details van het productnummer dat ik besteld heb en dat ik gekregen heb, degene waar ik contact mee had zei mij constant om het gewoon terug te sturen, wat ik ook wou doen, maar omdat ik in België woon kan ik niet zomaar terugsturen naar Nederland waar het bedrijf zich bevind. Na paar antwoorden te krijgen van hun willen ze hun fout niet toegeven, tot dat een andere collega mij heeft beginnen te mailen en de fout wel heeft toegegeven

Levering volgens verwachting en prima ingepakt.

Snelle levering.

Snelle behandeling van de order

Het product is super snel geleverd

Top klantenservice stuurde het correcte paar schoenen snel na na foute levering

Ik kreeg per abuis de verkeerde schoenen toegestuurd. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Een paar dagen later had ik de goeie schoenen thuis. Thanks!

Positive ervaringen!

Had voetbalschoenen besteld, die correct werden geleverd. Omdat de maat voor mij niet goed was geretourneerd, en netjes mijn geld terug gekregen. Allemaal goed geregeld.

Zonde om mijn bestelling in 2 keer te bezorgen

Prima spullen, prima bestelling. Alleen jammer dat mijn bestelling in 2 keer op 2 opvolgende dagen bezorgd werd, lijkt mij niet duurzaam, maar wellicht kwam het van 2 verschillende locaties. Wel handig om dit dan ook te vermelden, nu was het een teleurstelling en onduidelijkheid na ontvangen van de eerste bezorging.

Mooi op tijd geleverd

Artikel nog steeds niet ontvangen

Via internet besteld, was op voorraad maar na een week nog niets!! Ik zou dus niet via internet bestellen, in de winkel zelf is het ok.

Waar gebeurt met mijn bestelling ?

Op 12 Februari heb ik een skibril besteld op de website van Intersport ( Bestelnummer: 265216 ), maar na zeven dagen heb ik er geen nieuws over ontvangen. Ik heb de klantenservice gebeld, maar niemand neemt op. Dan heb ik een email verstuurd, ze hebben geantwoord dat ik een email ga krijgen als mijn product klaar voor ophalen ligt. Het product stond op voorrad, waarom zo lang geen nieuws ? Binnenkort ga ik met vakantie skiën en als ik de skibril niet heb ontvangen, kan ik die niet gebruiken.

Een betaalbare en betrouwbare winkel

Tot nu toe zijn onze ervaringen goed bij Intersport Twinsport. Het is een betaalbare en betrouwbare winkel met goede kwaliteit artikelen.

Jaap Bijzerweg 3

3446 CR Woerden