Online bestelling

Snelle levering. Terugzending is niet gratis.

Snelle, duidelijke levering

Heldere communicatie van moment van bestellen op de website tot de levering thuis. Zoals je het zou verwachten

snelle levering en het klopt wat je besteld

Wat je ziet krijg je en de omschrijving klopt met de juiste pasvorm.

Kan niet uitschrijven voor nieuwsbrief

In order gemaakt door intersport

Geen levering!

The package simply didn't arrive! I don't have my money back yet!

Snelle verzending. Uitstekend retour beleid

Hoge verzendkosten

Vind het vreemd dat je altijd verzendkosten moet betalen ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag. En dan koop ik een aantal thermo shirts met maat 164 en blijkt het bij levering verkocht te worden als 158-164. Te klein dus! Ik had ze nooit gekocht als het zo weergegeven was. En nu dus verzendkosten kwijt en niet geslaagd met wat ik nodig heb. Jammer

Ik zie eigenlijk geen verbetering. Goed is gewoon goed

Niet gekregen wat ik bestelde

Ik had een groen sportshirt besteld maar kreeg een zwarte.

prima service

Snelle en nette verzending

Eerste keer wat besteld de adidas terrex trailmaker mid rood ! Super mooie fijne schoenen al 4 jaar maak ik gebruik van adidas terrex trailmaker mid omdat ze fijn lopen en goed zijn voor een lange wandeling wat voor ondergrond ook ! Soepel afwikkeling , een lichte boots en mooi om te zien !!

geleverd wat besteld is....

prima levering nog sneller dan aangegeven was

Snel kunnen “ruilen”

Voetbalschoenen besteld, waren er de volgende dag al, helaas wat te klein. Retour regelen was geen probleem, binnen enkele dagen geld terug en ondertussen nieuwe paar maatje groter alweer binnen.

Snelle afh

Besteld en super snel afgeleverd. Ook goed verpakt

Goed,maar ruimte om te verbeteren

Ik had een paar schoenen voor valentijnsdag besteld. Mijn werkadres opgegeven. Toen op de dag van levering kreeg ik vermeld dat ze alleen savonds bezorgen…. Had ik dit eerder geweten dan had ik de schoenen voor valentijnsdag binnen. Dit was nu dus niet het geval. Ik heb het naar mijn thuisadres gewosseld en ze werden 2 dagen later bezorgd. Dus dat vond ik een minpuntje

VALSE kledij

Mijn zoon keek enorm uit naar zijn Nike Tech trui/vest... Helaas moest hij op school, door zijn vrienden, al snel vast stellen dat het om een valse Nike Tech ging. Details zoals de kap, de ritssluiting, de hangertjes...alles was niet zoals het "moet"...

Bestelling correct afgewikkeld.

Bij een klacht viel de communicatie en oplossing tegen

Helaas veel halen in mijn nieuwe skisokken. Eerst gebeld, bleek dat ik moest mailen. Daar gingen 3 dagen over. Ik mocht ze terugsturen en zou daarna pas een tegoedbon krijgen van het aankoopbedrag. Omdat ik daar niet de sokken opnieuw voor kan bestellen ivm verzendkosten, nogmaals gemaild. Daar ging weer een weekend overheen. Ik zou dan ook een code krijgen voor de verzendkosten. Nu kan ik pas mijn sokken terugsturen, maar helaas zijn dan zeker niet op tijd mijn nieuwe sokken binnen. Erg jammer....

Ik weet niet waar mijn Retourtje is gebleven

Ik een pakketje van jullie retour gestuurd, maar heb geen bevestiging van Postnl of jullie. Ik ben bang dat het Zoek is en ik mijn Geld NIET meer terug krijgt. Margret vd Knaap Vlielandhoeve 11 3137gv Vlaardingen

Bestelling werd geannuleerd op de dag dat het bezorgd zou worden.

Mijn bestelling werd geannuleerd op de dag dat het bezorgd zou worden. Het was een cadeau voor een vriend dus dat kwam qua timing erg slecht uit. De terugboeking was wel snel afgerond.

Bestellen, ruilen alles gaat super en zonder problemen.

prima service

snelle levering. netje verpakt.

Prima levering

Snel en conform afspraak!

Prima product en service, snelle levering

Snelle en goede levering

Snel geleverd, fijn dat de doos eenvoudig hergebruikt kan worden. Goede prijzen en leveringsmogelijkheden

Jaap Bijzerweg 3

3446 CR Woerden