Bestelling donderdag geplaatst pas dinsdag geleverd. Betaling via klarna ging niet goed. Website liep vaak vast. Na bevestiging betaling via klarna kom je in een leeg winkelmandje met melding error. Krijg dagelijks mail dat producten worden vastgehouden en betaling niet gelukt is. Uiteindelijk 2 keer contact opgenomen met klantenservice en netjes opgelost.
Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie. Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft. Ik zie inderdaad dat u mail contact heeft gehad met mijn collega. Fijn dat onze Klantenservice het netjes voor u heeft kunnen oplossen. Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Al jaren koop ik voor ons gezin alle sportbenodigdheden bij Intersport Twinsport. Van voetbal schoenen, skikleding en hardware tot complete wedstrijdzwem uitrustingen maar ook gewoon sneakers. Fijne mensen en goed breed assortiment, veel mooie merken van goede kwaliteit. Ik koop zowel online als in de winkel. Verzending verloopt ook altijd vlot. Dus overal ben ik zeer tevreden.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie recensie. Wat fijn om te horen dat u een echte vaste klant bent van Twinsport :). We hopen u uiteraard in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze Webshop of in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Het bestellen ging snel. Het werd geleverd in een papieren tas wat beter voor het milieu is. Post nl denkt dat een papieren tas de regen tegen houd, en legt de tas buiten voor de deur neer. Gevolg is een doorweekt pakketje.
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback! Ik zal dit ook zeker even terug koppelen aan POSTNL. Het is namelijk absoluut niet de bedoeling dat ze pakketjes onbeheerd in een voortuin achter laten. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Snelle levering, goeie retour methode, maar verkeerde schoenen werden niet omgewisseld alleen geld terug!
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u de verkeerde schoenen heeft ontvangen. Het is helaas niet mogelijk om een ruiling bij ons aan te maken. U kunt wel altijd een artikel ruilen in een van onze Twin filialen. Mocht u nog vragen hebben kunt u ook altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Lekkere snelle levering en schoenen zijn helemaal goed.
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Jammergenoeg geen gratis retour vanuit België.
Beste Joke, Bedankt voor uw recensie. Het klopt inderdaad dat wij alleen werken met een antwoordnummer vanuit Nederland.. Helaas is dit zo vastgelegd in het contract. Mocht u nog vragen hebben mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Op tijd geleverd, netjes volgens afspraak
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Weet niet waar het probleem zit, maar het pakketje nog steeds niet ontvangen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie. Ik zie dat u heeft gekozen voor winkel afhaal in Hengelo. U ontvangt een email wanneer uw bestelling voor u klaar ligt. Dit zal binnen 3 tot 5 werkdagen zijn. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons op nemen via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
De vier artikelen die ik had besteld, werden in 3 pakketjes keurig geleverd.
Beste Martijn, Bedankt voor uw mooie recensie. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Netjes bedrijf die afspraken nakomt en goede kwaliteit levert
Beste Diedie, Bedankt voor uw mooie feedback! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie recensie. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij een van onze filialen of in onze Webshop. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Over de bestelde producten ben ik heel tevreden, alleen niet over de levering. De bestelling kwam in 4 dozen en 1 zak, terwijl het makkelijk allemaal in 1 doos had gepast. Weinig duurzaam dus, zeker ook omdat 1 doos zelfs nog een dag later werd bezorgd (met slechts 1 kinder skipully).
Beste Fleur, Bedankt voor uw recensie. Het kan inderdaad voorkomen dat de artikelen uit verschillende filialen moet komen omdat het in 1 filiaal niet meer beschikbaar is. We doen ons uiterste best om alles zoveel mogelijk uit 1 filiaal te versturen. Hierbij ook met het milieu in onze gedachten. Mocht u nog vragen hebben mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Alles tip top geregeld. Werd goed geïnformeerd over levering, aankomst en product precies zoals ik wilde.
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie feedback! Wat fijn dat alles netjes is verlopen en dat de communicatie als prettig word ervaren. We hopen u in de toekomst nogmaals bij Twinsport te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Via het bellen van de klantenservice werd ik super snel geholpen. Kennis was zeer toereikend. Pakket was snel binnen. Kortom: ik heb geen opmerkingen
Beste Eva, Bedankt voor uw mooie recensie. Wat fijn om te horen dat u netjes bent geholpen. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Er werd beloofd dat de klacht over een paar uitgescheurde voetbalschoenen van mijn zoon binnen twee weken geregeld zou worden maar ik heb nooit begrepen waarom dit zolang heeft moeten duren. Mijn zoon heeft meer dan twee weken zonder schoenen gezeten net nu de winterstop over was.
Beste Otto, Bedankt voor uw recensie. Helaas had de klachtenafdeling wat vertraging opgelopen waardoor de klachtenafdeling wat langer duurde dan normaal gesproken. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Voetbalschoenen gekocht. Binnen twee dagen op tijd geleverd.
Beste Roel, Bedankt voor uw recensie. Wij wensen u veel plezier van de voetbalschoenen. Dat er maar een hoop wedstrijden gewonnen mogen worden! Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Ik had betaald voor de duurdere optie voor bezorgen gekozen. Deze optie zal die de voor 23:59 besteld morgen in huis. Vervolgens kwam het pakketje pas 2 dagen later.
Beste Jip, Bedankt voor uw recensie. Ik zie dat mijn collega een email naar u heeft gestuurd. We hopen op deze manier tot een goede oplossing te zijn gekomen. Mocht u nog vragen hebben mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
++++++++++++
Beste Matthias, Bedankt voor uw mooie recensie! Hopelijk tot ziens bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Artikel voldoet aan verwachtingen. Levering was prima
Beste Johan, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat uw verwachtingen zijn uitgekomen. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Prima schoenen en snelle levering
Beste Bert, Bedankt voor uw recensie. Wij wensen u veel plezier van de bestelde schoenen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Levering duurt minimaal 3 dagen in plaats van 1 dag.
Goedemorgen, Bedankt voor uw recensie. Helaas hebben we in de week van uw bestelling te maken gehad met een storing waardoor er geen orders verwerkt of geboekt konden worden. Dit betreuren wij erg en wij zullen daarom ook de verzendkosten aan u terug betalen. Mocht u nog vragen hebben mag u altijd contact met ons opnemen. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Ik raad iedereen aan om naar Intersport Twinsport Cruqius te gaan. Het personeel is vakbekwaam, vriendelijk en geven eerlijk en goed advies.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie recensie! Ik zal zorgen dat deze ook bij mijn collega's in het filiaal in Cruquius terecht komt! Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Na paar dagen wachten wordt zonder persoonlijk bericht, wel met automatisch bericht, de order geannuleerd: item niet leverbaar. Geld is snel teruggestort. Verder geen ervaringen. Aanbevelen: ???
Beste Jantina, Bedankt voor uw recensie! We hebben inderdaad uw order moeten annuleren vanwege een voorraad fout. We vinden dit erg vervelend. We hopen u in de toekomst als nog bij Intersport Twinsport te mogen zien. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Ik had 2 verschillende producten besteld en ik kreeg er maar 1 binnen zonder dat ik daar iets over heb gehoord, een paar dagen later kreeg ik een mail dat ik het geld van het tweede product teruggestort kreeg. Maar als ik het product nu weer zou willen bestellen moet ik dus weer verzendkosten betalen
Beste Raf, Bedankt voor uw recensie. Ik zie dat mijn collega u vanochtend ook een email heeft gestuurd. Mocht u nog vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Communicatie met versturen was heel erg verwarrend kreeg mails dat het met PostNL was mee gegeven terwijl ik een andere bezorgservice had gekozen daar kreeg ik ook mails van! Zondagavond besteld zou er maandag avond zijn Werd dinsdag avond bezorgd Bezorgservice was nix mis mee Las alle recensies die beloofde niet veel goeds
Beste Frank, Bedankt voor uw recensie. Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet de volgende dag heeft plaatst gevonden. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Jaap Bijzerweg 3
3446 CR Woerden