TOP WINKEL

Broer, Dit zijn top lui en allemaal vakmensen. Super snelle levering! Alles hier is pit pit pit!

Wat ik zocht en op tijd.

Helemaal goed. Snelle website en levering.

Nooit meer

Rokje besteld via webshop en betaald. Het zou de volgende dag geleverd worden. Speciaal hierom voor Intersport gekozen omdat ik het snel nodig had. De volgende dag geïnformeerd omdat ik nog geen track en trace had op de dag van levering. Blijkt dat ze het niet hebben. Voorraad webshop klopt niet!!! Heel slecht. Als oorzaak geven ze dat ze online uit de winkels verkopen en het artikel gestolen kan zijn of schade kan bevatten….. Ook pas na week geld terug.

Niet moeilijk doen Gewoon opgelost

Snelle en goede levering

Snelle levering mooie producten

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, en het product was erg mooi en van goede kwaliteit. De slippers voor de kids waren helaas te klein, maar ook retouren was duidelijk omschreven en zeer gemakkelijk! Top service!

Besteld en betaald artikel niet ontvangen

Het door mij bestelde en betaalde artikel heb ik niet ontvangen. Ik heb daarover gemaild en men zegt dat PostNL problemen heeft met de bezorging. Dat kan natuurlijk zo zijn, maar zet dan niet op de website “vandaag besteld is morgen in huis”. Hetzelfde artikel heb ik, omdat ik het nodig heb, ergens anders besteld en dat had ik wel de volgende dag in huis. Ik heb 1 ster gegeven, omdat 0 sterren niet mogelijk is, maar eigenlijk is dat wat het waard is: 0 sterren

Lang wachten en verkeerde schoenen

Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis is een loze belofte. 8 dagen later pas de schoenen ontvangen en bij openen blijk ik ook nog 2 paar verschillende schoenen ontvangen te hebben. Volledige bestelling gaat retour naar de winkel.

Snelle levering en uitstekende retour procedure

Verschillende maten poloshirt gekocht. Helft gehouden en andere helft retour. Ging allemaal super snel

Sympathiek mail contact.

Kreeg alsnog de Pinksterkorting terwijl ik het product dagje eerder had besteld. Netjes en heel snel verrekend allemaal. Zeer goed contact via mail en telefoon van de klantenservice.

Pakket nog steeds niet ontvangen

Ik heb meer dan een week geleden slippers besteld voor mijn kind en nu nog niet binnen

Goed en snel geleverd. Goede producten.

Bestellen ging snel en overzichtelijk. Snelle levering en goede producten.

Onvoldoende

Producten waren op voorraad, echter blijkt achteraf deellevering te zijn, 1 product geleverd, ander nog steeds niet. Daarnaast beide producten op verschillend aflever adres contact met support, meld klant dat pakket onderweg is, echter neemt geen noeite om met transporteur contact op te nemen. Concreet levering niet conform afspraak order nog steeds niet compleet afgeleverd.

Trage levering!

ik krijg na 6 dagen een mail aan om een beoordeling te schrijven over de service. Maar aangezien ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb is het nog al moeilijk om een goede review te geven.

Goede levering

Alles zit goed verpakt

Zeeer slechts

Heb retour moeten doen ivm broeken van L naar M 2 x betaald !!!!!!!!!! Heb vandaag mail dat mijn retour nu pas terug is ruim 1 week en nu kan ik 14 dagen wachten op m’n geld terug te krijgen al met al bijna 3,5 week moeten wachten op m’n geld !! Schandalig!! Ik ga ook nooit meer bij jullie bestellen de groeten van ‘n zeer boze klant Ella van Overveld

wordt van alle kanten verzonden

IK HEB 2 T SHIRTS BESTELD DIE VAN 2 VERSCHILLENDE WINKELS KOMEN ER IS GEEN MOGELIJKHEID OM GEWOON TE BETALEN MEN VERPLICHT DE KOPER OM EEN ZEKERE APP OPEN TE DOEN EN DAAR BEN IK NIET AKKORD MEE

Heel verwarrend

Op de site stond een soft shell vest/jas zonder embleem. Toen kreeg ik een mail met de vraag of ik met embleem of zonder wou hebben. Ik wou zonder hebben heb ik geantwoord. Daarna een mail dat het was verzonden . Daarna een antwoord op de vraag of ik met of zonder embleem wou hebben. Dat dat werd verzonden. Toen het pakket arriveerde is er een gekomen met embleem. Ik heb het retour gezonden en ik hoef geen nieuwe en zal ook niet snel weer iets bij Intersport bestellen.

Goed product

De bestelde schoenen waren van goede kwaliteit. Verder een correcte bezorgservice.

Intersport: super. Verzending PostNL drama

PostNL bezorging drama. Beetje vertraging echt geen probleem, maar vertraging nu wel extreem: meer dan een week.

Duur van de levering niet nagekomen.

Een product besteld, een week later pas gekregen. Doet niet na verwachting zoals hun beschrijven binnen 1a 2 dagen in huis.

Product niet geleverd

Waardeloos

Stond dat de schoen klein viel, maat groter bestellen. Hier had ik overheen gelezen, maar mijn eigen maat zat perfect en zeker niet te groot! Hele snelle lever service :)

niets gehoord

op 26 mei besteld en nu 11 dagen later nog niets gehoord.

Uitstekende klantenservice

Ik had een probleem met de levering van mijn bestelling maar dit lag bij het bezorg bedrijf en niet bij Intersport maar toch gaf de mevrouw aan de telefoon mij uit coulance de verzendkosten terug.

Jaap Bijzerweg 3

3446 CR Woerden