Snel binne goedkoop en mooie sport schoenen
Beste Massy, Bedankt voor uw recensie! Wij wensen u veel plezier van de sportschoenen. Hopelijk tot ziens! Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Heb reguler fit besteld en krijg slim fit en ook nog retour kosten betalen
Beste Dennis, Bedankt voor uw recensie. Wat vervelend dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Binnen Nederland werken wij met een antwoordnummer waardoor u geen retourkosten betaald. Voor eventuele vragen hierover mag u ons altijd mailen via [email protected] Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Producten zoals beschreven, snel geleverd en netjes verpakt.
Beste Ed, Bedankt voor uw recensie. Wij waarderen uw beoordeling enorm! Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Ik had twee trainingsbroeken besteld en betaald. Na Na twee dagen en zonder opgave van redenen ontving ik een mail waarin melding werd gemaakt dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort. Dit is ook gebeurd maar laat de klant gewoon weten dat he de artikelen niet op voorraad hebt en last de klsnt een keuze wat hij of zij wil: wachten of aankoopbedrag terug….
Beste Harry, Bedankt voor uw recensie. Ik zie via uw email adres 2 bestellingen waarvan 1 met 1 trainingsbroek. Deze is inderdaad geannuleerd vanwege een voorraad fout. Helaas kunnen we de klanten niet laten wachten tot we ze weer op voorraad hebben omdat we niet altijd kunnen zeggen wanneer de voorraad weer aangevuld wordt. Voor vragen of opmerkingen mag u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hopende op uw begrip. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Positief. De artikelen zijn snel geleverd. Ook de retour is binnen een paar dagen afgehandeld. Top!
Beste Rene, Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om lezen dat u tevreden bent over onze service. We hopen u in de toekomst uiteraard terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Levering binnen 2-5 dagen staat er op de site, ik wacht ondertussen al 7 dagen. En geen tussentijdse communicatie of de schoenen al onderweg zijn, dat zou echt beter kunnen.
Beste Desiree, Bedankt voor uw recensie. Ik verwacht dat de schoenen morgen in het filiaal Den Haag aankomen met de interne vracht. De vracht rijd op dinsdag en donderdag naar Den Haag, echter heeft de vracht afgelopen donderdag niet gereden in verband met koningsdag. U ontvangt een email wanneer u de schoenen kunt afhalen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Snelle levering, netjes verpakt, goede prijzen Hele goede klantendienst
Beste Nadia, Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over onze service. We hopen u in de toekomst terug te mogen zien bij Intersport Twinsport. Met sportieve groet, Team Intersport Twinsport.
Artikelen die ik besteld had waren snel geleverd. Ook waren ze goed verpakt toen ik ze in ontvangst mocht nemen. Zeer tevreden over de leveringen!
Beste Jeremy, Bedankt voor uw mooie recensie. Fijn dat de levering netjes is verlopen. Veel plezier van uw bestelling. Met sportieve groet, Intersport Twinsport.
Heel tevreden
Beste Ana, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Ik wou de schoenen retournèrent omdat ze te Klein Warren maar de retourprijs was echt te duur
Beste Mmawa, Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat onze retourkosten te hoog zijn. Echter is het retourneren door middel van zowel het retourlabel als het antwoordnummer gratis binnen Nederland bij ons. Zou u contact met ons op kunnen nemen hierover mocht u dit nog niet gedaan hebben? Met sportieve groet, Intersport Twinsport
Ik was al een tijdje op zoek naar een paar kunstgras schoenen maar kon niet de juiste maat vinden. Hier waren de schoenen we besteld en volgende dag binnen. Top.
Beste Johan, Bedankt voor uw positieve recensie! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Wij hopen u snel weer bij ons terug te zien. Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Prima levering hoge verzendkosten
Beste A, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering. Wij rekenen inderdaad verzendkosten. Echter hebben wij daarom standaard op ieder artikel dat wij op onze website verkopen 5% korting gerekend op de prijs. Zo worden de verzendkosten gecompenseerd. Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Omschrijving op de website sluit goed aan bij de werkelijkheid. Goede en snelle levering.
Beste Ruud, Bedankt voor uw positieve recensie! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met sportieve groet, Intersport Twinsport
Aantal keer online bestellingen gedaan en dat ging prefect. Juiste informatie over het product en steeds beter geprijsd dan de concurrenten. Goede afhandeling qua betaling en bezorging. Aanrader
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij hopen u snel bij ons terug te zien. Veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Schoenen zagen er mooi uit.
Beste Soulaiman, Bedankt voor uw positieve recensie! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van de schoenen! Met sportieve groet, Intersport Twinsport
Had een product op jullie site besteld, alles betaald en moest alleen nog thuis bezorgd worden. Last moment krijg je dan te horen dat ze het toch niet op voorraad hebben.
Beste Marco, Wat vervelend dat uw bestelling is geannuleerd... Helaas hebben wij soms te maken met een voorraadfout. Wij proberen dit zo goed mogelijk bij te houden, echter hebben wij soms te maken met factoren waar wij geen invloed op hebben. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Zeer goede en snelle levering. En afhandeling van het retourneren .
Beste, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn te horen dat u tevreden bent met onze service. Met sportieve groet, Intersport Twinsport
Bestelling samengesteld en ondanks geen gratis shipping twee bestellingen geplaatst. Dan krijg ik bij beide bestellingen maar 1 van de artikelen. Geld wordt teruggestort, maar geen korting aan de shipping. Leuke manier van werken. Ik bestel nooit meer bij deze webwinkel
Beste Vicky, Bedankt voor de recensie. Op dit e-mailadres zien wij maar één recente bestelling terug. Wij hebben u een mail gestuurd om hier verder naar te kijken. Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Zamowienie zostało zrealizowane bardzo szybko i produkty zgodnie z opisem.Polecam
Czesc Marcin, Dziekujemy serdecznie za Twoja opinie. Milo slyszec ze jestes zadowolony z naszej obslugi i myslimy ze czescieje bedziemy mogli Cie pomoc. Z pozdrowieniami Intersport Twinsport
Makkelijk bestellen via de website, scherpe prijs. Netjes en snel geleverd.
Beste Lin, Bedankt voor de recensie! Wat fijn om te lezen dat de het bestelproces makkelijk is doorlopen! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling en graag tot zien bij Intersport Twinsport. Met vriendelijke groet, Iris van Intersport Twinsport.
Schoenen na bestelling netjes op tijd ontvangen
Beste Jurgen, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de schoenen. Met vriendelijke groet, Team Intersport Twinsport.
Snelle service en kwam in een fijne verpakking aan. Product was scherp geprijsd en zag er netjes uit!
Beste Lea, Bedankt voor de positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We hopen u terug te mogen zien in onze Webshop of in een van onze filialen. Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Goede kwaliteit voor een mooie prijs, snelle levering.
Hi Robert, Bedankt voor de mooie recensie! Wij hopen u snel terug mogen zien bij Intersport Twinsport. Veel plezier van uw bestelling! Met sportieve groet, Iris van Intersport Twinsport.
Online 2 broeken besteld in 1 bestelling. Wat ik alleen raar vond is dat 1 broek toch thuis is bezorgd en 1 broek op de afgesproken afhaal lokatie.
Beste Chantal, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat vervelend dat één broek toch thuis is bezorgd in plaats van op de afgesproken locatie... Dit komt waarschijnlijk doordat het om een deellevering ging. Onze excuses dat één van de twee pakketten niet op de juiste locatie is bezorgd! Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport
Bestelde product is prima. Bij het bestellen staat: besteld voor 23.59 morgen in huis klopt niet. Besteld begin van de avond en bezorgt 2 dagen later. Dit is verder prima maar dan moet je het niet aangeven op de site. Voor retour sturen QR code aanmaken?
Beste Bets, Met PostNL geldt de richtlijn voor 16:00 besteld, morgen in huis. Wanneer u voor Trunkrs als bezorgdienst kiest, geldt de volgende richtlijn: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Echter is deze optie beschikbaar voor een aantal artikelen, zoals op onze website aangegeven staat. Alle items in de winkelwagen moeten aan deze voorwaarden voldoen. Wanneer uw bestelling hiervoor in aanmerking komt, wordt deze bezorgoptie zichtbaar bij het bestelproces. Ik zie dat u met PostNL heeft besteld, vandaar dat de levertijd nu wat langer was. Excuses voor de verwarring! Om een pakket te retourneren kunt u inderdaad de QR-code op het retourformulier scannen met de camera van uw telefoon om zo een retourlabel aan te vragen. Daarnaast kunt u een retourlabel aanvragen via de website op de pagina retourneren. Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag. Met sportieve groet, Intersport Twinsport
Jaap Bijzerweg 3
3446 CR Woerden