Doen wat ze beloven aan laagste prijs in NL

Heel tevreden over alles

Snelle verzending, goede service

Volgende dag al geleverd

Gaan snel te werk en hebben goede service!

Gaan snel te werk en hebben goede service!

Heel tevreden!

Voor de eerste keer dozen besteld. Ze werden netjes op tijd gebundeld geleverd. De kwaliteit is top! Zal hier zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit en service

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Kwaliteit is precies zoals we gehoopt hadden. Zeer tevreden.

Super goed geholpen

Had eerst verkeerde formaat dozen door de maten van post nl door te geven,terwijl het bet andersom moest zijn. Kon dezelfde middag kosteloos de dozen terug te brengen en de juiste formaat weer mee terug nemen. Ik beveel jullie van harte aan door de goede service.

Goede en snelle afhandeling fijn.

zeer goed, bij bestelling per mail, snel antwoord, erg fijn om mee tewerken

Voor herhaling vatbaar!

Goed product, snel geleverd, goeie prijs.

Snel geleverd en Professioneel

Op het ontwerp die ik had gemaakt via de website, had ik een spelfout gemaakt. Dit is geconstateerd door dozenproducent en er is meteen contact opgenomen met mij. Super bedrijf en zeker een aanrader!

Fijne communicatie en een mooi product

De communicatie was erg prettig, er werd meegedacht en ze waren erg behulpzaam. Het product ontving ik op tijd en in goede staat.

Leuk bedrijf

zeer professionele en betrouwbare partner

zeer professionele en betrouwbare partner

Denken mee met cliënt

Ik bestelde de verkeerde doos, maar jullie zagen dat ik de meest bestelde doos echt nodig had. Dank voor uw alertheid!

Ik ben zeer tevreden

bedrijf dat doet wat het zegt.

eenvoudige bestelling,vriendelijke en geduldige hulp bij vragen of anderszins contact. nette levering, geen problemen, kortom TOP.

goed en snel

Bij het plaatsen van een bestelling, altijd een snelle reactie en een goede levertijd. Niks op aan te merken.

waardeloze afspraken !

Tijdens mijn bestelling kreeg ik de melding dat het 2 dagen zou duren om de opgegeven maat te leveren, na de betaling kreeg ik een orderbevestiging met daarop vermeld dat het 2 weken zou duren !! Meteen gebeld om de order te annuleren en het geval uitgelegd. Tuurlijk men begreep het, alleen de terugbetaling zou een week in beslag nemen. Effectief in de 2e week werden de ge-annuleerde spullen geleverd. Daar heb ik nu niks meer aan en de pallet met dozen staan nu in de weg ! Waardeloze afspraken ! Je kan geen afspraken met ze maken ...

Top service, leuke mensen en de juiste kwaliteit.

De samenwerking met Dozenproducent ervaren wij als zeer positief. De mensen zijn altijd bereid je te helpen en ze leveren de juiste kwaliteit. Ze zijn transparant en klantgericht en dat maakt het een stuk eenvoudiger voor de klant.

Zeer goede ervaring gehad

Prijzen makkelijk te berekenen via de site. Vriendelijke, behulpzame mensen.

altijd een correcte afhandeling

Ik ben al jaren klant en zeer tevreden. Als ik zelf te laat besteld heb en zonder dozen zit proberen ze me altijd te helpen als het binnen hun macht ligt.

Niet zo goed als vorige bestelling

Heb al een doos of 6 mogen wegwerpen die niet goed in elkaar pasten bij het vouwen.. doordat dit bij de klant van mij perfect op elkaar moet gestapeld worden .. kreeg ze niet dicht aan 1kant.. was geplooid.. deze keer niet echt tevreden..

Snelle, vriendelijke service!

Bij Dozenproducent ben ik erg vriendelijk en snel geholpen!

lekker snel

Bij het plaatsen ven een bestelling, snel antwoord en levering. Zeker, nu ik wat regelmatiger bestel.

Super fijn en snel

Goeie leverancier van verpakkingen. Snel vakkundig en voor een normale prijs.

Prima bedrijf, goeie communicatie en levering

Alles op maat besteld, goeie kwaliteit en levering.

A Einsteinlaan 3

9615 TE Kolham

Over Dozenproducent

Bonsema packaging group-dozenproducent is al 30 jaar gespecialiseerd in de productie van kartonnen dozen op maat. Bestel al vanaf 1 stuk tegen een scherpe prijs! Je berekent en bestelt je doos op maat eenvoudig met de online calculator op onze website.