Pluspunten
Goede service en altijd bereikbaar
VerbeterpuntenVermelden van levertijd bij dozen op maat
Pluspunten
Supersnelle levering. Mooie bedrukte dozen.
Pluspunten
Klantvriendelijk en deskundig personeel.
Verbeterpuntenbetere bereikbaarheid via telefoon.
Pluspunten
Zeer coöperatief en meedenkend en snelle service
Pluspunten
Geweldige service, super aardige mensen die direct begrijpen wat je bedoeld en daar dan gelijk mee aan de slag gaan. Ik kwam op een vrijdagmiddag, nog erg laat binnen gestapt met een idee. Zeer hartelijk ontvangst en binnen 'no time' stond er een mooi voorbeeld exemplaar klaar. Precies zoals ik het graag wil en die er super strak en perfect afgewerkt uitziet. Je merkt het al, ik ben erg blij dat dit bedrijf op mijn pad is gekomen. Voor een mooie presentatie of leuke verpakking weet ik nu waar ik moet zijn!! Het allerleukste is dat ze ook nog eens niet duur zijn en kleine aantallen kunnen leveren!
VerbeterpuntenNee, geen enkele... nou ja, misschien even schoffelen voor de deur hahahaha.... ;-)
Pluspunten
Sneller reactietijd met email
VerbeterpuntenTotaal niet tevreden over de kwaliteit dozen. Ze blijven open staan en mijn logo staat er in het zwart opgedrukt (niet heel erg mooi) terwijl ik bruin gevraagd heb.
Pluspunten
Goede communicatie, snel geleverd.
Pluspunten
Goeie prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMailcontact ging wat traag.
Pluspunten
Snel, duidelijk en dat tegen een scherpe prijs.
Pluspunten
snelle levering goede prijs
Pluspunten
Had snel mooie brievenbus dozen nodig, bij nabellen hebben ze netjes de verzending gelijk in orde gemaakt zodat ik de dozen op tijd binnen had. Degelijk verpakt zodat er geen beschadiging tijdens vervoer zijn ontstaan.
Pluspunten
Bij probleem snel en goed opgelost!
Pluspunten
Korte Levertijd
A Einsteinlaan 3
9615 TE Kolham
Bonsema packaging group-dozenproducent is al 30 jaar gespecialiseerd in de productie van kartonnen dozen op maat. Bestel al vanaf 1 stuk tegen een scherpe prijs! Je berekent en bestelt je doos op maat eenvoudig met de online calculator op onze website.