Precies wat ik zocht en goed gedaan!

Ik wilde een doosje hebben om www.blenderbottles.nl in te kunnen doen voor verzending. Dat is uitstekend gelukt.

Gemakkelijk en snelle levering, goede kwaliteit!

Zeer tevreden over produkt

Goede kwaliteit en vlotte levering

Alles is helemaal goed, exact op maat de dozen gekregen, snel geleverd, goede prijs

Keurig netjes en snel geleverd.

Uitstekend, de bestelling werd zonder problemen naar een ander adres gebracht op mijn verzoek. Echt top service!

Mooi geprinte dozen

Erg tevreden, mooie kwaliteit, en snel geleverd in overleg.

In het weekend besteld en op dinsdag de dozen al geleverd.

Vlotte levering, goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar. Eén aandachtspunt ... over de pallet met dozen lag een stuk karton. Onvoldoende bescherming tegen de regen. Ik ben ook voor duurzaamheid maar liever stukje plastic folie om schade te voorkomen. Verder in orde. Vlotte communicatie en levering en goede kwaliteit.

Zeer snelle service en een pro-actieve oplossingsgerichte basishouding!

Op zoek naar een spoedlevering werd ik snel te woord gestaan en werd een levering niet alleen tegen een scherpe prijs, maar ook nog eens een prima kwaliteit binnen enkele dagen geleverd.

netjes gebeld toen er iets met de productie aan de hand was

Perfecte kwaliteit en correcte zending. Goede communicatie.

Perfecte kwaliteit en correcte zending. Goede communicatie.

super bedrijf snelle service

Ik had mijn bedrukte brievenbusdozen binnen 3 werkdagen binnen

Goed en snel contact, betrouwbare levering.

Geweldige club met goede prijzen en een zeer betaalbaar 1:1 model voooraf.

Vooral het - bijna gratis - proefmodel vooraf is voor ons een reden om bij dozenproducent te bestellen. Snel en goed.

Super service

makkelijk te volgen site, snelle levering, top product

Goed product, goede service

Goed product, kwaliteit, komen afspraken na, goede levertijden

Prima product en snel geleverd

Of ik ze iets eerder kon ophalen. Was geen probleem. Flexibel en vriendelijke mensen.

levering en de producten zij prima!

levering en de producten zij prima!

Gekregen wat ik besteld had, duidelijk gecommuniceerd.

1e keer besteld. Gekregen wat ik besteld had. Berichtje gekregen wanneer ze geleverd werden.

Aanrader, vriendelijk personeel, denkt met je mee

Een prima adres voor je dozen, ook het bedrukken hiervan is bij hun mogelijk

Al jarenlang tevreden

Prima bedrijf!

Snelle service met het juiste product

Als biermerk waren wij op zoek naar verpakkingen en dozenproducent kon ons precies leveren wat wij zochten.

Na een kleine correctie alles prima gerealiseerd

Vooraf om de juiste maat vast te stellen 2 proefdozen verzonden. Prima. Vervolgens bestelling per mail verzonden maar deze werd niet in behandeling genomen omdat die als weborder moet worden aangemaakt. Dat was wel jammer, maar daarna alles netjes snel gerealiseerd en geleverd.

Simpel, flexibel, betaalbaar, goed

Simpel: bestelproces Flexibel: elke maat en sterkte en per stuk (voor particulier doorslaggevend) Snel: sneller dan eerder aangegeven Prijs: passend Goed: Alles! Bedankt.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering!

A Einsteinlaan 3

9615 TE Kolham

Over Dozenproducent

Bonsema packaging group-dozenproducent is al 30 jaar gespecialiseerd in de productie van kartonnen dozen op maat. Bestel al vanaf 1 stuk tegen een scherpe prijs! Je berekent en bestelt je doos op maat eenvoudig met de online calculator op onze website.