Pluspunten
Pluspunten
Topcommunicatie, alles is met ons besproken en een fijn eindproduct.
Pluspunten
ik kreeg razendsnel mijn bestelling thuis bezorgd. Hier ga ik vaker bestellen. Hartelijke groet Saskia Huisman
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nette dozen, konden in overleg zelfs eerder worden geleverd. Niets op aan te merken.
Pluspunten
Snelle reactie en levering.
Pluspunten
- snelle en goede reactie op vragen - 8 werkdagen tussen order en levering
Verbeterpuntenbuitenmaat opgeven / berekenen
Pluspunten
Prettige samenwerking
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
De enige opmerking die ik heb is dat de letters niet geheel recht op de dozen is gedrukt.
Pluspunten
Hele mooie dozen besteld die zeer makkelijk in elkaar te zetten zijn. Zeer stevig ook!
Pluspunten
Fijn direct contact, korte lijntjes. Houden zo!
Pluspunten
precies volgens omschrijving snelle levering
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteit dozen.
VerbeterpuntenSSL op de website (bij inloggen en afrekenen) en een mailtje voor de levering is altijd wel prettig.
A Einsteinlaan 3
9615 TE Kolham
Bonsema packaging group-dozenproducent is al 30 jaar gespecialiseerd in de productie van kartonnen dozen op maat. Bestel al vanaf 1 stuk tegen een scherpe prijs! Je berekent en bestelt je doos op maat eenvoudig met de online calculator op onze website.