Perfecte lengte en dikte veders

Positieve ervaring

Snelle levering product

Veters besteld voor mijn sneakers. Ruime keuzen in maten en kleuren. Ben tevreden over service, snelle levering en goede kwaliteit

Prima ervaring. . Levering in orde

Goede service en kwaliteit

Groot assortment, snelle bezorging, vriendelijke hulp.

Inmiddels meerdere keren besteld, telkens zeer tevreden. Zeer groot assortiment!

heel goed

goede ervaring

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Met enige vertraging van 5 werkdagen is het In prima verpakking afgeleverd, prijs kwaliteit is prima!

Na een simpele bestelling wordt je gestalkt met mailtjes

Slecht

Rapide et qualitatif

Souffrant d’un syndrome de Morton depuis des années, j’ai acheté des semelles sur le site qui m’ont coûtées bien moins chers que mes semelles orthopédiques et qui rendent mes chaussures ultra confortables!! Je recommande.

vlugge en correcte levering

Het product doet wat het moet doen.

goede service en communicatie

Bij bestelling : op voorraad Nadien enkele dagen wachten

Leuke accessoire voor mijn schoenen, geweldig snelle service

Heb nu twee maal besteld voor mezelf en een hardloop clubje. Heldere bestel mogelijkheden en een duidelijke site! snelle levering in de brievenbus en de kwaliteit is goed!

Goede kwaliteit en snelle levering!

De anti press sokken werken uitstekend, ben er ontzettend blij mee!

Heel veel keuze aan veters en snelle verzending. Goede communicatie naar de koper.

Correct geleverd en op tijd

Mijn bestelling is correct geleverd en in de beloofde tijd. Perfect

super

goede prijs kwaliteit verhouding

heerlijke zooltjes

heerlijke zooltjes en ze lopen goed, voelen goed voor de voeten

Kan daar nog niet zoveel over oordelen omdat ik het nog maar een paar dagen gebruikt. Hoop dat de pijn snel beter wordt.

Mooie sokken goeie prijs

Echt leuke actie, eigen initiatief om wat op was anders maar perfect aan te vullen. Snelle levering. Ik ben 100% tevreden.

Prima en snelle levering!

Helaas is de hielverhoger te breed voor in mijn schoen. (mt 38-40) Breedte wordt ook niet vermeld. Ik heb daar niet bij stilgestaan.

Vlotte levering en prima kwaliteit!!

Vlotte levering en prima kwaliteit schoensmeer!

Super mijn dochter loopt al beter top

Goede communicatie

Goede communicatie. Alle producten waren niet aanwezig en ik ben correct geïnformeerd dat de levering later zou gebeuren. Levering was perfect.

Goed,goedkoop en snel geleverd.

Perfecte schoenpoets voor een goede prijs.

zeer goed

Gekregen wat besteld en snel

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.