Snelle levering.

Goede producten

Een mooi assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snel verzonden

Uitgebreid assortiment. Omschrijving bij een aantal artikelen kan iets duiderlijker, maar meeste artikelen hebben een complete omschrijving. Snelle afhandeling van de bestelling.

prima product, goede service

Het product was tijdelijk niet leverbaar, maar ik werd heel correct op de hoogte gehouden van de levertijd. ik zal zeker weer hier bestellen.

Vlot en correct

Prettige shopervaring, was de eerste bestelling en vlot en netjes afgeleverd. Ga hier vast nog vaker bestellen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed!

Bestelling correct, maar verpakking was niet OK.

Het bestelde werd vlot geleverd, maar beide verpakkingen waren reeds geopend!?

Prima ervaring !

Zeer uitgebreide collectie, niet alles was op voorraad, werd me meteen verteld en ook wanneer het dan wél geshipped zou worden. Alles ging zoals voorspeld. Erg prettig. Een aanrader !

Super alles ok enkel verzendkosten te duur

Top levering

Nette site. De bestelling netjes verpakt en geleverd volgens afspraak. Een aan te raden bedrijf.

Duidelijke website

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Snel, compleet en goed verzorgd!

Snelle, correcte en goed georganiseerde shop

De producten die ik op de duidelijke en goed te bedienen webshop heb besteld werden snel en correct afgeleverd.

Later ontvangen dan gemeld, kreeg ik ook nog het verkeerde binnen.

Paksokken voor een bruiloft besteld, deze kwamen later binnen dan gemeld. Vervolgens waren het ook nog niet de kleuren die besteld waren, maar door het late binnenkrijgen was er geen tijd meer om retour te sturen. Verder kan het een prima zaak zijn hoor, alleen voor mij verliep het deze ronde niet top.

Snel verzonden, alles zoals gehoopt

Super snelle webshop Verzendkosten niet te hoog

Goede en snelle afhandeling van bestelling en retourzending

Zeer positief

Goede en snelle levering

Goede prijs, snelle levering en was goed verpakt.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Makkelijk online te bestellen en te betalen.en ze maken hun woord waar met vandaag bestellen morgen in huis.dus ik ben zeer tevreden.

Onzorgvuldige levering

Foute levering ontvangen en mag maar deels retour Klarna stuurt mij nu foute creditnota Graag corrigeren !

Irritant dat ik mails krijg om te beoordelen.

Zie titel. Producten prima Toch hebben ik jullie niet aan omdat ik ongevraagd lastig word gevallen.

Snelle en goede levering

Mijn bestelling was snel binnen en keurig verpakt . Het artikel zelf is ook top.

Kwaliteit kwaliteit en nog eens kwaliteit

De schoenpoets is niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. Alleen de verzendkosten is erg hoog en dat weerhoudt me om meer te bestellen.

was er snel en goed verzorgd.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.