Goed product, snel geleverd .

Slechte klantenservice

Zou binnen 2 dagen antwoord krijgen op mijn vraag, helaas nog steeds niet

Ben tevreden wat ik.heb gekocht

Veel gedoe om terug te sturen

Ik heb wel eens eerder bij Shoesupply besteld en toen was alles prima, maar toen waren de veters ook goed. Deze keer bleken ze toch niet zo bij de schoenen te staan, dus ik wil ze terugsturen, maar dat is nogal omslachtig.. Je moet de klantenservice mailen om een retourformulier op te vragen. Dat is nogal een groot formulier die je ten eerste moet printen en waar ook nog eens heel veel info ingevuld moet worden. Dan denk je dat je er bent..nee je moet de factuur ook nog eens uitprinten. Dit moet je allemaal terugsturen en dan worden er ook nog retourkosten berekend. Ik weet nog niet wat die zijn, maar de verzendkosten waren al 2,95 voor iets wat voor 0,80 verzonden kan worden, dus dat zal nu ook wel weer zoiets zijn. Dus..als alles goed is prima site, maar wil je iets retour sturen..

Supergoed

Veel keus, supersnelle verzending en simpele website. Dit is wat je wilt als klant.

perfecte service

er was een artikel niet direct beschikbaar en ik werd onmiddellijk op de hoogte gebracht met een vermoedelijke leveringsdatum. Deze werd dan ook zoals beloofd uitgevoerd.

Keurig en snel

Keurig en snel afgehandeld, product naar wens.

Mooi assortiment, prima prijs

Pijnloos. Overzichtelijke website en alles kunnen vinden wat ik zocht. Keurig afgehandeld en op tijd bezorgd.

vlot contact en vlotte Levering

Goede prijs en vlotte levering zelfs grote aantallen.

Snel en goed.

Verkeerd product ontvangen

Verkeerd product ontvangen en nog steeds geen reactie gekregen op mijn retour vraag.

Life changing

Ik heb schoenveters besteld. En gekregen. Ongelooflijk. Blij dat ik daar nu een enquête over mag invullen.

Veel keuze en snel bezorgd

Bestelling werd snel geleverd en er is veel keuze op de website.

Super snelle levering, goed product!

Vandaag besteld, morgen in huis! Handige site, veel keus!

Snel en goed

makkelijk te bestellen .kwaliteit goed Snel geleverd.

blij de de veters

Hoe blij kun je zijn met veters ? Nou heel blij ! Vooral als je al een tijd gezocht heb in winkels en ShoeSupply ze heeft. En als je dan toch per ongeluk de verkeerde besteld soepele service waardoor de juiste worden geleverd. Kortom, helemaal top!!!

Vrij probleemloos met een suggestie

Makkelijk bestellen op de site. Enig minpunt de aflevering. Ik had gehoopt op een levering op de dag na de besteldatum (een zaterdag) na ontvangst van een mail dat mijn bestelling op de vrijdagavond was verzonden. Maar helaas, met het weekend en de maandag waarop er kennelijk geen pakketjes worden bezorgd (ligt trouwens niet geheel aan shoesupply) werd het al met al dus dinsdag. En dat vond ik een klein minnetje. Misschien een idee om de optie toe te voegen om zelf je aflevermoment (al dan niet tegen meerprijs) te kiezen? Verder geen enkele klacht.

op voorraad en de volgende dag in huis....

snel en duidelijk

prima product

vlotte levering, prima product, klantvriendelijke website, zeer tevreden!!

Snel en goed

Mijn bestelling werd snel geleverd, de zooltjes zijn perfect.

De producten werden een dag later bezorgd dan in eerste instantie aangegeven. Hier was ik wel netjes per mail over geïnformeerd. Alles is netjes en naar wens geleverd!

Prima keuze schoensmeer Wel jammer dat bezorgkosten net zo duur zijn als het product....

De verzending was van a tot z prima in orde.

Ik had een foutieve maat besteld. Mail gestuurd, meteen geregeld! Product voldoet ook. Goed bedrijf, uitstekende service.

Snelle levering en (zoals gewoonlijk) uitstekend product.Aanrader!

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.