Top, duidelijk tevreden!

WEbsite soepel, alles goed vermeld. Prima

Goede service en snelle levering

Producten voldoen aan alle verwachtingen.

Goede service en snelle levering

Snelle bezorging van een goed product

De kleur die ik had uitgekozen was precies goed en de kwaliteit top! Geen natte voeten meer!

Altijd netjes verpakt en snel verstuurd Meestal maar niet altijd voor 20:00 besteld morgen in huis Super compleet assortiment.

Snelle levering!!!

Heel blij dat ik deze site heb gevonden. Goede artikelen en een zeer snelle levering!! En een leuke prijs!

Bezorging

Ik had een bestelling geplaatst, maar die is niet aangekomen, de nabestelling is wel bezorgd.

Goede service en op tijd geleverd

Goede service en op tijd geleverd. Duidelijke communicatie over de bestelling. Kortom erg tevreden!

Alles dik voor elkaar

Vaste klant.... maar een adres... alle soorten en snel en correct geleverd

Goede kwaliteit. Je zou je schoenen een halve maat groter kopen om er een zool in kunnen te leggen... zeer rug vriendelijk...

Product top, verpakking kan beter

Steunzolen voor werkschoenen besteld. Product ziet er prima uit. Verpakking had beter gekund. Doos was gescheurd, zooltjes vielen er al bijna uit. Doosje waar de zooltjes in zaten was ook al open.

Prachtige kleur, precies als ik me had voorgesteld.

Mijn ervaring is uitstekend !

Tevreden

De productomschrijving, foto's, bestelwijze, betalingswijze en email over orderbevestiging zijn goed, prima, duidelijk. Verbeterpunt: De website geeft aan voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis. Dit was bij ons niet het geval. Moest volgende dag in huis zijn, en bij ons zaten er dagen tussen. Gelukkig hadden we het niet direct nodig, anders hadden we een probleem. Dus alleen iets aanbieden, als je het ook waar kan maken!

Vandaag bestellen, morgen leveren, top !!

Echt een aanrader, vandaag bestellen en morgen leveren, top hoor !!

Product niet geschikt voor mijn schoenen

Na ontvangst bleek het product niet geschikt voor mijn sportschoenen, terwijl op de website staat dat het voor iedere sportschoen geschikt is. De reactie op mijn mail hierover luidde dat ik zelf had kunnen bedenken dat de zool niet in mijn sportschoen zou passen omdat de schoenen goed horen aan te sluiten en een extra zool dan teveel ruimte inneemt. Daarbij werd geadviseerd een inlegzool tegelijk met de schoen te kopen. ShoeSupply verkoopt zelf geen schoenen...

Super fijne winkel!

Ik heb hier een bestelling gedaan en mijn veters kwamen super snel binnen. Er is geleverd wat ik besteld heb en ik ben er super blij mee! Geen vieze veters meer voor mij. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Prima service, alleen toch lastig als je maar 1 product wilt hebben en dan toch nog aan de relatief hoge bezorgkosten vast zit. Maar dat is bij iedere webshop

Veters besteld:prima en snel

Netjes, correct.

Snelle levering en zoals op de website!

Overzichtelijke website en correcte levering van kwaliteitsproduct.

Prettig

Tevreden

Tevreden over het product en de levering.

Overzichtelijke site en zoals aangegeven bezorging nagekomen. Nette service.

Snelle levering!

Snelle levering en prima product

Top !!!!!!

Supersnelle levering. Uitstekend produkt. Goed uitgelegd op de website en werkt volgens verwachting.

Veel keus, goede kwaliteit en snelle levering.

ShueSupply is een overzichtelijke site met super veel keus en alles van goede kwaliteit.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.