Product en service top

Het product is precies wat ik in gedachte had. Ik had het de volgende dag al in huis.

Geweldige service, snelle levering, snel afhandelen retour zending,

Meer steun van de voetzool

meer steun van de voetzool en loopt zachter

Super snel en goed product

Makkelijk bestellen, goede service en super snelle verzending.

Werkt snel en uitstekend

Ik heb hem twee keer gebruikt - de schoenen hebben zich mooi aangepast, ik had geen pijn in de voeten meer. Alle knelpunten zijn verdwenen.

Super !

Value for money and quick service

Goede service!

Alle juiste artikelen tijdig gekregen en goed via de mail op de hoogte gehouden!

Zeer goede kwaliteit

Het bestellen is zo makkelijk dat een kind de was kan doen . Zeer vlotte service . Ik zeg zeer betrouwbaar .

Duidelijke site en snelle levering. Helaas waren de elastisch veters te groot (schoenen zaten te los) misschien ooit eens bij andere sneakers gebruiken.. inlegzooltjes zijn wel goed en voelen zacht aan mijn voeten.

Uitstekende service, correct geleverd de dag nadien! producten van hoge kwaliteit!!

Snelle levering!

Snel geleverd.

bestellen gaat goed, retourneren en vervangen niet gemakkelijk

Vervangen van het product was niet mogelijk, want alles was na een paar dagen uitverkocht. Na een mail dat het artikel binnen was, bleek het artikel toch niet binnen te zijn.

I bought 1 pair of waxed laces

Buying was easy and they arrived quickly.

Helemaal naar wens

Alles volges schema

Correct en vlot

Een goede duidelijke info op de site. De levering verliep zeer vlot.

Goede service en snelle levering

Hoewel artikelen niet op voorraad waren, toch een snelle levering

fijn dat er nog een bedrijf is dat oudewestse schoonsmeer leverd

jammer dat de kleur bruin niet duidelijk wordt gecommuniceerd er zijn drie soorten bruin: bruin middenbruin donkerbruin dus ik denk dat bruin dan lichtbruin is helaas veel donkerder dan mijn lichtbruine schoenen.

Mooie collectie artikelen!

Goed beschreven waar voor de inlegzooltjes kunnen helpen. En snel leverbaar en duidelijke website!

Uitstekende service

Uitstekende snelle en correcte service

Hele snelle levering

Snelle en juiste levering

van Bommel veters : Snelle levering, maar bij nader inzien toch vrij duur

makkelijke en duidelijke website om alles terug te vinden. Na bestelling wees mijn vrouw mij op de vrij hoge prijs van de veters en de zeer hoge kost voor levering (7.95 euro) De levering was verzorgd en zeer snel.

Snelle en correcte levering

De bestelling was zeer snel geleverd ondanks de Corona drukte.

Ik maakte een fout en dit werd snel en kosteloos recht gezet door ShoeSupply

ruim assortiment

Fijne website, ruim assortiment, snelle levering. Prima service.

Snel en goedkoop

Goedkoop

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.