Snel en super product!

snel en super product. Verf voor mijn sportschoenen.

Prima webshop voor schoen onderhoud

Mooi assortiment van kwaliteits onderhoudsmiddelen. Snel reactie op vragen op mail, goed advies en snelle levering. Deze leverancier is nieuw voor mij, maar hou ik zeker aan voor volgende bestellingen.

Netjes en snel geleverd

Tongplakkers besteld. Binnen 2 dagen netjes geleverd. Tongplakkers zijn fijn en ook nog eens in 2 maten.

Snelle levering, goed product.

Gala Aqua stop spray besteld om mijn sneakers en andere schoenen te beschermen. Deze spray werkt echt fantastisch. Werd snel geleverd. Ik ben heel tevreden.

Goed product en snelle levering

Goede levering, fijne veters.

Bama Famoos Fresh inlegzolen zijn voor mij heel goed. Goede snelle levering.

Snelle correcte levering

Binnen 2 dagen alles correct geleverd, goede kwaliteit.

Leuk bedacht maar veel te wijd.

Zelfs met een knoop in het elastiek glippen m'n hielen uit m'n schoenen.

Snelle levering zelfs nu, prijs ook oké.

Snelle levering, en het product bevalt me goed!

Zonder problemen heel vlot product ontvangen

Top zooltjes

Snelle levering!

Happy

They are very comfortable, I was satisfied with the price and the delivery was quick.

Geweldig snelle service!

Bestelling was snel geleverd, maar bij retouren ook heel snel afgehandeld. Klasse!

Snel geleverd en werkt goed!

Ik kreeg het pakketje snel geleverd en paste nog door mijn brievenbus heen ook.

Aanrader

Al meerdere keren elastische veters besteld, eerst voor kind, maar omdat ze zo makkelijk zijn ook maar voor mezelf. Ze zijn in vele uitvoeringen, kleuren en maten te krijgen, dus voor elk paar schoenen wel passende te vinden. Elke keer netjes verpakt de volgende dag in huis, aanrader!

Goed en snelle service

Bestelling zomaar vlug in huis veilig verpakt en n mooi resultaat 2 paar schoenen gedaan mooi gelukt ideaal bestellen je hoeft niet eenss naar de stad

Kwaliteitsproducten. Snelle levering. Netjes ingepakt.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Alles netjes verpakt. Vlugge verzending. Top.

Zeer tevreden.

De bestelde zooltjes werden de volgende dag bezorgd. Ik draag de zooltjes nu in mijn schoenen en ik ben er erg tevreden over.

Het bestelde werd snel geleverd en was keurig verpakt. Prima service!

Goede service en snelle levering

Ik kreeg snel reactie op mijn mail, de producten (leerverf en onderhoudsproducten) van goede kwaliteit. Snel geleverd.

Slechte informatie en duurt veel te lang..

De weinige informatie over de schoenverf is achteraf heel vervelend gebleken. Ik dacht dat ik gemakkelijk twee enkellaarsjes van suède met 1 potje kon verven maar ik kwam niet verder dan 3 kwart van 1 laarsje. Als ik 3 potjes moet bijkopen worden de laarsjes zo duur dat ik beter nieuwe kan kopen. De levertijd was ook erg lang. Ik heb begrip voor een paar dagen langer ivm corona maar dit duurde wel erg lang.....

Keurig op tijd ontvangen,

uitstekend

Track & Trace liep goed. Alleen de postbezorgers liet weten dat het pakje al bezorgd was terwijl dat nog niet het geval was. ShoeSuppy adviseerde me geduldig te wachten en om 20:00 werd het pakje inderdaad in de bus gedaan. Alles is goed gekomen. Nogmaals bedankt, ook PostNL.

Snelle / correcte levering

Nette levering volgens afspraak

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.