Snel en goed

Juiste maat was niet volledig op voorraad dus ik kreeg netjes een berichtje dat het een paar dagen langer zou duren. En inderdaad, een paar dagen later werd alles netjes in een keer geleverd. Ook de prijs is zeer voordelig!

Snelle levering, ook in deze Corona-tijden

Voldoen volledig aan verwachting.

Juiste product voor een juiste prijs met een snelle levering.

Keurig op tijd bezorgd

Heldere site en prima afhandeling bestelling.

Zeer goed matteriaal

Ik ben zeer tevreden van het matteriaal dat ik ontving top kwaliteit !!!! het advies kan iets beter

Goed product. Had de u-lace elastische veters besteld. Product voldoet aan verwachting. Snelle verzending.

Veel keus, goede producten en snelle levering!!!

Snel geleverd en een prima product.

Tevreden!

Superhandige veters

Ideaal die elastische veters voor m’n zoontje. Snelle levering.

Prima veters

Iets vertraagde levering ivm geen voorraad, maar uitstekende communicatie en oke levering. Uiterst tevreden

Prima ervaring, bestelling was erg snel binnen en precies wat ik ervan verwachtte.

Alles is perfect verlopen 👍👍

Goede behandeling alles is keurig verlopen ik kom zeker terug. Een aanrader 👍

Uitstekende schoensmeer!

Snelle bestelling en bezorging. Erg blij met de producten. De schoensmeer is super, heeft een mooie volle kleur en laat mijn schoenen er als nieuw uitzien. Goede besteding van mijn geld!

Veters besteld en de volgende dag al in de bus.. Keurig verpakt en verzorgd

Goede veters met goede prijs

snelle correcte afhandeling

Mijn bestelling werd perfect afgeleverd. Goede spullen, gemakkelijk besteld, goede communicatie m.b.t. bezorging. Hartelijk dank.

Duidelijke omschrijving artikel. Redelijke prijs. Snelle levering. Goed product.

Snelle en nette bezorging

Na de bestelling in de overzichtelijke webshop met de juiste beschrijving. Keurig op de hoogte gehouden over de stations van bestelling en de verzending.

Vlotte bestelling en snelle en correcte levering

Op zondagavond besteld, dinsdag geleverd. Goede communicatie en correcte afhandeling van de order.

Goede informatie en snelle perfecte levering

Adembenemend

Post nl heeft de bestelling bij de verkeerde brievenbus bezorgd, wel is de bestelling bij terecht gekomen.

Snelle en geweldige service

Lekker vlot geregeld

Binnen de beloofde tijd geleverd

Prima service.

Kleur scoensmeer wijkt enorm af van de afbeelding op de site.

Zeer donker groene schoensmeet besteld, tegen zwart aan. Zag er op de afbeelding goed uit. Na bezorging bleek hier niets van te kloppen: ik zit nu met een soort verse basilicum kleur. Komt in de verste verte niet in de buurt van de afbeelding op de website. De bezorging was wel voldoende snel, daarover geen klachten. Maar mijn verse kruidenkleur maakt dat ik niet verder kom dan de laagste waardering.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.