snel en goed

4 paar schoenveters prima in de brievenbus

Zeer snel en goede producten

Hele fijne ervaring met ShoeSupply.eu. Ik heb op zondag bestelt en kreeg mijn bestelling op dinsdag, netjes dus! Daarnaast zijn de bestelde zooltjes super fijn en heb ik door de filters precies kunnen krijgen wat ik nodig had. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog eens bestellen.

snelle levering en prima service.

Heb iets terug moeten sturen,dit werd direct geregeld.ben dan ook zeer tevreden en zal mijn spullen zeker bij jullie blijven bestellen.

Zus en zo

Had schoenverf gekocht in de hoop dat deze dekkend ging zijn en gebruiksporen ging dekken. maar de verf was zo vloeibaar dat dit absoluut niet het geval was na twee lagen. Grts

Super veel keuze en precies wat ik zocht , top

Prima ,sneladeuaaf en efficient

Goed overzichtelijk contact,snel ebn duidelijke afhandeling,en voor je het weet komt het aan de deur!7

Zoals het hoort

Snel en veel keus

Precies gevonden wat ik zocht! En snel bezorgd!

Veel keuze onder een dak

De collectie is enorm en de prijzen zijn alleszins redelijk. Ook is de bestelling zeer snel bezorgd. Prima!

Anderhalve maand later, nog niks ontvangen

Volgens de track and tracé is er een code aangemaakt, maar is het nooit verstuurd. Niks ontvangen, anderhalve maand verder. Eerste keer wel reactie van de service gehad, meer niet. Ik wacht nu op een reactie op mijn bericht, maar ik zou bestellen hier niet aanbevelen.

Top.goede kleur snelle levering

Helemaal top

Snel en correct

Snelle levering en ik kreeg waar ik om vroeg

Mooi hemd, maar wel te kort

Mooi hemd. Snel geleverd en qua kleur en opties volgens verwachting. Alleen is het hemd te kort. Van een hemd met extra mouwlengte en maat 45 mag je iets meer lengte verwachten (overigens standaard maat gekozen). Jammer, want hierdoor is het hemd vrijwel niet te dragen.

SUPER!!!

Alles perfect. Heel erg bedankt voor de snelle en professionele service :)

Fantastische service, snelle verzending

Bestelling geplaatst en iets vergeten mee te bestellen, dit werd door ShoeSupply vlot en klantvriendelijk geregeld. De volgende werkdag alles in huis. Dank voor de goede service en advies.

Top en snel geregeld

Duidelijke website. Snel geleverd

Eindelijk de goede veters gevonden.

Te kort, te dun of te dik of verkeerde materiaal. Opgelost nu!

Goede selectie, snelle levering

Veters gevonden die ik bij verschillende schoenmakers niet heb kunnen vinden. Zeer snelle levering, nog op tijd binnen voor kerst!

Makkelijk besteld en in goede orde ontvangen. Snelle levering.

Kut

wacht nog steeds op mijn veters dit is ook de eerste keer maar ook de laatste keer dat ik bij jullie besteld groetjes wim😠😠😠

uitstekend bevallen

makkelijk besteld en tijdig bezorgd

Tevreden

Prima zooltjes, als verwacht. Levering volgens afspraak.

Fijn en handig

Prima producten. Heldere instructies. Doet wat je wilt dat het doet.

Fijne shop !

Veel keuze, fijne prijzen, supersnelle verzending !

Prima producten en snelle levering

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.