Snelle en correcte levering. Aan te raden.

Snelle en correcte levering.

Top.

Hakjes zijn eenvoudig te plaatsen en maken het lopen een stuk comfortabeler.

Goed en snel geleverd!

De veters die ik besteld hebt, zijn precies zoals ze zijn afgebeeld.

snel!

de bestelling was er snel en alles zat keurig verpakt. prettig. alleen de maat van de schoenspanner klopt niet. dat hebben we zelf misschien ook niet goed besteld.

Héél goed!

Goede adviezen, vriendelijke Dame en snelle levering!

Snel vlot en betaalbaar

Snel vlot en betaalbaar

Krek wa'k wou

Mooie, stevige veters in leuke kleuren

Snelle levering, goed product.

Bij ShoeSupply precies gevonden wat ik zocht. Duidelijke omschrijving, snelle levering zoals beloofd!

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Goede ervaring en prima kwaliteit prijs verhouding

Goed geregeld, netjes geleverd via de brievenbuspakketje

Ik heb zooltjes voor mijn dochter gekocht ivm omdat ze een een beetje een holvoetje heeft. Ze vind het heel fijn. Ze heeft minder hielklachten door de zooltjes. Helemaal top

goede service

snel geleverd en goede kwaliteit verf

Ruime keuze, snel geleverd

Je vindt snel wat je zoekt, de prijzen zijn goed en de levering is snel

Goede service en snelle levering

Prima ervaring met deze site

snel en goed

snelle levering en keurig op tijd zoals afgesproken

Is prima

Ook bij een klacht, een goede afwikkeling.

heerlijk warme laarsjes voor binnen en buiten

Ik heb laarsjes besteld en ze zijn echt heerlijk warm. Alleen duurt de levering erg lang.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Ik heb last van hielspoor en via google kwam ik op deze webwinkel terecht. Heb gelijk de luxe voetzooltjes besteld en ik moet zeggen dat ik na 2 dagen dragen al veel minder last heb. Bedankt!

Op prettige wijze geholpen na een in eerste instantie verkeerd advies

Shoesupply is zeer klantvriendelijk. Ik had keurig volgens de aanwijzing mijn schoenspanners een maat te groot gekocht. ("Ze moeten immers spannen.") Nietvermoedend heb ik geprobeerd de (achteraf gezien te grote) schoenspanners in mijn schoenen te duwen, waarop ze 'knap' zeiden. Kapot dus. Ik baalde hiervan. Toen ik dit aangaf kreeg ik het bericht dat Shoesupply dit graag wilde goedmaken. Ik mocht de spanners terugsturen en kreeg gratis een nieuw paar thuisgestuurd. Grote klasse!

Snel, goed, betrouwbaar

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd 🤓👍

Snelle Levering

Goede kwaliteit veters. En een leuke note van de medewerker.

Prima veters, snelle levering.

Ik zocht sterke veters voor mijn wandelschoenen. Hier vond ik deze. Helaas zijn ze alleen niet in een effe kleur te verkrijgen.

Site informatie klopt niet met hetgeen dat wordt afgeleverd.

Op de site staan er bruine inlegzooltjes (pelotte) afgebeeld, echter crème witte worden afgeleverd.

Alles liep goed

Duidelijke site en kon goed volgenwaar mijn bestelling was en op tijd geleverd.. Top!

ben tevreden met mijn bestelling

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.