Snel verzonden, netjes verpakt

Ik ben heel blij met Shoesupply.eu, niets op aan te merken. Helaas doet post.nl er wat langer over om het te bezorgen.

Super snel

Goede en snelle service.

Een echte aanrader

Ik vond alles zeer vlot op de website. Zeer goede beschrijving van wat het product is. En waar het voor moet worden gebruikt. De bestelling verliep zeer gemakkelijk. En de levering was zeer goed. De producten waren zeer mooi en goed verpakt.

Vlug bezorgd en goed passend erg blij mee

Eerste keer besteld en goed verzorgd

Voortreffelijke site

Volop keus in schoenveters en snel geleverd

snelle levering van prachtige veters

Drie paar veters besteld met gemixte kleuren en effen kleur.. Ze zijn precies zoals op de website. Waren snel in huis via de post.

zeer snelle levering!!!

zeer snelle levering!!! aangenaam verrast

Super zooltjes

De zolen zijn prima! Geen pijn meer aan mijn voet gehad. Levertijd was wel stuk langer maar dat kan ook door de post komen.

Prachtige schoencrème Saphir Crème Surfine Fuchsia

Mijn mooie grote -tweedehands- Bijenkorf tas wilde maar niet z'n oorspronkelijke warme frambooskleur terugkrijgen met kleurloze onderhoudscrème. Met de Saphir Surfine Fuchsia heeft de tas nu niet alleen z'n echte kleur, ook is het leer weer helemaal tot leven gekomen.

Snelle levering en duidelijk vermeld dat we 2 pakjes elastische veters nodig hebben voor 1 paar schoenen. We zijn blij!

Alles top.

Goede uitgebreide website met interessante producten. Ik was op zoek naar de mogelijkheid om zelf enkele schoenen voor kleine maten die te strak zaten te verbreden. Topproduct -dat net zo goed werkt als bij de professionelen- daar gevonden. Plus prima verzorgingsproducten voor zowel schoen als voet... Snelle verzending en keurig verpakt. Top kennismaking.

Goede kwaliteit en prijs en duidelijke website

De website is overzichtelijker en informatief. Je kunt makkelijk keuze maken en krijgt aanvullende informatie over de producten. De levering en bestelinformatie is adequaat en duidelijk. De levering en netjes afgehandeld. Besteld vaker bij shoesupply altijd fijn geholpen.

Lekker snel geleverd en fijne sokjes. Ik ben heel tevreden

Snel en makkelijk

Snel geleverd, zonder problemen!

Ruime keuze, prima kwaliteit en acceptabele prijzen

Ruime keuze van voet-en schoenverzorging met een prima kwaliteit en acceptabele prijzen

Zeer goede en snelle service

De kwaliteit van de schoensmeer is zeer goed ,makkelijk uit te poetsen met een katoenen lap

2x opdringen van producten is irritant

Bestelling en bezorging prima in orde. Daarna krijg ik tot 2x een mail of ik niet een product ben vergeten (onderhoudsset). De eerste keer vond ik al opdringen van een product, de tweede keer vind ik echt niet kunnen.

Ondanks dat PostNL een fout had gemaakt met de aflevering heeft shiesupply zich ingezet om die fout snel te herstellen. Spullen waren goed verpakt en was zodoende ook redelijk op tijd.

Ruime keuze en snelle levering.

Redelijk

Duurde erg lang voordat ik de bestelling kreeg. Ongeveer 1,5 week. Update bestelling steeds in spambox. Producten verder goed in orde

niet goed

mijn bestelling is nog steeds niet geleverd

Prima producten

Bama schoenzolen zijn prima!

goede producten

Voor de eerste keer bij ShoeSupply besteld. Producten zijn snel geleverd. Zwarte strepen zijn van de schoenen verdwenen, blij mee.

Good service

My shoe polish arrived on time and in good order thank you ShoeSupply.

Lekker ruikend

Handig in gebruik. Zeer snelle levering.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.