Installatietijd niet zo goed als website beloofd

Lastig om plaatsing nieuwe ketel in te plannen , duurde ongeveer 6 weken, de indtallateur was matig bereikbaar en leek enigszins overspannen Wel goed advies vantevoren en ketel werkt perfect Jammer dat er nog geen draadloze thermostaat van ATAG is

Goed bedrijf

Top bedrijf

Onze nieuwe cv ketel is netjes en goed geïnstalleerd door Installatiebedrijf de Ruiter. Doet het goed en goede info .

Correct en snel

Goed, aardig en vak kundig geinstaleerd

Goede ketels en goed service

Prijs-Kwaliteit verhouding is heel goed! Ook de service is heel goed! Ben zeer tevreden met de ketel

Vakmensen

Vakmensen als installateurs. Dat geeft al garantie dat er zorgvuldig gewerkt wordt. Doordat de montage wat langer duurde was er helaas weinig tijd om de thermostaat ATAG Zone helemaal correct te installeren.

Ben snel geholpen

ATAG i28EC Zone een Fantastische ketel !

In april 2023 bij ons een nieuwe cv Ketel geplaatst ,de Atag i28 ECZ. Gekozen voor Atag vanwege zijn RVS warmtewisselaar en lange garantie ook op de warmtewisselaar ,ook bij de consumentenbond kwam deze ketel er goed uit en alleen maar goede revieuws . Eerst stuk underlaymant [ 15 mm dik ] iets groter dan de ketel met achter de zijkanten van de plaat hout aan weerskanten een lat [ 5cm breed ] gemonteerd zodat alleen de zijkanten van het hout contact maken met de stenen muur , daaraan is de ketel gemonteerd om zo eventueel geluid/trillingen van de ketel op de muur te voorkomen.[ onze vorige ketel hing direct op de stenen muur waarbij het geluid door ons huis resoneerde. Deze Atag wat een topketel hij is zo stil ,in begin ging ik kijken of de ketel het nog wel deed, hij hangt bij ons in een diepe staande keukenkast ,onder de schacht ,2 meter van de woonkamer ,50 cm vanaf vloerverwarming unit ,op onze [oude honywel thermostaat kunnen we alle belangrijke waardes van de Atag ketel aflezen zoals ingang en uitgang temp van de verwarming temperatuur, van het tap/douch water en de waterdruk van de ketel ! De ketel zelf is compact zit er rubuust uit ook het plaatwerk is stevig de kwaliteit zie en voel je ,de ketel heeft zelf standaard een 3 wegklep ! wat je nodig hebt voor o.a aansluiting vloerverwarmingunit ,bij div andere merken moet je deze 2-3 weg klep er apart bijkopen ,gauw 200 euro ,ook heeft de ketel een automatisch ontluchtings systeem wat een genot is dat na zelf altijd 30 jaar de radiatoren en de ketel zelf te hebben onlucht ,heb je water bij gevult treed er automatisch een ontluchtingsprogramma in werking ,mooi instructie boekje erbij met duidelijke simpele uitleg voor bediening bedienings paneel ,ketel is aangesloten met ubbink UbiFit PP concentrische veiligheids afvoerrookgas buis [ kunstof buis die tegen de zure afvoergassen bestand is] ,geen kans op koolmonoxide vergiftiging! ,kortom zeer tevreden !, een goed blij en veilig gevoel !

Alles verliep snel en naar wens.

Monteurs kwamen snel en op tijd zoals afgesproken (zelfs 5 min. eerder). Ze werkten snel, vakkundig en waren leuke gasten. Zelfs een klimpartij op het dak deden ze prima. Na 2 uur klaar.

Wij zijn heel erg tevreden,goede service

Wij zijn erg blij met onze nieuwe cv ketel

Zeer goede ketel en de service is top

Huur cv, alles vlot en goed geregeld.

Vriendelijk, service gericht en meedenkend

Prettige ervaring tot nu toe

Alleen maar goed

Nogmaals: alleen maar goed

Goed geholpen,duidelijke antwoorden op mijn vragen. De einddatum van de offerte werd nog met een paar dagen verlengd omdat mij dat goed uitkwam. Prijs aantrekkelijk en de installatie ,door Dhr van Dongen, goed gedaan.

geweldig apparaat I28EC Zone

voldoet volledig aan mijn gestelde eisen. de plaatsing uitgevoerd door een Atag selecdealer is zeer vakkundig uitgevoerd.

Zeer klantgericht en uitstekende service

Mijn ervaringen zijn zeer positief met ATAG-Warmte. Zeer klantgericht, snelle service en goede kwaliteit geleverd !

duurt lang, maar goed gegaan

lanfg wachr rijd, maar good gegaan

Kundige monteurs

Erg snel en zeer prettig geholpen

In de koudste weken van dit jaar kwam ik zonder cv ketel te zitten. Er moest een nieuwe komen en ik wilde deze huren ipv kopen. Waar ik bij andere leveranciers dagen moest wachten om een afspraak te krijgen was het contact, de afspraak en het huurcontract binnen 1 dag geregeld en werd de ketel zelf een week later al geleverd en perfect geïnstalleerd door een monteur uit de buurt. Heel fijn en bijzonder goede service!

Blij met de keuze voor ATAG. Installatie verliep probleemloos. Afspraken werden goed nagekomen.

Echte comfort

Het kostte ons wat moeite om alles goed in de app te krijgen; maar dankzij hulp is het allemaal goed gekomen en zitten we er nu comfortabel bij en maken optimaal gebruik van de tijdzones. Deze zijn wel wat moeilijk in te stellen; want je zit er zo naast. Maar verder helemaal top; nu we ook nog minder gas verbruiken.

Komt de afspraken goed na: nieuwe ketel netjes gemonteerd

Ik heb via de Consumentenbond meegedaan aan deze aanbieding. De ketel is netjes gemonteerd op een voorafgesproken tijdstip. Wel maakt hij meer lawaai dan ik verwacht had en meer dan mijn vorige ketel , een Remeha. Wel werd mij het aansluiten van de thermostaat extra aangerekend hetgeen natuurlijk een normale handeling is en waarvoor niets extra’s buiten het draadje vastzetten moest gebeuren. Maar dat is na bellen weer gecorrigeerd.

ATAG service is perfect.

De combi ketel werkt perfect. Over de installatie van de ketel ben ik absoluut niet te spreken. Ik moet eerst de gas toevoer leiding verwijderen om het stopcontact te kunnen gebruiken omdat de gas leiding voor het stopcontact langs loopt. En de aansluiting in de achtergevel voor de rookgas afvoer/verbranding lucht aanvoer is niet vast gezet, zit erg scheef en van het afdak er onder zijn dakpannen verwijderd en niet terug geplaatst. Kortom pruts werk.

Voordat we bij ATAGwarmte terecht kwamen, hebben we een offerte gehad van een ander bedrijf om onze CV te laten vervangen. Zij waren twee keer zo duur, voor precies dezelfde service en producten. We hebben hierbij niet hoeven inleveren op de kwaliteit. Het afstemmen voor de tijd ging heel soepel op afstand met behulp van wat foto's. Op de dag zelf hebben de mannen hard gewerkt, op tijd, waren zeer professioneel en ook nog eens best gezellig. We zouden ze aan iedereen aanraden.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen

Over ATAGwarmte

ATAG behoort al ruim 70 jaar tot prijswinnende verwarmingsproducten, waarbij ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staat. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er altijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Je wordt bij ons dus niet van het kastje naar de muur gestuurd en je krijgt altijd een ervaren adviseur aan de lijn.