Goed geïnformeerd en korte plaatsing tijd Netjes en goed geïnstalleerd door een goed installatie bedrijf Zeer tevreden.

Hulpzaam en vriendelijk

Medewerkers zijn vriendelijk hadden geduld uitleg was super en doe hun best om je te helpen

Hulpzaam en vriendelijk

Professionele warmte

Eenvoudige maar uiterst professionele begeleiding tijdens bestelling. Juiste installatie

Snelle reactie en plaatsing.

Begripvol

Fantastische vakkundige installatieteam. Begripvol om de installatie een week eerder te doen vanwege kapotte cv ketel. De meerkosten was lager dan vooraf was ingeschat. Ik ben zeer tevreden.

Tevreden met ATAG, maar de installateur,…

De bestelling via ATAG warmte ging zonder problemen en (i.t.t. De concurrenten) de mensen weten ook waar ze het over hebben als je ze vragen stelt. Dat is er fijn. De Ketel van ATAG is goed. Doet wat hij moet doen en zuiniger dan het modelletje dat we hadden hangen. De ATAG one thermostaat is ook erg prettig in gebruik. Al met al tevreden met de apparatuur. De installatie is een ander verhaal. De installateur had een verkeerde afdekschaal voor de dak doorvoer, dus daar is een vierkante op gegaan ipv een ronde. “Ja hij had geen andere bij zich, en anders kon de installatie niet doorgaan” Prima,. Ook werden er te veel installatie kosten in rekening gebracht omdat we een bepaalde optie niet geïnstalleerd hebben gekregen, maar wel geoffreerd werden (Ik weet niet of dat aan de installateur lag of aan ATAGwarmte zelf). Dit is later met ATAGwarmte zelf wel meteen zonder problemen opgelost. Daarnaast had de installateur ook niet van opruimen gehoord. Een grote bende achtergelaten na installatie. Bovendien moesten we ineens zelf voor emmers en handdoeken zorgen die hij nodig had tijdens de installatie. Na de installatie wilde hij de emmers ook nog meenemen en moest ik zelf zeggen dat ik mijn eigen emmers terug wilde hebben. Niet dat ik aan die emmers nog wat had, want die waren zo vies dat we ze weg hebben moeten gooien. Dit zijn toch dingen die hij zelf bij zich moet hebben. De installateur in kwestie was ook de hele tijd aan het hoesten en blaffen, je kon duidelijk zien dat hij niet fit was op dat moment. En ja hoor 3 dagen later alle personen in mijn huishouden die in contact met hem zijn geweest Corona. Lekker! Niet echt een hele goede beurt. Ik zou ATAGwarmte zelf wel aanbevelen. De bestelling en advies perfect en ook achteraf geen problemen met de verkeerde factuur. Het advies over de installateur is daarentegen een ander verhaal. Maar ik vind het niet netjes om die met naam en toenaam hier te noemen.

Snel en goed geholpen

Prima communicatie, geweldige installatie, kortom perfect

Communicatie was correct en duidelijk. Afspraken zijn prima nagekomen en onze speciale dank gaan uit naar Brian van Linde die de ketel heeft geïnstalleerd. Super netjes alles afgewerkt. Oude ketel en verpakkingsmateriaal allemaal meegenomen. Kortom prima service!! Grote pluim. Fijn dat er nog zulke goede vakmensen zijn.

goed verlopen

Snel en vriendelijk

Woensdag ketel kapot, maandag hadden we al een nieuwe hangen. Afwerking had ik alleen anders gedaan.

Prima uitleg en service!

Goede service en duidelijke uitleg

Slagvaardige organisatie met goede, duidelijke communicatie.

Na aanvraag offerte binnen 1 dag reactie met duidelijke aanbieding. Telefonisch snel en goed bereikbaar. In overleg op maat gemaakte aanpassingen aan de offerte; na opdrachtbevestiging installatieopdracht direct gemaakt en installatie correct en op de afgesproken dag uitgevoerd.

De installatie is door Bas perfect uitgevoerd!!

Onze nieuwe ATAG cv-ketel is perfect werkend geïnstalleerd. Al onze vragen tijdens de installatie beantwoord en alles weer keurig opgeruimd, alsof er niets gebeurd was!!

Netjes geinstalleerd door een vriendelijke installateur!

Telefonisch contact was netjes en vriendelijk. Installateur leverde netjes werk en was vriendelijk.

Excellent tot dusver

Goede vlotte installatie. Heldere uitleg. Geen storingen. Energieverbruik objectief verminderd.

Goede ketel, goed advies in verkoopfase, matige installeren en aftersales

Zie boven

Goede communicatie

Duidelijke informatie en professionele monteurs

Alles gelopen volgens afspraak. TOP

Installatie was prima, opvolging vraag ook

Alles werd vlot geregeld en de installateur was snel klaar. Alles volgens afspraak.alleen geen instructies gekregen en het is onduidelijk wie te bellen bij storingen. Op mijn vorige waardering is zeer goed gereageerd. Ik ben prima geholpen en mijn vragen zijn goed beantwoord, nu dus een hoge beoordeling.

goed en netjes en mooi op tijd klaar

Net werk goede ketel , advisering had beter gekund

Er is netjes en vakkundig gewerkt ketel werkt prima. Ik kreeg echter een advies dat de leidingen een gaslekkage zouden hebben die ik zou moeten laten meten. ATAG kon dit niet voor mij doen omdat Wijchen te ver van het bedrijf af ligt. Ik heb een installateur gebeld die de meting heeft bericht en niet begreep dat ik dit advies had gekregen. Het lekkage gas was zo minimaal dat dit hoorde bij de lodenleidingen en ouderdom van mijn huis. Een week later werd deze conclusie nogmaals bevestigd door de meting die uitgevoerd werd door Liander na het plaatsen van een slimme meter. De meting heeft mij wel 178 euro gekost bij het installatie bedrijf terwijl het niet nodig was. Met de hoge energie prijzen vond ik deze kosten erg jammer

Een woord uitstekend

Zeer nette monteur alles naar zin alles schoon achtergelaten

Slecht behalve de installateur was top

Offerte gevraagd bij AtagWarmte voor complete installatie van een nieuwe HR Ketel i36 ECZ. Foto’s gestuurd naar de app van Atag van aansluitingen en het rookgasafvoer. Vroeg nog of de installateur moest komen kijken maar alles zag er standaard uit zei men. 17 Oktober was het zover de installateur linde uit Helmond kwam en zei dit zijn meer meters in totaal vijf meter (inclusief de lucht toevoer en de afvoer) Hele discussie met Atag waarom ik ruim €350 extra moest betalen doordat hun niet juist gekeken hadden. Einde verhaal de extra kosten moesten betaald worden ondanks dat het hun fout was. Moest gelijk via mail bevestigen dat ik voor de extra kosten een akkoord moest geven anders mocht de installateur niet verder. Ik vind het bedrijf Atag slecht en niet correct heeft gehandeld in deze. Het gevoel was gelijk weg van het bedrijf. De installateur Linde uit Helmond was wel top, hij was dan ook de enigste. Zwart wit offerte bij ATAGwarmte betekent niets voor deze organisatie wat jammer is.

Goed en netjes geïnstalleerd.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen

Over ATAGwarmte

ATAG behoort al ruim 70 jaar tot prijswinnende verwarmingsproducten, waarbij ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staat. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er altijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Je wordt bij ons dus niet van het kastje naar de muur gestuurd en je krijgt altijd een ervaren adviseur aan de lijn.