Prima.

Uitstekende verwarmingsketel, goede installateurs die heel netjes werkten. Min punt vindt ik het service abonnement. Hiervoor had ik een abonnement met Breman. Ook heel goed en ieder jaar onderhoud van de ketel. Atag rekent dezelfde kosten, maar onderhouden eens per 2 jaar. Atag is dus twee keer zo duur als Breman waar ik zeer goede ervaringen mee had.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Goede cv ketel

Mijn ervaring tot 3 maart 2022 is goed bevallen

Fijne ervaring

Nieuwe cv en thermostaat keurig geplaatst volgens afspraak. Dit bedrijf gelijk aan mijn broertje aanbevolen en hij heeft inmiddels ook een nieuwe cv en thermostaat aangeschaft deze is ook reeds geplaatst. Ook hij is tevreden. Installatie werd gedaan door installatiebedrijf de Ruiter, hier ook goed over te spreken, net werk geleverd.

Via consumentenbond bij ATAG terecht gekomen

Vanwege Corona contact op afstand, via mail en telefoon alle gegevens doorgegeven en was alles goed tot dat montage van de nieuwe ketel plaatsvond, toen waren er een paar haken en ogen maar de betreffende monteur heeft het netjes opgelost.

op tijd geheel geregeld

Door het stoppen van onze oude Atag met de Kerstdagen is er heel snel een plaatsing op 7 januari geregeld voor een nieuwe ketel weer een Atag.

Je wordt goed geïnformeerd en de plaatsing was uitstekend geregeld.

Goede installatie, prima warmte

Na de ervaring bij mijn buurman, ook een nieuwe ketel besteld en geïnstalleerd, hebben wij ook een nieuwe ketel laten installeren. Voornamelijk om onze 18 jaar oude ketel te vervangen ivm het gas gebruik. Deze Atag zou veel zuiniger moeten zijn, efficiënter in gebruik en dus beter voor onze portemonai en omgeving. Nog niet kunnen vergelijken , maar zoals het er uitziet is dat inderdaad het geval.

Perfect geregeld

Het hele proces is perfect geregeld. Alles duidelijk gecommuniceerd en alle afspraken nagekomen. Niets dan lof.

Goed advies en niet meteen her duurste willen verkopen

Duidelijk advies meteen meer werk mee berekend .

Correct en netjes.

Prima geholpen

Na het online bestellen van de cvketel werd er contact opgenomen door atag. Om het een en ander te bespreken cq door te nemen. Plaatsing was snel en goed geregeld, dit door een derde partij. Uiterst tevreden.

Alles prima tot in de puntjes verzorgd!!!

Snel geplaatst door een zeer vriendelijke en net werkende monteur. Alles goed nagelopen en gecheckt, rommel afgevoerd en nog wat tips toe!! Heel blij mee!

ok for now

so far so good

Aan te bevelen!

Goed contact en een zeer deskundige monteur.

Een nieuwe CV ketel van Atagwarmte geplaatst.

Top monteurs

Top bedrijf zeer vriendelijk goedkoop snel en behulpzaam Zou Atag zeker aanbevelen Dank jullie wel

afspraken nagekomen, vakbekwame installatie

installatie uitvoering goed en bekwam, voor extra hulp(i.v.m. transport ketel) werd goed gecommuniceerd

zeer goed

zeer goed contact afspraken nagekomen nette monteurs alles netjes geïnstalleerd

tot nu toe goed. Ik hoop dat het gedurende het verdere gebruik ook zo blijft

zie vorig antwoord

Fijne en goede service

In offerte traject en tijdens plaatsing goed, deskundig geholpen!

Super snelle en goede service

Snelle en goede service, erg blij mee!

Fijne monteur en prima uitleg

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Omdat mijn oude CV-ketel op instorten stond was ik op zoek naar een nieuwe. ATAG-warmte heeft moeite gedaan om mij zo snel mogelijk te helpen.

Prima tot nu toe, echter ketel is van begin december

Ervaringen prima ketel is nog jong, dec 2021

Weesperstraat 118

1112AP Diemen

Over ATAGwarmte

ATAG behoort al ruim 70 jaar tot prijswinnende verwarmingsproducten, waarbij ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staat. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er altijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Je wordt bij ons dus niet van het kastje naar de muur gestuurd en je krijgt altijd een ervaren adviseur aan de lijn.