goed prijs goed en snel contact. snel geleverd
Bij zonder snel geleverd en goed verpakt waardoor het goed is overgekomen. Hier bestel ik de volgende keer weer.
Vriendelijk contact en denken mee!
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Lak aan communicatie en komen hun leveringsvoorwaarden niet na Na mailen versturen ze pas
Beste Kurt, Bedankt voor deze beoordeling. Om eerlijk te zijn kunnen wij ons totaal niet vinden in hetgeen u schrijft. U heeft in totaal 2 bestellingen geplaatst, in de eerste bestelling zat 1 artikel met een langere levertijd. Wij hebben u hiervan direct per mail op de hoogte gesteld, waarna u reageerde dat dat prima was en dat u ook nog 3 maal een 3x XL koksbuis bij wenste te bestellen. Ook hierbij hebben wij direct aangegeven dat dit een bestel artikel is met een levertijd van 3 weken na bestelling. Ook hebben wij veel mailcontact gehad over de maatvoering van de koksbuizen en u hier uitgebreid bij geholpen. Uiteindelijk is het 3 weken en een paar dagen geworden volgens de track en trace, dit is inderdaad iets later dan de gecommuniceerde 3 weken, maar het zijn geen 5 weken geworden. Ondanks de teleurstellende ervaring wensen wij u veel kookplezier in de nieuwe schorten! HorecaRama
Snelle levering en een mooi. product
Prima. Snel geleverd en goede spullen
vlot besteld en vlot geleverd een tevreden klant
Wat een geweldig solide apparaat. Schoonmaken is; appeltje eitje.
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop van een mooie sauspan.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk en goede service!
Besteld, en de volgende dag al geleverd
Snel, correct vriendelijk
Mooi product
Mooie messen, snel geleverd. Ik heb nog een vraag. Kunnen wn mogen de bistro Comas messen in de vaatwasser? Graag ontvang ik uw antwoord. Met vriendelijke groet, Jeanine Rosier
Heel erg bedankt voor deze mooie review! De messen mogen in de vaatwasser, voor een lange en mooie levensduur adviseren wij wel om de messen vervolgens goed af te drogen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Uw beloofde korte levertermijn is (was ) niet haalbaar.
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Onze excuses dat de zending 1 dag later (3 werkdagen i.p.v. 2) bij u is geleverd. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
na eerst wat verwarring, toch goed gekomen. top
Spullen zijn makkelijk via de site te bestellen en de levering was er snel. Zeer tevreden!
Bestelling werd snel geleverd. Artikel was makkelijk te vinden op de website.
besteld via de website
Pakket werd dag later bezorgd dan aangekondigd
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het pakket is op tijd vertrokken maar heeft helaas een dag vertraging opgelopen bij onze samenwerkingspartner DPD. Excuses voor het ongemak, soms is het wat drukker dan gebruikelijk en kunnen de ritten niet volledig worden uitgereden. Fijn dat u desondanks uw bestelling in goede orde heeft ontvangen.
netjes geinformeerd dat het product later beschikbaar was
Keurig op tijd
Ontzettend snel geleverd en zeer tevreden over onze nieuwe gasfriteuse.
Product voldeed aan mijn verwachtingen Klantvriendelijkheid was top
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.