BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN
Heel erg bedankt voor deze review! Het pakket is vanaf een afhaalpunt retour gegaan naar ons magazijn, waarna wij het nogmaals kosteloos hebben verstuurd. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Goed assortiment, snelle levering en als er hulp nodig is staan ze snel paraat voor je.
Dank voor uw beoordeling. Vervelend te vernemen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Het pakket is 1 augustus 2024 bij ons vertrokken en blijft inderdaad hangen bij DPD. De tracking geeft aan dat uw adres incorrect is, dit is zeker niet het geval. Wij gaan direct contact leggen met DPD voor spoedig oplossend vermogen. Als de terugkoppeling is ontvangen zullen wij u op de hoogte stellen.
Originele beoordeling
Goedenavond, het pakket is helaas nog niet ontvangen. Zit in een loop bij DPD, zij zijn al bericht hierover maar nog geen antwoord. Daarom kan ik nog geen review geven
goede service helemaal prima!
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
geen
Houten snijplank wat beschadigd ik vermoed tijdens transport gebeurd evenals bakken met Brandpasta die zijn opengegaan.
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Excuses voor het ongemak, we gaan dit onderzoeken. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Product is hoe het omschreven was op de website. Correcte en snelle levering.
Goede opvolging van het order (er was vertraging in de levering, maar wij werden hierover tijdig geïnformeerd en alles werd verder goed opgevolgd). Zeer scherpe prijs.
Keuze en vlot geleverd. Om de prijs hoef je het niet te laten!
Zeer prettig, goede communicatie en hulpvaardig.
Alles verliep vlot en maar eens.
great communication, fast shipment
Netjes afgewerkte plank besteld en montage beschrijving
Je wordt snel geholpen met de juiste informatie en een fijne service
Snelle en nette levering van breekbare artikelen
Ik had een inklaptafel besteld, welke beschadigd bleek te zijn. Nadat ik foto's had opgestuurd werd het vlug afgehandeld en werd er bemiddeld in een tegemoetkoming, waar ik erg tevreden mee ben. De kras zit er nog steeds, maar dankzij het gratis toegestuurde tafellaken zie ik er niets meer van.
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Fijn dat we gezamenlijk tot deze oplossing zijn gekomen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
prima webshop, prijs kwaliteit is eveneens goed
gewoon goed geregeld
Zeer servicegericht! eerlijk en prima levering
Heldere overzichtelijke webshop. Heel veel keus, ook in kwaliteit.
De webshop is duidelijk. Groot aanbod. Levering ook helemaal prima.
Het geleverde artikel is van een mooie kwaliteit.
Had een wok besteld voor inductie maar was uiteindelijk niet voor inductie geschikt. Alternatief voorgesteld en nu de juiste geschikt inductie.
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel wokplezier! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Producten geleverd alleen elke aparte datum en dat was niet gemeld. Ook niet op Pakbon dat het nog geleverd moest worden.
Online stond een foto van een mokkakleurig dienblad, in de omschrijving stond ook "mokka", ik ontving een vanillekleurig blad. Het blad zag er tevens vies (was ook niet schoon te krijgen) / beschadigd uit, alsof het al in de horeca gebruikt was. Jammer. Het zou fijn zijn geweest wanneer HorecaRama voordat je retourneert al probeert te beoordelen of je ook de verzendkosten retour krijgt, door de mogelijkheid te bieden om bij de retouraanvraag al direct foto's van het geleverde product toe te voegen.
Heel erg bedankt voor deze review. Helaas is er een verkeerd dienblad opgestuurd, dat er ook nog eens niet uitzag zoals het hoort. Onze excuses voor het ongemak. Wat betreft ons retourbeleid zijn wij erg soepel, maar vragen wij wel eerst om het zelf retour te sturen. Nadat wij het compleet en in goede orde ontvangen crediteren wij het volledige bedrag. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Originele beoordeling
Online stond een foto van een mokkakleurig dienblad, in de omschrijving stond ook "mokka", ik ontving een vanillekleurig blad. Het blad zag er tevens vies (was ook niet schoon te krijgen) / beschadigd uit, alsof het al in de horeca gebruikt was. Verzendkosten à € 8 abnormaal hoog, wellicht omdat het blad in een veel te grote doos (in ieder geval veel te hoog) zat. Vervolgens mail ik en krijg ik als antwoord: stuur maar terug, dan beoordelen we dan of je de retourkosten terug krijgt. Gebeld en aangegeven dat ik dat risico niet wilde nemen. Toen mocht ik foto's sturen. Dit hadden ze m.i. ook direct in hun antwoord mail kunnen (moeten) zetten. 4 dagen geleden bericht gehad dat ik ook de verzendkosten terug krijg, maar staat nog niet op mijn rekening. Ook weer jammer dat het niet sneller afgehandeld wordt, nu ben ik steeds aan het controleren of het al gebeurd is. Na deze zoveelste teleurstellende ervaring met online bestellen (ook via andere sites), ben ik nog meer geneigd alleen nog maar in winkels iets te kopen, dan weet je wat je hebt.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.