Puik!

Goed en duidelijk geholpen

Positief

Opvallend deskundigheid

Heel prettig

Als ik niet snap,dan verliest hij geen geduld en doen we het opnieuw.

Echt super goed !

Hij heft de rust om iets uit te leggen z. Is vriendelijk en deskundig. Heel fijn dat er dit soort mensen zijn. Voelde me respectvol behandeld!!

Zeer deskundig legt alles uit aanrader

Vriendelijk ,deskundig

Uw computerstudent was bijzonder vriendelijk. Vragen die ik als leek stelde beantwoorde hij adquaat en to the point. Ook mocht ik goede adviezen ontvangen.

Geduldig

Vriendelijk, geduldig

Goed en vakkundig inzicht in het probleem en een snel resultaat

Een kundig en rustig persoon met een goed kennis van zaken

kennis en geduld lost het wel op

zelf had ik een onhandige manoeuvre uitgevoerd maar dat is na uitgebreid speurwerk en veel geduld keurig opgelost.

Heel adequaat en vriendelijk!

Ik ben heel goed geholpen, heel vriendelijk. Verbazend om te zien hoe snel Sebastiaan alles deed.

Ik ben perfect geholpen

Ik had problemen met addware die ik zelf niet opgelost kreeg. Bjorn heeft me daar prima en snel mee geholpen

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Exact op tijd gebeld; Snel het probleem begrepen Gaandeweg het hulpproces steeds de stappen goed uitgelegd

Niet zo tevreden

Thomas is een rustige student die niet het achterste van zijn tong laat zien om het aardig te omschrijven. Hij vertelt niet wat hij doet. Vraagt wel of er nog vragen zijn. Iets heel anders: het lijkt me handig als voorafgaand aan een bezoek door jullie wordt aangegeven hoe de klant zich moet voorbereiden. Nu moest ik op zoek naar kabeltjes, wachtwoorden e.d.

Helemaal top.

Hij heeft mij weer super goed geholpen.

buitengewoon

heb zojuist een heel bijzondere ervaring met een zeer aardige, competente en boeiende student achter de rug. ben buitengewoon tevreden.

Heel fijn geholpen

Jonathan is een heel aardige jongeman, hij heeft mijn problemen opgelost. Dank je wel!

Cijfer 10

Een student die voor 100% dit in niet al teveel tijd helemaal compleet mijn PC en laptop in orde gemaakt

Goed meegedacht en geadviseerd

Repareren bleek helaas niet mogelijk, maar wel tips en suggesties voor vervanging gekregen

Born heeft mij versteld doen staan. Heel rustig in de omgang en voor de telefoon en heeft alles op de juiste manier gefixed daar waar Shopify te kort komt. Alles goed ingesteld en nu even een aantal uren wachten zodat de server alles kan instellen, gaat het dan nog fout dan zal hij gratis helpen zodat ik dan toch kan door werken. Als ik Born nodig heb voor iets ander dan kan ik weer een afspraak inplannen. Een dikke 9 voor Born en het bedrijf, waar voor je geld. Kan ik iedereen aanraden, want ik ben ook niet meer zo piep jong (76). Dus dames en heren schaam je niet een maak een afspraak als je in de problemen raak. Vr.Gr. Wout Schokker, Heerlen

Vriendelijk, correct, vakkundig en zorgvuldig.

Het is niet de eerste keer dat Florian mij helpt. Dit keer heeft hij voorkomen dat mijn laptop voor 12 werkdagen moest worden opgestuurd naar HP. Nu is alles in één keer opgelost. Compliment! Lohman

Slechtste keus ooit

Wat een slechte service geeft deze organisatie. Hangt de "no show" van de student op aan die student die er niet meer "werkt". Vervolgens nemen ze geen actie op de openstaande vraag. Ook doen ze niets met de mail zie ik hierover verzonden had. Nu krijg ik bij het schrijven van deze review hoe ik geholpen ben: aan huis of op afstand. Ik heb op afstand gekozen maar beide zijn hierin niet van toepassing.

Booking systeem is extreem slecht

Student heb ik gesproken die was heel vriendelijk en behulpzaam daar lag het dus niet aan. De website moet wel een ander boekingssysteem kiezen, want de technician wist niet eens dat er een afspraak was geboekt niet erg handig dus.

Heel deskundig, luistert goed en klantgericht. Heel sympathiek.

Had mijn probleem snel door en dacht met mee. Ik beveel hem van harte aan.

Prima geholpen

We zijn snel en vriendelijk geholpen door Sebastiaan. Deze jongeman is in 2019 ook 2 x bij ons geweest, voor o.a. installatie Windows en kunnen hem alleen maar aanbevelen. Weet meteen een oplossing voor een probleem en gaat voortvarend aan de slag, kortom we zijn super tevreden met zijn hulp.

Entrada 300 2 6

1114 AA Amsterdam

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.