Stilzwijgend is bij aanvang poging tot probleemoplossend aangenomen dat ouderdom en vervuiling van computer het probleem veroorzaakt zouden hebben. Aanpak daarvan en verbeterde beveiliging ongetwijfeld nuttig.maar uiteindelijk bleek probleem opgelost te worden door Photo- programma opnieuw te downloaden.
Originele beoordeling
Beste Hans, Bedankt voor uw feedback. We waarderen uw tijd en inzichten. Onze excuses voor het misverstand aan het begin. We zullen onze aanpak verbeteren op basis van uw ervaring. Als u in de toekomst weer hulp nodig heeft, staan we klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent.
Snel, deskundig en vriendelijk hulp gehad in weer in het gareel brengen van de NAS
Beste Arjen, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Mats is vriendelijke spontane jongeman. Rustig en goed kabel aansluiting gedaan en gebruik goed uitgelegd. Prettige omgang.
Beste H, Bedankt voor uw mooie woorden! We zullen het aan Mats doorgeven. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Student dacht dat het over Windows ging maar het betrof Apple Probleem na een uur helaas niet op kunnen lossen
Beste William, Hartelijk dank voor uw feedback. In uw aanvraag zie ik inderdaad dat er specifiek om ondersteuning bij Apple is gevraagd. Het spijt ons dat dit niet duidelijk aan de student is gecommuniceerd. We zullen onze procedures hieromtrent aanpassen om dit in de toekomst te voorkomen. Graag bieden wij u een korting aan op een eventuele vervolgafspraak met een andere student, of voor andere problemen. Ik heb u gemailed met de kortingscode die u kunt gebruiken. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Jonathan legt alles rustig uit en maakt de computer weer na behoren voor mij bedankt alvast.
Beste Toon, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat alles weer naar behoren werkt! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Het probleem is opgelost en daar ging het om.
Beste George, Bedankt voor uw mooie review! Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Mijn vragen werden op een rustige manier beantwoord
Beste Tom, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent. Ons streven is altijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, zodat u er ook nog iets van kunt opsteken! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Mijn problemen zijn verholpen en ik heb diverse tips en aanbevelingen gekregen die verdere problemen kunnen helpen voorkomen.
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Eigenlijk zijn alle problemen in een keer opgelost. Het was hier en daar wat gecompliceerder dan ik dacht, maar de student wist op alle vijf mijn problemen een bruikbaar antwoord.
Beste Emile, Dank u wel voor uw reactie op onze e-mail! U gaf aan dat u de score wilde aanpassen naar een 9, maar dat dit niet mogelijk was met Kiyoh. Toch hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Originele beoordeling
Beste Emile, Bedankt voor uw feedback. Super fijn dat alles goed is opgelost! Echter, heeft u ons een 7 heeft gegeven, wat aanzienlijk onder ons gemiddelde ligt. Is er een specifieke reden voor deze score? We zouden het op prijs stellen als u dit met ons deelt via een e-mail naar [email protected], zodat we onze service kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Student heeft verstand van zaken, was beleeft en duidelijk in zijn communicatie.
Beste Michelle, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
heel kundig
Beste Jan, We zijn super blij om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
het is niet opgelost
Beste Jan, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons dat het probleem niet is opgelost, dat hoort natuurlijk niet! Echter, heb ik met de student gesproken en hij geeft aan dat hij niet verder kwam omdat uw Microsoftaccount gereset moest worden, wat tot 30 dagen kan duren. Graag zouden wij er alles aan doen om uw 2 om te toveren in een 8+! We bieden u graag een gratis hulp op afstand afspraak aan om het probleem definitief op te lossen. Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd met meer informatie. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Na aanvraag binnen 2 dagen hulp.
Beste Ilona, Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
helaas lag de "fout "bij KPN en was hij niet bij machte om het euvel te verhelpen
Beste Erik, Bedankt voor uw feedback. We hebben opgemerkt dat u ons een 7 heeft gegeven, wat aanzienlijk onder ons gemiddelde ligt. Is er een specifieke reden voor deze score, afgezien van het feit dat het probleem niet door ons kon worden opgelost vanwege een KPN-gerelateerd probleem? We zouden het op prijs stellen als u dit met ons deelt via een e-mail naar [email protected], zodat we onze service kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Ik heb volop vertrouwen in de kunde van studenten aan huis. De digitale wereld die hun ook aanspreekt
Beste John, Bedankt voor de mooie woorden! Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Aron ,had vrij snel alles op orde gebracht en geïnstalleerd. Alles werkt weer en ben er heel blij mee. Zeer aan te bevelen.
Beste Gc., Bedankt voor uw review. Fijn dat alles weer goed functioneert! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Alles klopt. Vriendelijk, vak bekwaam en komt zijn afspraak na.
Beste John, Goed om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Adequaat, eerlijk, vriendelijk
Beste J.P., Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Vooral fijn dat hij 'gewone' taal spreekt en ik nooit het gevoel krijg een domme vraag te stellen. Best een bijzonder talent in de computerwereld vind ik. Verder voldoende kennis om de voorkomende problemen op te lossen, duidelijk in afspraken en altijd een snelle reactie.
Beste Rosanne, Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We streven ernaar om onze diensten toegankelijk te maken door in begrijpelijke taal te communiceren. We zijn verheugd te horen dat u onze aanpak waardeert en tevreden bent met onze snelle reactietijd en duidelijke afspraken. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
ik ben gebruiker van computers en internet. maar absoluut geen idee hoe een en ander werkt. De student begreep snel wat ik bedoelde en ging aan het werk, ik keek wel wat hij deed, maar begreep er niets van/ Opeens was het probleem opgelost en kon ik direct een whatsapp versturen Hoera Hoera
Beste J.A. van der Zwet, Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat u weer kunt WhatsAppen. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Fijn geholpen
Beste Saskia, Dank voor uw review. We zijn blij te horen dat u prettig geholpen bent. Mocht er iets zijn waarmee we uw ervaring kunnen verbeteren en uw tevredenheid verhogen, laat het ons dan weten via [email protected]. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Was lastig op te lossen, maar met geduld en kennis gelukt
Beste Marjolein, Bedankt voor uw feedback! Fijn dat alles opgelost is. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Nette jongeman, Thomas en supersnel. Had ik nooit zelf kunnen doen. Was binnen no time vertrokken en op tijd. Belde dat hij 10 minuten later was. Chapeau.
Beste Patricia, Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost, ondanks de kleine vertraging! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Ik ben prima geholpen, snel en vriendelijk
Beste Koen, Bedankt voor uw review. Fijn dat u goed geholpen bent! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Aardige man, kwam goed op tijd en leek deskundig. Maar ik krijg bij b.v. bij krantlezen en opzoeken van artikelen, aan de rechte zijde van het scherm reclame, vooral van gok en seks aanbiedingen. Ik vind dat 86 jarige hinderlijk. Na deze reactie werd door ComputerStudent actie ondernomen, die via online verholpen kon worden, zonder extra kosten
Beste Jan, We zijn blij dat u tevreden bent met de oplossing die we hebben geboden! Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Originele beoordeling
Beste Jan, Dank u wel voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat u advertenties ontvangt. We zijn er echter van overtuigd dat dit niet aan ons te wijten is en eerder een toeval is. We voegen natuurlijk niet zomaar willekeurig advertenties toe. Om dit probleem op te lossen, willen we u graag een vervolgafspraak aanbieden met korting. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen met een passend voorstel! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Vriendelijke service gerichte programmeur
Beste Eef, Dank u wel voor uw feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de geboden hulp. We zouden graag meer willen weten over uw negatieve ervaring met de communicatie, zodat we kunnen werken aan verbeteringen. Zou u ons meer details kunnen mailen naar [email protected]? Hartelijk dank bij voorbaat! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Vriendelijke service gerichte programmeur
Beste Eef, Dank u wel voor uw feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de geboden hulp. 💪 We zouden graag meer willen weten over uw negatieve ervaring met de communicatie, zodat we kunnen werken aan verbeteringen. Zou u ons meer details kunnen mailen naar [email protected]? Hartelijk dank bij voorbaat! Met vriendelijke groet, Bjorn van Uw Computerstudent
Warmoesstraat 149-151
1012JC Amsterdam
Uw Computerstudent is de studenten computerhulp bij u in de buurt. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten.