Heel goede sevice

Gisteren besteld,vandaag thuis,heel goede service

Alles was makkelijk besteld en snel in huis. Ruim aanbod en goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker waard om hier te bestellen ipv Ali / Temu. Alles is ook netjes verpakt. Ik ben blij met mijn bestelling. Alleen wel jammer dat er nog retourkosten zijn. Vandaar maar 4 sterren.

Snelle service, doen wat ze zeggen

Uitstekend bedrijf. Ruime keuze uit het assortiment. Hele snelle levering. Hele fijne en snelle service. Zal zeker vaker bestellen hier! Erg tevreden.

Super toffe outfit

Heel blij met deze outfit ! Schlagerfestival Here we come !

snelle levering en goed product.

Super sneller levering

Op de site stond 3 dagen maar 1 dag later had ik het al thuis. Ik werd via mails op de hoogte gehouden waar het pakketje zat. Super tevreden!

Te gekke outfit gekocht bij Kiyoh.com

We hebben een geweldige outfit kunnen scoren bij kiyoh! Heel snel geleverd! Goede kwaliteit, beschrijving komt volledig overeen met alle toegestuurde artikelen. Heel veel keuze. Onze zoon is vandaag aan het shinen op zijn party! Dankjewel Kiyoh!

Uitstekende service

Een van de producten van mijn bestelling was nog niet leverbaar, dit lieten ze weten met een mail waarin ik een uiterlijke leverdatum kon opgeven. Uiteindelijk kwamen alle producten slechts één dag later aan. Ik ben erg tevreden.

Supersnelle levering

Leuke pakken, supersnel geleverd, zelfs 1 dag eerder dan aangegeven

Het pakketje was super snel binnen. Verbeterpunten: Achteraf betalen Grotere maten Als je een grote maat hebt ook de lengte van bv het jurkje wat langer maken

Goed winkkel

Ik ga vakkker wat bestellen online Bij deze winkel ook voor carnaval spullen En in de toekomst

Makkelijke site veel opties

Overzichtelijk en prima prijzen.

Snelle levering, mooie kwaliteit. Heb nu wel 1 pak teruggestuurd en dan vind ik 7 euro retourkosten wel veel en bovendien vragen ze een extra verzekering te nemen, moest het pakket kwijtraken kost, 2,95 euro ?

Goed alleen slaat de handeling kosten nergens op

Ik vind de handeling kosten van €5euro belachelijk Veel op een hoed van €10,-

Perfecte service

Kwaliteit zoals beschreven.

Snelle levering Leuke site voor ideeën

Prima kleding, vlot bezorgd!

Niks aan toe te voegen, zo was het!!

Precies zoals besteld, snelle levering

Top bestelling!

Ik krijg alles op tijd geleverd en top kwaliteit!

Prachtig

Vandaag besteld, morgen in huis klopt echt geweldige service zeker als carnavalsvereniging

Super goed

Super goede service! Snel geleverd! En een zeer goede kwaliteit en een goede prijs! Bestel elk jaar voor carnaval hier en ben elke keer super tevreden!!

super snelle levering!

om 18.00uur besteld en de volgende dag al ontvangen! De pruik was denk al een keer retour gekomen (doos was stuk, haarband zat er niet bij, pruik was zeer rommelig) maar na wat herstelwerkzaamheden voldeed hij prima. De jurk was geweldig, heel veel complimenten gehad over de totale outfit!

Maar spijtig dat ik die band met bloemen voor in mijn haar niet bij heb ik dacht dat alles samen was

Geweldig assortiment

Zeer ruime keuze met een gevarieerd aanbod. Kleding en accessoires beschikbaar voor alle soorten feesten. De prijzen zijn zeer goed. Hier kom ik zeker terug!

Hele snelle levering

Ik had vrijdag carnaval op school en had pas woensdag een pak besteld dus hoopte dat het donderdag al aankwam. En met al mijn verbazing was dit ook zo en het pak was ook nog eens in goede kwaliteit!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!