Niet naar de leverdatum gekeken waardoor ik eigenlijk mijn bestelling te laat zou ontvangen. Contact opgenomen en ze hebben ervoor gezorgd dat ik mijn pakket alsnog op tijd binnen heb gekregen. Meer dan tevreden

Goeie kwaliteit snel geleverd

Snelle levering. Kwaliteit is goed.

Ik raad wel aan om of de pakjes aan te vullen met alles wat er op het plaatje ook bij staat of de dingen die er niet bij zitten van het plaatje af te halen.

Slecht

Kapotte bestelling

Super snelle levering

Leuk en degelijk pakje Een aanrader

Supersnel geleverd!

Ik kreeg onverwacht een uitnodiging voor de prinsenbal. Snel op vrijdag besteld en zaterdag in huis!

Alles perfect geleverd zoals beloofd.

Zeer goed alle artikelen ontvangen op de beloofde leveringstermijn.

Erg fijn!

Ik had n aardig grote bestelling gedaan voor onze groep jongens en twijfelde of het wel optijd binnen zou komen maar het werd zoals stond vermeld binnen 24 uur geleverd. Dus dat was helemaal top! Nu hopen dat de pakken ook n tijdje mee kunnen maar daar ga ik wel vanuit! zeker een aanrader!

Super geweldig

Heel verzorgd. Snelle levering. Mooier dan op foto’s. Super tevreden

Top product!

Snel geleverd! En dan krijg je ook nog eens hoog kwaliteit kostuum binnen!!

Blije panter

Dochter wilde graag als panter,helemaal blij met dit jurkje. Handschoenen maken het af.

Uitstekende kwaliteit prijsverhouding

Snelle levering giede kwaliteit voor weinig geld

Super goed en snel

Besteld binnen 2 dagen in huis. Nette kleding en goed afgewerkt.

Zeer snelle levering

Het product is top en de levering was erg snel. Ook duidelijke communicatie. Top dus.

Snelle levering en retourregeling

Na het bestellen was het de volgende dag binnen. In eerste instantie was mijn pak te klein, maar hij kon gemakkelijk geretourneerd worden.

Super snel in huis

Na veel speurwerk een spidermanshirt gevonden voor onze zoon, hij heeft een mentale beperking. Na bestelling gelijk een mail ontvangen met een keurige factuur. En wonder boven wonder ook nog eens binnen 24 uur in huis

Among us

Ik vind de stof wat fijntjes ook de rits hapert iets. Wel mooie kleuren

Super snel in huis. Netjes ingepakt. Leuke winkel om van je feest een super feest te maken

Hele snelle levering + kwalitatief goed product! Waar richting de carnaval het vaak duw en trek werk is op het laatste moment, kun je hier rustig je outfit scoren en de feestweek ingaan zonder stress. Heerlijk!!

Aanrader

Was heel snel geleverd en prijs kwaliteit, top !

Fijn winkel om te bestellen

Makkelijk en over zichtelijk om te bestellen snelle levering en heel netjes verpakt dus met een hele goede service,s

Fijne klantenservice, goede service

Na twee kapotte pakjes kon ik ze snel terug sturen, kreeg mijn geld snel en nieuwe werden snel geleverd

Snelle bezorging!

Mijn bestelling werd snel bezorgd en er werd ook snel op mijn vraag geantwoord via de mail.

Veel keus, snelle levering

De webshop werkt prima, veel keus en de levering was echt razend snel! Als ik een verbeterpunt mag noemen: de doos waar de spullen in waren geleverd was erg groot en niet nodig maar dat is dan ook echt het enige.

uitstekend

De bestelling werd op korte termijn in prima staat geleverd

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!