Makkelijk te bestellen, geretourneerde artikelen snel afgehandeld

Alles klopt met bestellen & ook retour. Geld snel terug in mijn rekening van retour. Blij met assortiment & levering. Top service niveau.

Prima maar wel doorzichtig

Prima pakje maar schijnt ontzettend door!

Snelle levering, te klein

Wij hadden een safarikostuum gekocht. De levering was snel. Het is een mooi kostuum, echter wel aan de zeer kleine kant. Ik zou zeggen wel twee maten te klein. Tip: meer aandacht besteden aan de maten.

Gilette en Amerikaanse strik

Ik had een Amerkaans feest, dit wilde ik bestempelen met een outfit die Amerikaans was. Dus even op zoek naar een site die gewoon binnen een korte termijn kon leveren en niet te hoge prijzen.. hierdoor bij Feestwinkel XL terecht gekomen. Binnen een uur kreeg ik de bevestiging binnen dat de volgende dag zou geleverd worden.. Gewoon gelukt en het materiaal ziet er zoals afgebeeld uit.. toppie...

Supersnelle levering

Ik heb ‘s avonds een artik besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Snelle en keurige levering, het artikel was goed verpakt. Echt super zo!

Top winkel

Snelle levering! En leuke prijzen voor leuke feestelijke kleding

Ik ben altijd van het laatste moment carnavalskleren bestellen en door de super service had ik de volgende middag al mijn bestelling binnen! En ook nog eens goeie kwaliteit en precies wat ik zocht!

Snel binnen, maattabel klopte,en alles zag er heel goed uit.

Ik had een gouden jasje besteld. Volgende dag binnen. Helaas te groot dus nieuwe besteld en de andere retour gedaan . De volgende dag had ik al bericht van de retour en de nieuwe alweer binnen. Wat een top bedrijf ben zeer tevreden en zeker een aanrader. Prijs en kwaliteit en snelheid een 10

Super snelle levering, artikelen zoals beschreven

Artikelen worden goed getoond en beschreven de site. En: Wauw, wat een snelle levering. 2 tutu's voor vrienden besteld naar aanleiding van een wederzijdse grap. 's avonds besteld, volgende ochtend in huis waardoir we diezelfde dag de tutu's nog als cadeau konden geven. Leverde later op de avond erg leuke foto's op :)

Alles verloopt zeer vlot, alsook goed ingepakt!

TOP ervaring! Alles tip top in orde en dnelle levering

absurde werkwijze

Het kostuum dat ik bestelde bleek maar half in de verpakking te zitten (de broek was er niet bij). De oplossing die werd voorgesteld was absurd: ik moest het artikel opnieuw bestellen (en opnieuw te betalen) en het onvolledige artikel retourneren (en dan achteraf het geld teruggestort te krijgen). Terwijl de oplossing die ik voorstelde (namelijk enkel de broek van het nieuwe artikel nazenden) makkelijker, goedkoper en beter voor het milieu was. Maar dit was blijkbaar te ingewikkeld voor de klantendienst... Wel tevreden over de snelheid van verzending/levering, maar nu moet ik me nog bezig houden met die retour en dat is niet meteen klantvriendelijk.

Makkelijk op te zoeken wat je nodig hebt, verschillende keuzes

Snelle goede service

Bestelling was binnen een dag binnen mooi product ,waar voor geld

Goede kwaliteit en lever tijd

De kwaliteit van de spullen was goed en de lever tijd was erg snel. Alles klopte zoals beschreven.

Ontzettend goede ervaring en snelle levering!

Geweldig, bezorgers zijn vriendelijk en de site houd zich aan de afspraken! Snelle levering en goede kwaliteit producten! Ik raad het zeker aan om hier je leukste kleding te kopen! 10/10

Super snel geleverd! Dank je wel daarvoor!

Makkelijk bestellen en super snel in huis!

Jullie beschrijving en producten zijn goed en mooi dus heel goede feestwinkel

Geweldig pak

Helaas maatje te klein besteld, maar mooi pak

Ruime keuze en snelle levering!

Bestelling werd de dag erna al geleverd zoals beloofd op hun website. Uitstekende dienstverlening en ruime keuze aan feestartikelen.

Uitstekende producten

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Geweldig!

Een zeer snelle bestelling die last-minute moest gebeuren voor een feest. Zeer blij met de prijs/kwaliteit en op 1 dag geleverd. Wat wil je nog meer?

Product kwam snel binnen. Product is wel van dunne stof kwaliteit maar dat was niet erg. Maat was goed!

Super ruim aanbod

Grote keuze,betaalbaar en zeer snel gelev erd

Wel oké maar niet goed genoeg voor wat ik ervoor betaald heb.

Prijzen zijn erg hoog.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!