Filtre

Zwart Costuum

Goeie kwaliteit ik raad dit zeker aan mijn zoontje is er heel blij mee

Makkelijk en snel je feestpak gekocht

Eenvoudig bestellen, goedkoop, snel geleverd

Snel gevonden, snel bezorgd

prima en zeer op tijd. Een keurig bedrijf

Perfecte snelle levering en mooi artikel

De feestkleding is op tijd geleverd en zag er goed uit. Fijn dat je het bij een afleverpunt kan laten bezorgen.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Leuke spullen. Snelle levering en heel fijn dat je lange tijd krijgt voor om evt. Te retourneren.

Snelle levering en top aankoop!

's Avobds besteld en volgende dag in huis, topervaring!

correct en volgens de omschrijving en foto's uitgevoerd; prima!

Ik ontving het pakket stipt en volledig volgens hoe de omschrijving en de foto's op de website het toonden. Een echte aanrader en meer dan OK ! En nu feesten maar!!

Super snelle verzending

Doet wat de site beloofd. Heldere omschrijving. En mega snelle verzending met duidelijke communicatie daarover.

Goeie service, snelle levering en goeie kwaliteit.

Avonds had ik twee boeven pakken besteld en de volgende dag waren ze al binnen. De kwaliteit is ook erg goed! Mooie dikke stof.

Niet positief

Er was een deel van mijn bestelling niet voorradig. Na een minder goede reactie, reageerde de Feestwinkel onmiddellijk en kreeg ik terug betaald wat ik niet ontvangen heb.

Super snelle levering

Ik had last minute een jurk nodig voor een verkleedfeestje, dus ik gauw bij FeestwinkelXL besteld in de hoop dat het op tijd binnen was. En dit was gelukkig zo! Eén dag na de bestelling had ik het pakket al binnen, top service!

Zaterdag besteld, dag erna in huis. Helemaal top

Viel tegen

Ik had meer voor willen betalen, als het van betere kwaliteit was. Op de foto kon je niet zien dat de stof erg dun en niet representatief is.

super

artikel als omschreven

Geweldig !

Mooie feestdecoratie voor ieder feest/ thema. Prima prijs/ kwaliteit ! Zeker een aanrader !

Snel levering en goede kwaliteit

Volgende dag in huis. Goede kwaliteit kleding! Super blij mee.

Een leuke en duidelijke website

Als cijfer geef ik dit een 8

Snel geleverd met goede track en tracé mail.

Mijn pakketje kwam snel binnen en alles was netjes afgehandeld. De mailtjes voor track en trace en de factuur waren ook op tijd gestuurd waardoor ik snel het pakketje kon volgen.

Top masker

Perfect masker. De show gestolen

Goede kwaliteit en snelle levering

De stof van de kleding is van goede kwaliteit. Zit goed op maat en past goed. De levering was snel en werd goed op de hoogte gehouden op de mail

Voldoet aan verwachting

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Mooie en duidelijke site. Duidelijk vermeld of iets wel/niet op voorraad is. Snelle levering: wij hebben een topfeest gehad!

Stipte en correcte levering

De bestelling was op tijd en prima verzonden en ontvangen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW