Filtre

Snel en zoals beschreven

Zoals de levertijd aangaf, kwam mijn bestelling de dag na bestellen aan mijn deur. Product is exact zoals beschreven. Ik heb mijn maten vergeleken met de maatgids en die klopt ook perfect. Zeer tevreden met deze aankoop en een goede ervaring.

Mooi op tijd voor het feest

Mijn pakje was optijd geleverd, de kwaliteit is prima! Ik heb er niks op aan te merken!!

Goede service.

Pakket is snel geleverd en in goede staat aangekomen. Het zat zeer goed verpakt zodat er zeker niets slecht zou gaan. Maten zijn wel kleiinder dan gedacht.

Supersnelle verzending

Dinsdagavond besteld, woensdagmorgen al geleverd, netjes verpakt!

Razendsnelle verzending! Helaas inferieur verkleedpak.

Heel erg blij met de supersnelle verzending van het verkleedpak. Helaas zag mijn dochter nét voor haar vertrek naar school, dat de stof aan de bil (binnenkant) helemaal losgescheurd zat. Ben dus nog met naald en draad aan de slag moeten gaan om het pak nog draagbaar te kunnen maken voor het Halloweenfeestje op school. Jammer!

Snel geleverd en mooie kwaliteit verkleedkledij!

Alles werd zeer snel geleverd, dag erop al. Producten zijn goedkoop en toch van goede kwaliteit! Een aanrader!

Geweldig!

Ik had één item dat pas later geleverd kon worden. Na contact met de klantenservice via what's app (om 21u 's avonds) werd het super vlot en netjes opgelost en de volgende dag had ik mijn pakketje al ontvangen. Heel vriendelijke klantenservice bovendien en alles perfect geregeld! Dankjewel!

Helemaal super!

Ik had mijn bestelling nodig voor het weekend en bestelde dus alleen artikelen die de volgende dag geleverd konden worden...echter had ik een artikel besteld dat niet gelijk geleverd kon worden...mijn fout. Even gebeld en mijn artikel werd omgezet naar een ander artikel. Volgende dag had ik het in huis. Klantvriendelijk en oplossend vermogen wat tegenwoordig zeldzaam is, ook de telefoon werd gelijk opgenomen...FeestwinkelXL is een aanrader voor je feestartikelen!

Ik heb het clown pakje besteld en de dag nadien aangekregen ! I

Ik ben zéér tevreden over het clownpakje voor mijn dochtertje , het past perfect , heel leuke stof ! En niet te vergeten : wat een snelle levering ! Ben heel erg tevreden over het pakje en de snelle levering ! Enkel maar aan te raden !

Besteld en de dag erna geleverd, helemaal top.

Ik loop er top bij op een feest nu

Super snelle levering

De levering is niet normaal snel. De pakjes zien er goed uit, alhoewel ze vrij dun zijn. Voor de prijs mogen we daar echter niet over zeuren! Ik ben super tevreden!

Snelle levering en voldoet zeker aan de verwachtingen!

Nog even snel besteld voor een feestje op korte termijn en wat onverwachts, wat een snelle service, volgende dag al binnen! Outfits matchen zeker bij afbeeldingen op de website!

Op en top!!

De pakjes zijn super mooi Passen perfect Goed kwaliteit En rap thuis geleverd

Goede kwaliteit Super snelle levering!

Heel vlotte service

Fantastisch vlotte service en mooie kwaliteit

Snel en betrouwbaar

De levering was snel, en de kwaliteit zoals verwacht

Het heeft goed gewerkt in mijn film

Fantastisch en het stond haar goed!! We hadden een film shoot en ik had heel snel een stewardess pakje nodig. En hij was precies op tijd!

Snelle en goede levering

Zeker aan te raden!

Pakketje is snel geleverd en er waren geen problemen met de levering. Het juiste pakketje is in perfecte toestand aangekomen. Zeker aan te raden!

Snel en netjes!

Ik heb twee XL alien lord kostuums met blauwe makeup en witch gloves besteld en ze waren snel en compleet geleverd. Ze zitten heerlijk en voelen lekker buitenaards. Heb zin in het Halloween feestje!

Goede info - makkelijk bestellen

Fijn dat er een maattabel bij het artikel stond. Zo kon ik makkelijk bepalen welke maat ik moest bestellen, want dat is toch altijd lastig bepalen als je online besteld. Verder fijne website, makkelijk bestelproces en binnen de opgegeven termijn geleverd. Fijn!

Helemaal goed!!

Precies wat ik nodig had, en binnen een dag binnen als beloofd. Helemaal top!!

Altijd top,altijd zoals het moet.

Bij elke bestelling was er nog nooit een probleem ,dus doe zo verder

Heel erg mooi en goede kwaliteit

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW