Filtre

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd. Daarnaast zijn het een goede prijs kwaliteit producten. Ik had verschillende maten besteld, retourneren ervan ging erg makkelijk

Veel keuze en snel geleverd

Zeer uitgebreide keuze op overzichtelijke website en bovendien snelle levering.

Snelle levering e

Snelle bezorging en mooi Romeins pak!!

Kreeg alle spullen snel geleverd, en het Romeinse legergeneraal pak was top! Mooie helm ook.

Alles verliep naar wens

Top producten

Top, en snelle service, mooi materiaal

prima snelle levering

Snelle levering en artikelen van goede kwaliteit

Ik bestelde 3 artikelen, die binnen de levertermijn geleverd werden. De artikelen zijn van goede kwaliteit en zien er net zo uit als op de website!

Snelle levering dag na bestelling in huis.

Het masker was niet helemaal heel, maar kon het gelukkig makkelijk zelf herstellen, dus hoeft het niet te retourneren.

Geweldig en ook goede informatie na telefonisch contact.

Kort en krachtig

Snelle service duidelijke site. Alles zat bij aankomst netjes in een mooie doos geen schade aan verpakkingen of dergelijke.

Het zit heel erg fijn en mooi!!

Jullie hebben hele snelle levering want ik had vrijdagavond besteld en zaterdagochtend tussen 10:45 en 11:15 was het al geleverd TOP SERVICE!!!

Leuke webshop

Uitgebreid assortiment . Precies wat we zochten hebben we bij feestwinkel.xl gevonden

Wat een spetterende site!

Voor een disco party zocht ik een leuke outfit. Geslaagd! Zeer veel keus, overzichtelijke site. De bestelling wordt overigens snel geleverd. Correcte communicatie via de mail.

Snelle service en fijne producten!

Snel geleverd en zit perfect!

Nog snel even een Tiroler outfit moeten komen. Buiten het feit dat het een super leuk jurkje is zit een maat S zoals verwacht en is het de volgende dag in huis. Heel tevreden!

Complete outfit snel gevonden, volgende dag in huis. Top!

Voor een verkleedfeest vrij last-minute op zoek gegaan naar een piratenoutfit. Bijzonder veel keuze op FeestwinkelNL.nl. Alles wat ik zocht (en meer) gevonden, eenvoudig besteld en de volgende dag al in huis. Boven verwachting. Chapeau!

Veel en simpel

Je hebt keiveel keuze en alles is zo eenvoudig te bestellen

Super snelle en goede service!

Echt vandaag besteld morgen in huis, super snelle service dus. De juiste producten in huis gekregen.

Super snelle en goede service!

Het kleedje van Minnie Mouse voldoet perfect aan de verwachtingen. Het is van goede kwaliteit en past mooi. De dag na bestelling al geleverd. Een super tevreden dochter (en mama) hier!

Kwam goed en snel aan.

Kreeg het pakketje ruim optijd en alles was mooi verpakt.

Goede service en communicatie

Na een defect geleverd, werd ik snel te hulp geschoten via de mail. Hierdoor kon ik snel mijn pakket retourneren en een nieuw jurkje bestellen. Deze is snel geleverd en is in goede kwaliteit!

Geweldig, snelle levering

Duidelijke website snelle levering

Vandaag voor 23:00 besteld morgen in huis.helemaal waar top service

Voor mijn grote bestelling was alles op voorraad en de volgende dag al in huis. Top ervaring altijd!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW