Superservice en kwaliteit

Ik zocht last minute een outfit voor een foute party en het moest snel leverbaar zijn. Gelukkig deze winkel online gevonden en meteen besteld, ook PostNL werkte mee en had het de volgende dag al binnen. Helemaal blij en een top feestje gehad.

Alles goed geregeld

Snel uitgezocht, zelfde dag nog verzonden en volgende dag geleverd. Goed verpakt, producten goed aangekomen.

Mooie outfit en accessoires en vlot verzonden goed verpakt. Alleen de boa gaf heel erg af vandaar 4 sterren ipv 5.

Snel, goede kwaliteit. Super!

Heel veel keuze, ook voor de grotere maten wat niet altijd even makkelijk is. Snelle service qua leveren. Gisteren alles even nagelopen en alles van prima kwaliteit. Zeker een aanrader!

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar en vlotte levering.

Goede en mooie kleding

Snelle en goede levering Alles erg netjes Goede kwaliteit

The place to be

De juiste site voor al je feest artikelen De juiste bezorging De huis duidelijkheid

Keischattig!!

Onze zoon en dochter waren superblij met hun outfit voor werelddierendag! Het tijgerpak kan ook zeker nog eens worden gebruikt met halloween want is ook lekker warm. De kledij werd de volgende dag al geleverd! Goeie service, kwaliteit en prijs! Twee gelukkige kindjes en mama dus :-)

Super snelle service en levering !

Goede ervaringen

Ik heb op Maandag een Oktoberfest jurkje besteld met sokken! Ik had het dinsdag al in huis . Goede kwaliteit. De review klopt met wat ik binnen heb gekregen.

Snelle (bijna) perfecte bestelling!

Bestellen en selecteren via de website was heel duidelijk en overzichtelijk. Bestelling zelf werd al heel snel geleverd, en je werd perfect geïinformeerd over de levering en het pakket. 1 klein minpuntje: volgens de beschrijving van het product was iets (een das) niet inbegrepen in het pakket. Hebben speciaal een das bij gekocht. Uiteindelijk bleek een das toch inbegrepen te zijn. Hebben dus onnodig aangekocht en hebben nu een das te veel. Behalve hiervan, zijn we heel tevreden en gaan we in de toekomst nog kopen bij dit!

Mijn bestelling was snel thuis goede kwaliteit en heel goede service.

Steeds wat ze je beloven

Snelle sevice. Precies product zoals op de site. Bedankt hiervoor. N

Super winkel met een super snelle service

Super winkel met een super snelle top service en voor leuke prijsjes ook. Zeker een aanrader!

Prima website!

Ze doen wat ze beloven. Zoals het eruit ziet op de site is het on het echt ook.

Fijne website, duidelijke omschrijving, goede foto's, goede maatvoering.

Slecht retour beleid

Je moet eerst betalen en daarna krijg je het retour etiket, je kunt niet zelf kiezen hoe je het retourneert dus ook niet zelf kiezen voor welk post bedrijf, dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt en hierdoor zal ik nooit meer bij Feestwinkel iets bestellen

Ruime keuze, snel geregeld

Het zoeken van bepaald artikel gaat goed, de levering was keurig al de volgende dag.

Goede kwaliteit

Snelle levering, groot aanbod

Blij met de ruime mogelijkheden, supersnel en correct geleverd!

Snelle levering en product voldeed aan verwachtiy

Goede spullen en snelle levering

Gaaf

Snel geleverd.

Bestelling savonds geplaatst en de volgende dag al binnen.

Snelle correcte levering en zeker niet duur

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW