Snelle bezorging erg leuk jasje

Ik heb het jasje wat later op de avond besteld en zoals het ook op de website staat.. de volgende dag kwam het al binnen. Een erg leuk jasje met mooie kleuren. Mijn dochter is er blij mee!

Zondags besteld en maandag in huis ! Het kostuum voldoet aan de verwachtingen, maat is goed en de print hilarisch( mannenkostuum in panterprint) Wij gaan shinen op de pensioenparty van onze vriendin met dresscode panterprint.

Snelle levering en goede prijsverhouding

Ik heb voor een groep carnavalskleding besteld. Meerdere maten en modellen. Maten en producten precies in het echt zoals omschreven en foto laat zien. Verder een hele snelle levering. Zeker een aanrader.

Alles zoals beloofd op website!

Moesten snel een alternatief hebben voor feestkleding. Top dat bij ieder product eerlijk stond wanneer het er zou zijn. Daar hebben we uit gekozen en maten kloppen ook. En suggesties van producten als je iets koopt om erbij te doen, heel blij mee, anders had ik zelf nooit aan hoed gedacht en dat bleek topper te zijn!

Snelle levering, product zoals beschreven.

Goede website,makkelijk om te bestellen. Snel geleverd op aangegeven adres

Snel geleverd Product goede kwaliteit Kind helemaal blij met dr carnavalspak

Goede kwaliteit, snel en betrouwbaar

Eigen schuld: goed je eigen maat opzoeken! Voor de rest: helemaal tevreden.

Hele snelle verzending. Alsook de kwaliteit is top. Heel betaalbaar en blije kids. Alles wat we nodig hebben

Makkelijk een bestelling te plaatsen

Alles gaat erg soepel. Ook met eventuele retourtjes is makkelijk te doen

Fantastisch kostuum voor een lage prijs!

Het kostuum zit lekker comfortabel en is van een goede kwaliteit.

Zeer snelle correcte levering...ook mooi verpakt en goede kwaliteit

Alles perfect

Alles ging snel en perfect feestje kan beginnen

Topservice!

s'Avonds besteld en de dag erna op de middag al in huis. Alles netjes verpakt en geleverd zoals op de foto's aangegeven. Blij mee!

Love it!!

Mijn pakje kwam mooi op tijd aan. Het kostuum is prachtig en precies zoals op de foto. De maten zijn ook correct zoals beschreven. Ik ben zot van dit kostuum!!

Snelle levering en goede kwaliteit!

De website is erg duidelijk en de keuze is reuze! Na bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden over verzending e.d. Het kostuum wat ik heb besteld was precies zoals vermeld en super snel binnen.

Snelle levering, juiste product

Na de zoektocht naar één bepaald kostuum dat overal was uitverkocht, kwam ik hier terecht. Niet alleen hadden ze het exacte artikel, maar werd het ook nog eens de volgende dag geleverd. Precies wat ik nodig had!

Zeer snelle levering, kwam er goed uit!!!

Zie hierboven

dikke prima

makkelijk besteld, snel verzonden. gewoon zoals het moet

Goeie service

Snelle en goeie service. Had het bestelde artikel snel in huis.

Snelle service en uitstekende keuze

Mooie website met veel keuzes tegen schappelijke prijzen. Na bestelling snel in huis dus top service!

Formitastisch

Correcte levering, goede kwaliteit

Prachtige goede kwaliteit producten en snel geleverd.

Fijne en overzichtelijke webwinkel. Ruime keus. Ik kon snel kiezen in juiste maat. Betalen ging makkelijk en producten had ik volgende dag in huis. Helemaal prima.

Hadden 2 artikelen besteld. Helaas was één artikel niet het artikel wat wij hadden besteld bij bezorging. Na telefonisch contact met klanten Service (heel vriendelijke dame) werd ons binnen een dag het juiste artikel toegezonden. Mevr dacht mee om de vergissing zsm op te lossen. Het verkeerde artikel konden wij heel gemakkelijk retourneren.

Supersnelle levering, zeer fijne kortingen voor grote groepen

Wij zijn zeer tevreden over de service van feestwinkelXL. supersnelle levering, mooie kortingen voor grote groepen, waar geen enkele andere site onder gaat.

Heel tevreden

Ruime keuze, niet duur en een snelle verzending. Een voorbeeld voor vele andere webshops.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW