Kwaliteitsvolle en snelle verkoper!

Ik heb mijn carnavalspakje bij jullie besteld, was erg benieuwd want op het plaatje zag het er mooi uit. De dag erna al in huis terwijl ik het ‘s avonds besteld had, topverzending en erg blij met het pakje!

Perfect, afspraken worden nagekomen en levering vond zelfs eerder plaats.

Een kostuum besteld op zondag avond welke op dinsdag bezorgd zou worden. Zelf niet bekend met de winkel dus natuurlijk altijd aan de voorkant getwijfeld of de levering ook tijdig zou plaatsvinden. Maandag ochtend een mail gekregen dat mijn pakket die dag bezorgd zou worden en dus 1 dag eerder binnen kwam. Perfect en mooi dat de winkel hun klanten op deze wijze blij weet te maken.

Deze service is ongezien goed

Ik had mijn pakje in de namiddag besteld, en de dag erna lag het al thuis. Over een goede service gesproken… Ook de webpagina met de maten van de producten is zeer handig! Goede communicatie van de verkoper, professionele mails en een track&trace code ontvangen direct na mijn bestelling. Deze verkoper is zeker voor herhaling vatbaar!

Makkelijk

Fijn dat er een grote maat aanwezig is, is alleen een heel dun stofje maar het ziet goed

Ziet eruit als op de foto.maat klopt.dag later in huis.top

Wat een top service, snel en netjes. Het geleverde is wat ik wilde.

Mooie kwaliteit, snelle levering, top!

De carnavalsjas is van mooie kwaliteit en ziet er goed uit. Je krijgt waar voor je geld. De levering is goed geregeld en verloopt vlot. Goed product, prima prijs!

Priiiiima service!!!

Prima website, superservice, reuze aanbod!!! Doe zo verder!

Was perfect!

Ik vind de website/bedrijf echt top. Ik bestelde de spullen en de volgende dag had ik het al en het is echt goede kwaliteit.

Bestelling was perfect in orde, maten zijn correct, alles stevig verpakt en snel geleverd. Top!

Alles was prima in orde, Gemakkelijke website en betaalsysteem. Nette verpakking en alles naar wens geleverd.

De kleding die ik besteld heb is perfect.

En het was een hele snelle levering.

Wat moeite moeten doen om de juist naam van het artikel te vinden maar toen ging het goed snelle levering via brievenbus

Een origineel popcorn kostuum dat de ster van de avond was.

Het leuke popcorn kostuum dat ik hier aankocht was een voltreffer op het feest. De snelle levering heeft me gered! Een aanrader!

Positief en zeker aan te raden!

Snel geleverd en hele mooie kwaliteit! Zeer blij met de aankoop!

snelle en goede levering

Snel besteld en snel geleverd. Gekregen wat ik besteld heb.

Geweldig!

Outfit was fantastisch en mooie kwaliteit!

Fantastich

Dik tevreden

Vandaag besteld morgen in huis, niet gelogen! Hier besteld omdat elders uitverkocht was? Aanrader!

Zo een snelle en correcte levering heb ik nog niet veel meegemaakt, top service dikke dikke duim

Super service en mega snel!

Super snelle levering ondanks de feestdagen. 27e besteld en de 28e al in huis. Mega bedankt!

Prima, snel verzonden na bestelling, volgende dag al thuis ondanks de kerst drukte. 1e bestelling liep in het honderd, buiten de schuld van Feestwinkel XL, na telefonisch contact alles prima geregeld.

Alles top

Ik heb hier me prinsensteek bestel en ik vind het netjes geleverd en ik kan iedereën deze web winkel is een aanrader en ook nog met een mooi snelen levering ik zal zegen heb je feestkleding nodig bestel hier.

Snel en goed geleverd.

Product en levering snel en goed!

Heel tevreden, over het bedrijf, de kleding als de levering.

Makkelijke en duidelijke website, 'S middags besteld, de andere dag in huis. Kwaliteit was beter dan ik verwachtte voor die prijs.

Bestellen en inderdaad de andere dag geleverd

Gewoon top je doet een beslissing en de andere dag in huis. Wat er wordt beloofd komt men na.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW