Producten exact zoals verwacht

Wij hebben 3 verkleed kostuums besteled via FeestwinkelXL en alles kwam op tijd binnen en voldeet volledig aan de verwachtingen (kwaliteit was goed, etc). Helemaal niet op aan te merken.

Topkleding

Geweldige kleding, die lekker zitten er er fantastisch uitzien!

Snelle levering. Mooi kostuum. Past perfect.

SUPER SNEL GELEVERD!

Ik ben verschoten hoe snel jullie feestkleren geleverd zijn. In de avond rond 18uur besteld en de volgende dag om 13uur al aan huis geleverd!

Zeer snelle verzending en groot assortiment

Zeer snel ontvangen pakket zelfs tijdens de feestdagen, binnen 1 dag. Duidelijk en ruim assortiment. Hadden alles wat ik nodig had voor een oud en nieuw feest!

supersnelle levering

de levering was echt zoals vermeld heel snel, pak wel een maatje groter moeten bestellen om goed te zitten want is wat aan de kleine kant

Topservice

Product werd vrijwel meteen verzonden, snelle levering thuisgehad!

top service

Snel antwoord op lijn vragen. Goede kwaliteit van kostuums.

Leuke pakken goed materiaal en zeer snelle service

Super leuk kostuum

Valt op maat.

Winkel is prima, artikel te slechte kwaliteit

Een jasje gekocht voor een themafeest met oud en nieuw. Op de foto zag het er leuk uit maar in werkelijkheid erg slechte kwaliteit. Flinterdun en hele goedkope uitstraling. Retour gestuurd waarbij je zelf de verzendkosten helaas moet betalen

Zeer correcte afhandeling van de bestelling

Altijd op de afgesproken tijd geleverd. Duidelijke communicatie als de levering later zou toekomen.

Een heel mooi kerstpak

Het kerstpakket is van goede kwaliteit en geeft een extra leuke sfeer aan de kerst als je als kerstman het diner opent

Groot aanbod, snelle levering

Het assortiment is groot en de levering is snel. Prijs kwaliteit ook goed.

Kwaliteit

Supersnelle levering en kwaliteit

Niet geleverd

Ik had voor mijn neefje een pilotenpakje besteld helaas werd de pet en de bril zoals op de afbeelding getoond niet geleverd.

Snelle en accurate bezorging

Hetgeen is goed op de website omschreven en komt overeen met hetgeen je ontvangt. Daarnaast tevreden over de snelle verzorging.

Goede kwaliteit juiste pasmaat en keurige levering

De kleding is van goede kwaliteit. Jasje was netjes verpakt in een kledinghoes met hanger echt top en de boerenkiel opgevouwen in plastic. Makkelijk te bestellen door kledingmaat tabel die ook nog eens klopt, gebeurd niet vaak bij feestkleding. Snelle levering als beloofd. Ruim assortiment voor ieder wat wils. Hier ga ik vaker bestellen deze site is een echte aanrader.

snel en perfect

de kwaliteit van de producten en levering waren perfect

Goede kwaliteit, goede service

Ik kon makkelijk in contact komen met de verkoper die mijn vragen goed kon beantwoorden. Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn aankoop

Ruime keuze, makkelijke te bestellen

Altijd weer een feestje om hier te bestellen. De voorpret begint al bij het uitzoeken van de juiste outfit.

Mooi pakken en snel bediend

Voldoet helaas niet aan maattabel

Zou volgens maattabel voor persoon tot 184 cm zijn . In ben 182 maar past echt niet. Kan nu wel de retour kosten betalen. Beetje jammer

Ze doen wat ze beloven!

Een duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden wat het verloop van de bestelling is. Voor een volgende outfit ga ik zeker weer op jullie website kijken!

Makkelijk te vinden en snel gekocht

Op internet snel gevonden en voldoende keus. Na bestelling zeer snel geleverd, super!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW