Te lang op pakketje moeten wachten.

Er stond bij dat het de dag nadien zou geleverd worden niets was minder waar. Bij afrekening stond dat het enkele dagen maar zou duren maar kwam uiteindelijk nog te laat aan. Nu ben ik aan het zoeken bij welk buren het is geleverd want aan mijn deur was het allezins al niet. Ik had zelf een briefje aan de deur gehangen voor moest ik niet thuis zijjn. Maar pakje tot nu toe nog niet gevonden. Over de prijs was ik wel tevreden. En als ik men pakketje gevonden heb zal ik zeker nog bij jullie een bestelling plaatsen. Maar dan moet wel men pakketje gevonden worden. Mvg, De Backer Lieselotte

Makkelijk en professioneel

Fijne winkel.

Snelle levering , goede service

Goede kwaliteit

Makkelijk, uitgebreid en snel!

Een zeer uitgebreide webshop voor carnavalsartikelen. De levertijd is echt top. Ik was voor zondagmiddag een pak nodig en dit was vrij laat besteld (vrijdagavond). Desondanks kon ik op zondag in m'n nieuwe pakkie flaneren, top!

een goede kwaletiet en goede prijs

Snelle levering, kwaltiet/prijs zeer goed. Het klopte precies zoals in de foto

Supersnelle levering!

Veel keuze en ondanks de Carnavalsdrukte supersnelle levering, want binnen 24u had ik mijn outfit in huis; top!

Top service! Laat in de avond besteld en de volgende dag in huis!

Slechte kwaliteit

Goede snelle levering, maar slechte kwaliteit. Pak na 1x dragen helemaal gescheurd.

Heel vlotte levering

Alles verliep vlot en de bestelling is ook zoals voorgesteld, jammer dat de retourkosten zo hoog zijn en dat er niet wordt gereageerd op een aanvraag voor een gratis retour terwijl dit wel wordt voorgesteld in de info rond retourzendingen. (Verkeerde maat besteld en gewoon geruild maar toch 8-9eur kosten) Volgende keer toch beter informeren voordien.

Super snelle levering

Was heel snel binnen alles goed verpakt en dat voor die prijs...TOP

Prima herpakt

Na wat problemen hebben ze alles prima opgelost waarvoor dank

De pakken waren snel binnen. Terugsturen van 1 van de pakken ging gemakkelijk en snel verwerkt

Super!!

Besteld en de volgende dag in huis. En dat net 2 dagen voor carnaval!! Niet goed? Je kunt het makkelijk, zonder problemen weer terug sturen zonder gedoe. Dit is allemaal is voor mij een reden om mijn feest artikelen in de toekomst hier te bestellen.

Top winkelen

Correcte website, met juiste gegevens zoals voorraad. Overzichtelijk per thema.

Hele snelle levering

Artikel besteld, levering volgende dag.

Snelle levering, product komt overeen met beschrijving

Makkelijk shoppen, ruime keus en snel bezorgd!

Genoeg keus, maar met handige filters hoef je niet alles te doorlopen. Daarbij was ik vrij lat met bestellen voor carnavalskleding, maar volgens afspraak bezorgd. TOP!!

Makkelijke site en snelle bezorging ondanks drukke periode

Goedkoop, overzichtelijk, makkelijk en snel

Heel veel keus, goede kwaliteit en lage prijs

Ik heb een supergoede ervaring met feestwinkel XL. Mijn bestellingen werden supersnel geleverd voor het grote carnavalsfeest.

Goede ervaring

Snelle levering. Wel een duur en dun kostuum van Claudeen Wolf uit monster high. De maat klopt als een bus.

Perfecte outfit!

Goede kwaliteit outfit kunnen scoren. Ik heb veel complimenten gehad! Vlak voor carnaval gekocht; ‘s avonds laat besteld, volgende dag in huis. Top service. Zou hier weer een outfit bestellen!

de bestelling liep soepel

Alle pakken waren goed gesorteerd ,dus je kon gemakkelijk vinden wat je wilden. hierbij liep de bestelling zelf ook gemakkelijk zonder problemen

zeer goede en snelle service

snel geleverd en ook met kleding retour zenden ook goed verlopen geen probleem.

Snelle levering!

T.a.v. de kwaliteit. Het jasje ziet er top uit. Wel jammer dat de knoop op dag 1 al losliet.

Donderdag besteld voor carnaval en vrijdag binnen, helemaal toppie.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW