Sneller geleverd dan er eerst werd gezegd. Leuk pak

GEWELDIG

Echt een super website ik ga hier vaker bestellen voor outfits of andere dingen, tis ook enorm snel geleverd wat ook helemaal top is, en de kwaliteit van de outfits waren top en ook de accessoires Ik beveel deze website aan iedereen aan

Super snelle verzending dus last minute een top outfit voor de carnaval gescoord !

Snel goed en netjes

Volgende dag in huis in een net doosje.

Super kwaliteit !!

Voor de carnaval nog even snel een pak nodig. Op de site gekeken waar heel duidelijk te vinden was welke maten er op voorraad waren. De levering was super snel, ‘s avonds besteld en volgende dag in huis. Een hele mooie kwaliteit, daar kan geen Ali of Temu tegenop ;-) 1 tip…. Bestel een maat kleiner, de maten vallen ruim!

Na bestelling krijg je allemaal spam

Als ik eenmalig iets bestel zit ik niet te wachten op 8 verschillende mailtjes en herinneringen om mijn gevoelens over mijn bestelervaring te delen.

fantastisch

alles wat we besteld hebben is perfect, goede kwaliteit en heeeeel vlugge levering, kortom subliem

Bestelling zeer snel geleverd. Aankoop is zeer positief.

Super snel binnen!

Super netjes en binnen 1 werkdag binnen! Fantastisch!

uitstekend

Ben heel tevreden van feestwinkel correct en stipt geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering maar helaas kapot bij het uitpakken

Super snelle levering maar helaas bij het uitpakken van mijn bestelling was de jurk aan de onderkant kapot en liet het kant los.

De producten zijn goed en worden snel geleverd

snel geleverd, kapot pak

Rits was kapot toen pak aan kwam edit: gecompenseerd voor defecte pak , netjes opgelost

Precies het artikel dat ik besteld heb, goeie kwaliteit en optijd bezorgd.

Vlotte afhandeling en levering

Vlotte afhandeling en levering.

Snelle service!

Netjes binnen en op tijd.

Slecht

Producten niet goed stuur je terug en dan krijg je maar van 1 het geld retour

Zeer snelle service en fijne updates

Mijn outfit kwam precies op tijd voor carnaval nog binnen! Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden via emails waar mijn pakket was en wanneer deze zou aankomen.

Mijn pakketje werd in goede staat en erg vlot geleverd bij mij thuis! Erg blij mee!

Pproducten zoals omschreven. Snelle levering.

Top ervaring

De ervaringen is top vaker wat besteld komt altijd optijd binnen en de kwaliteit is ook echt top nooit meer ergens anders bestellen.

Zeer prettige ervaring om bij jullie te bestellen.

Duidelijke communicatie, snelle levering. Bedankt.

Veel keuze en snelle levering

Mijn carnavalspak had ik zo gevonden. En tot mijn verbazing zou die de volgende albgeleverd worden. En ja hoor, de volgende dag was het pakketje er al! Top!

Snelle en goede service!

Goede overzichtelijke site, leuke kleding en betaalbaar. Top!

Super snel heb ik de kostuums ontvangen! Egg fijn. Ook supermakkelijk wat niet paste kon ik eenvoudig retourneren

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW