Hele snelle bezorging!

Ik had verwacht dat een grote bestelling zoals deze langer had geduurd

Geweldig qua betaalbare producten, service en levering!

Alles wat je wilt is wel te vinden tegen een betaalbare prijs, levering is vlot en word duidelijk over gecommuniceerd.

Snel en netjes geleverd!

Snel en netjes geleverd! Product voldoet aan verwachting

Amazing fast delivery

really nice costume and good deliver on time!! Thank you

Heel fijn bedrijf met goeie feestkleding

Ik had mijn feestkleding de avond voor het feestje besteld en het was de volgende ochtend al binnen! Daarnaast was de jurk die ik had besteld erg fijn. Fijne stof en jurk was niet te kort.

top

makkelijke overzichtelijke site en snel in huis

Op tijd binnen!

Mooi pakje, alleen aan de achterkant bij de schouders geen doorloop van de paarse cape.

Snel en correct

Great

Great

Producten waren snel binnen en wat he kan verwachten aan kwaliteit. Uitstekend geschikt voor een avondje Halloween.

Ronduit geweldig genoten!

Halloween dit jaar was mijn eerste ervaring als heks! En als eerste verkleedfeest! Smaakt naar meer: Carnaval ga ik als rasta girl, met bijbehorende dreadlockpruik,hesje en opblaasbare gitaar! Al bij jullie gekocht en betaald! Heb toch zo'n zwaar leven, echt ontzettend zwaar.....

Snelle levering en goed materiaal

Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Werd snel geleverd. Enkel goed opletten, retourzendingen kosten geld.

Geeft duidelijk aan wanneer het pakket geleverd wordt.

Gewoon goed.

Ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit.

Snel besteld! Geen klachten.

De verzending ging super snel ,dank daarvoor

Snel bezorgd en leuk kostuum

Snelle bezorging, duidelijke site en mooie Halloween kostuums! Ik had een zuster kostuum van goed kwaliteit. De bloederige kousen die erbij horen rollen naar beneden bij iets dikkere benen.

Top service!

Besteld en het pakket was 2 werkdagen later al aangekomen. Ze hebben dus een super snelle levertijd. Producten zijn zoals voorgesteld op de pagina. Ik heb dus geen opmerkingen!

Snelle levering maar instabiele webshop

Groot aanbod en snelle levering dus daar niets op aan te merken Webshop liep echter vast na verwerking bestelling, dus volgende dag mail gehad dat m'n bestelling niet verwerkt was, daarop geantwoord met bestelreferentie, zelfde dag antwoord gehad dat alles in orde was, volgende dag product al geleverd

Mooie producten, goede communicatie, snelle service!

Feestwinkel XL biedt een uitgebreid assortiment en daarmee alle keuze voor leuke verkleed-/feestkleding en attributen! De Mexicaanse outfit die ik zocht, vond ik snel! Ik werd goed op de hoogte gehouden en de bestelling werd heel snel geleverd! De kwaliteit is daarnaast heel hoog, dus ik ben zeer tevreden!

Snelle levering & goede artikelen!

Het verkleedpak wat ik heb gekocht was een dag later binnen, van goede kwaliteit en ik denk dat we de prijs van het beste kostuum gaan winnen hierdoor!

Snelle levering en prima kwaliteit

Binnen een dag geleverd en past perfect, mijn zoon is helemaal happy met zijn Halloween kostuum!

Super Halloween outfit

Precies zoals op de afbeelding, was helemaal wat ik voor ogen had

Ik vond de levering echt heel goed en snel. Dat was echt fijn! Alleen de maat van de jas daar twijfel ik over. Ik heb een M gekocht maar valt als een xs. Dat is wel jammer. Karima

Prima en snel

8 Savannahweg