Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!

Zeer positieve ervaring! Prijs/kwaliteit een aanrader!

Helemaal top

Uitgebreide collectie

Feestelijk, helder, snel en blijdschap

Feestelijk om online te schoppen bij feestwinkelXL Helder wat je koopt Snel geleverd Blijdschap als je het thuis hebt

Snelle levering en goede kwaliteit van verkleding! We komen terug :)

Snelle levering en product zoals omschreven

Nette snelle levering

Erg snel geleverd, mooie kwaliteit. Ben zeer tevreden

Top zoals beloofd de volgende dag geleverd

Goede ervaring besteld en de volgende dag geleverd, kwaliteit is karnavalskwaliteit, maar dit is elders ook zo. Foutje gebeurt door mij bij de bestelling en de volgende dag reeds antwoord van hun klantendienst. Konden het zogezegd niet oplossen maar door zelf contact te nemen met post nl was het direct opgelost. Dus toch een werkpuntje daar.

Duidelijke site. Product ziet er net zo uit als op de foto. Mooie kwaliteit.

Heel vlotte levering!!!

‘‘s avonds besteld en de dag erna geleverd! Wat een service

Goede ervaring

Product wat besteld was is snel geleverd en daar werd ik goed van op de hoogte gehouden via mail. Product was netjes verpakt. Ben tevreden over deze webwinkel

Brede keus, prima service.

Genoeg variatie en snelle levering

Super snel en precies wat we zochten

We hadden vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis. Wat een service.

Snelle levering en snel en goed contact met klantenservice

Ruim aanbod en goeie levertijden. Ik heb contact gezocht met de klantenservice aangezien door 1 product de levertijd later was en dit hebben ze heel snel voor mij kunnen aanpassen.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd!

Fijne ervaring om hier te bestellen! De website was duidelijk, er was veel keuze en de bezorging was ontzettend snel! Een heel klein dingetje: Soms is het wat lastig om te vinden wat je zoekt en moet je vrij specifieke zoektermen gebruiken, en dat is af en toe even puzzelen. Maar verder een hele fijne ervaring met deze website!

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Levering zeer snel, volgens afspraak. Produkt was wat je mag verwachten

Klantenservice is geweldig! Snelle reactie en levertijd is ook supersnel!

Feestwinkel is Top.

Zeer veel keus op de site en mooi ingedeeld in categorieën. Mooi pak uit gezocht en zit prima, de maten kloppen. Besteld en morgen is het er. Ik denk dat kan niet, maar de volgende dag was het er echt. Super snelle levering dus, top.

Snelle reactie

Na online mijn vraag te hebben gesteld, werd ik dezelfde dag gebeld. Deze dame hielp mij keurig wn kundig. Ook heeft zij contact gezocht met leverancier of enkele producten nog leverbaar zijn. Over dit contact ben ik heel tevreden.

makkelijk aangekocht, snel geleverd,

super !

ziet er super geweldig uit ik ben zeer tevreden !

Formidabele

Koop al jaren, via hun onze outfits meedenkend, contact alles loopt soepel, niks is te gek hou zo vol toppers en tot de volgende keer.

Snelle service prima spullen.

Had een outfit nodig voor een feestje met thema “goud”. Wij deze site kon ik prima terecht en dag later waren de spullen in huis. Zeer tevreden!

zeer goed

Het effect is goed gelukt niet de boze clown maar een hele vrolijke

Gemakkelijk bestellen, snelle verzending!

Goed aanbod en snel en gemakkelijk bestellen, binnen een uur was het verzonden!

‘s Avonds besteld, volgende ochtend geleverd!

Supersnelle levering!

8 Savannahweg