Perfect product snelle service

Pakket niet volledig

Ok, maar niet super, omdat we een attribuut missen.

Goede service en fijn contact

Goede klantenservise en contact!

Top geregeld allemaal!

Overzichtelijke keuzes, eenvoudig te bestellen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Makkelijke site en snelle levering. Kortom super tevreden

Klein probleempje met m’n bestelling keurig en snel opgelost! Goede service

exceptionnelle, je vous recommande milles fois

Bonjour, Je suis pleinement satisfaite des costumes commandés, en plus de cela, ça été un réel plaisir de pouvoir discuter avec vos collaborateurs, très à l'écoute. Lorsque je rencontrais une difficulté, j'envoyait un mail et dans la journée j'avais une réponse, qu'est-ce que je peux demander de plus, une entreprise au top. Je n'hésiterai pas à refaire appel à vous, lors de nos prochains carnaval.

Het pakje werd altijd ruim op tijd geleverd en ik werd altijd goed op de hoogte gehouden. Ook de site is heel overzichtelijk en gemakkelijk alles te vinden wat je zoekt. Zal jullie feestwinkel zeker aanbevelen aan iedereen

Snel, correct en makkelijk

Goed doorzoekbare website met goede doorverwijzingen naar andere passende producten. Makkelijk besteld en snel thuis bezorgd.

Mooi product, snel geleverd

Politiepak voor mijn kleinzoon gekocht. Mooie kwaliteit voor een redelijke prijs.

Heel vriendelijk en behulpzaam

Het was geweldig ❤️

Als ik nog iets koop voor te feesten koop ik het altijd hier het was echt kei goed

Een zeer goede ervaring

Er kwam wat een paar dagen later, maar dit is super gecommuniceerd en geleverd voor de gestelde datum! Een top adres voor feestartikelen.

Erg fijne ervaring

Het was heel erg makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ook was het fijn dat je kon lezen wanneer je bestelling bezorgd werd en hier ook keuze uit had.

Snelle levering, goede prijs

Kreeg mijn bestelling de dag erna al geleverd, keurige kwaliteit en de maat is ook goed (wat bij carnavalskleding nog wel eens mis gaat) zeer tevreden met de aankoop en de prijs hiervan!

Snel geregeld, goede levering, goed contact.. voorraad probleem goed opgelost, levering op tijd binnen

Heel slecht kwaliteit

De hoed/petje is heel slecht kwaliteit. De vorm van de hoed is niet symetrische. Ik snap dat je een retour wil organiseren om het goed te maken; masr helaas was de hoed besteld voor een feest. Ik heb helaas geen time machine. Daarom bestel ik niets meet bij de feestwinkel.

Mijn bestelling ging makkelijk en snel, en werd al de volgende dag bezorgd. Helemaal top!

Snelle levering en goede service

De site is goed, producten zijn makkelijk te vinden. De levering is snel en netjes!

Pakken werden heel snel geleverd en alles in orde! Top!

De kostuums passen goed.

De kostuums passen onze kinderen goed. De maten vallen wel klein uit.

Super super service

Gemakkelijk te bestellen, maten zoals ze horen te zijn, snelle levering Kostuums zoals op foto Een dikke pluim voor jullie

Lekke snel en gemakkelijk.

Ze hadden leuke kostuums en ging meteen eentje halen. De zorg service is ook super snel en het kostuum leek er net netjes uit. All in all, tevreden!

Netjes en een snelle levering.

Makkelijk te bestellen, je ziet hoeveel stuks er nog zijn, je kunt dus ook een groter aantal bestellen. En de volgende dag al bezorgd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW