Toppers!

Snel geleverd, ook al dachten ze dat het toch wat langer ging duren. Enige feedback; ik kreeg een mailtje waar een link in stond en het leek echt op phishing... Dus wellicht daar een keer naar kijken :) Verder top bedrijf!

Snelle levering ,TOP

top

FeestwinkelXL maakt de beloftes waar

De website is duidelijk. Het bestellen ging heel makkelijk. We vonden de prijzen heel schappelijk. Daarnaast werden de producten heel snel geleverd, namelijk de volgende dag al. Alles was netjes verpakt. Ook via de telefoon werden we vriendelijk te woord gestaan. Een aantal producten is retour gebracht en in Utrecht werden we prima geholpen door een medewerker. Via de e-mail werd alles verder gecommuniceerd. We zijn helemaal tevreden. Top bedrijf!

perfect geregeld

de volgende dag in huis, in goede staat ontvangen. top geregeld

Keigaaf, mooie pakken en super verzending

Ruime keuzes, duidelijke omschrijvingen. Mooie prijzen. Zeker een aanrader, waar is dat feestje???? Hahhahaha nog even aftellen dan gaan met die brabanders

Heel snelle levering

Toplevering, zo’n snelle levering ( 1dag) Heel prachtige kleurrijke vlinder, we hebben geknald op Tomorrowland Enkel wou ik toch meedelen, op jullie advertentie stond een Blauwe vlinder, en we hebben 2 kleurrijke (regenboog vlinders) ontvangen en geen blauwe Ik was toch heel tevreden mee de regenboog vlinder . Melissa Colders

Snel en correct

Geleverd binnen de 24 uur zoals beloofd. De maat klopt zoals aangegeven. De stof is wat aan de dunne kant, maar verder niks op aan te merken. Met andere woorden, zeer tevreden.

Altijd veel keus daarna feesten met een feestneus

Leuke pakken veel soorten altijd op tijd binnen en een goede kwaliteit. volgende week mijn Halloween kostuum uitkiezen ik dacht als zombie of als een killer clown maar daar ben ik nog niet over uit. Ik probeer de rest van het kamp ook bij jullie te laten bestellen want we hebben nog wel een aantal pakken nodig..Tot volgende week jullie zien de bestelling vanzelf! Top service ga zo door! ik geef graag een tien maar er is altijd ruimte voor verbeteringen.

Geweldig en super snelle levering

Keurig binnen een dag bezorgd super goed.

Je krijgt wat je koopt

Costuum was exact zoals het plaatje en omschreven. De stof van de kleding voelde niet goedkoop aan en is fijn bij het dragen. Verder zijn de maten exact goed. Ook de prijzen zijn goed hanteerbaar voor wat je krijgt.

Alles verliep zeer vlot

Top top top

Snelle levering, kwaliteitproducten

Normaliter wanneer je iets besteld dan krijg je iets wat niet echt overeenkomt met foto's/afbeeldingen van het betreffende product (in negatieve zin). Ik was echter enorm positief verrast over het uiterlijk en de kwaliteit van de producten die geleverd waren, zien er top uit! Verder ook heel snel de producten ontvangen. Heel erg tevreden!

eerste maar niet laatste ervaring

Eerste keer dat ik iets bestel, en eerste super ervaring. Eindelijk een site die hun belofte waar maakt. Er staat duidelijk in hoeveel dagen het word geleverd en dit wordt perfect uitgevoerd naar planning. Dank u voor deze top ervaring. tot gauw!!

Correct en vlotte levering

Zeer tevreden . degelijk en stevig. Werd vlot afgeleverd.

Ongelooflijk snel en goede service

Ik had mijn pakket op zondagavond bestelt en dit was op maandag 10u 30 al geleverd en alles dik in orde

Veel keus snelle levering!

directe en correcte levering

Ik heb mijn levering correct en mooi ingepakt ontvangen . Alles is zoals afgebeeld , ben heel tevreden Ik zal zeker nog bij jullie aankopen en jullie aanbevelen aan vrienden .

correct

correcte en snelle levering

Super snelle levering en goede kwaliteit

Voor het verjaardagsfeestje van onze kleinzoon weer het een en ander besteld via feestwinkel XL ! Zoveel keuze en kwalitatief goed.. daarbij zeer snelle levering. Ik ben echt super tevreden over deze site En raad iedereen aan om niet verder te kijken maar gewoon te bestellen bij feestwinkel XL

Prima prijs en kwaliteit verhouding. De levering was snel en precies volgens de beschrijving.

Snelle levering en een heel mooi pak

De levering was de volgende dag al binnen, het was netjes verpakt en het pakje was ook nog eens goed. Dus al met al een top ervaring met FeestwinkelXL!

Supersnelle levering

Duidelijk en snel bestelproces.

Op tijd en perfecte outfit!

Goeie kwaliteit

Snel geleverd en denken mee als je meer besteld

Ge-wel-dig!

Super snelle service, gisteravond rond 21uur besteld, vandaag al binnen! Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Ik kom zeker in de toekomst bij jullie weer terug!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW